13tilføjet af

Parkerings regime ...

Protest.!
Jeg synes at der er forargeligt at private selskaber kan opkræve parkeringsafgift på GRATIS parkerings pladser, ved supermarkeder (ISÆR Netto)
Hvor er vores retssikkerhed; Det er gratis at parkere 1 time, men hvis du fejlindstiller din viser så koster det 510 kroner, mens Netto samtidig får penge i den anden kasse.
Jeg kan da godt forstå at hvis pladserne "misbruges" til langtidsparkering, så er der ikke plads til deres egne kunder, men der må være grænser.
Jeg synes at der er lavt af selskaberne at slå plat på dette, NETTO skam Jer.
tilføjet af

Hvis ikke der blev afkrævet....

... disse afgifter, så VILLE det jo netop blive misbrugt. Jeg kan ikke se andre metoder til at undgå det.
tilføjet af

Det er da OK at opkræve afgift

Det er da OK at opkræve afgift, men man kunne måske sætte den ned til 2-300 kr. Det kommer jo selvfølgelig an på størrelsen af administrationsomkostningerne.
tilføjet af

betal din gnier

LOL din gnier! Nu har du gået og fedtet med indkøbene og købt diskounthavregryn i Netto for at spare lidt småkroner og så får du en afgift på 540 kroner. LOOOL det er grineren! Nu er du jo tvunget til at handle ENDNU MERE i Netto for at tjene det tabte ind! Men hvad nu hvis du får en afgift til? Så er der jo ikke andet for end at du må lære at indstille P-skiven korrekt. Det er nu ikke så svært, men forudsætter at man kan klokken.
Betal din P-afgift og spis en tudekiks.
tilføjet af

Min pointe er

at; "hvis man parkerer mere end en time, ja - så har man overtrådt parkeringsreglerne"
Men fordi man handler i 10 minutter, endda i netto, hvordan kan man så få en bøde, når det er gratis at holde der, eneste fejl; en fejlindstillet skive.
Man burde i det mindste kunne få den annuleret ved kassen ved at vise sin kvittering på at have handlet der i tidsrummet.
Bemærk, det er gratis at parkere på fortorvet ud for Netto, der er ingen parkeringsvagter, der har de ikke lov til at udskrive bøder. Det er de offentlige parkeringsvagter/politi som har retten der.
Det er faktisk samme pris som for at parkere midt på rådhuspladsen og gå i byen (hvis ikke ens bil bliver bugseret bort altså)
Eneste løsning, "hold sig fra Netto.!"
De supermarkeder andre har ikke de urimelige metoder. (i min by)
tilføjet af

Lad være med .....

at handle i Netto så længe de kræver p-afgift!!
Nogle supermarkeder (f.eks.Bilka) har afvist Europark, så der koster det ikke noget strafgebyr for at bruge deres butik!
tilføjet af

DIN fejl!

Skiverne er der jo for en årsag. Hvis du har begået en fejl, så må det altså være dit ansvar. Det kunne se kønt ud, hvis man bare kunne få anulleret sin bøde med den undskyldning. Selvom det passer, for det er jeg da sikker på, at det gør, så er skiven DIN eneste sikkerhed for ikke at få en bøde. Derfor er det klart, at en fejl medfører konsekvenser.
Hvordan mener du, at din bon skulle kunne bruges som bevis for, hvor længe du har parkeret der? Det beviser kun, hvornår du har betalt. Det fortæller ikke, hvor længe du har været i butikken, hvad du har foretaget dig før og efter, eller om det overhovedet ER din bon (med mindre du har betalt med dankort, selvfølgelig). Den er kun et bevis for, hvad du kan have foretaget dig i omkring 5 minutter.
Tag ansvaret for dine handlinger. Det er sg' ikke netto's skyld, at du har begået en fejl.
tilføjet af

jeg handler

netop pga dette parkerings psykopati
tilføjet af

ja præcis,

Undgå at handle i forretninger der står inde for det rådne koncept. Det er både umoralsk og råddent. Forretninger der vil være bekendt at tjene penge på den måde nærmest uanstændige. HANDL DER IKKE!
tilføjet af

Hvad, hvis man ikke betaler?

Jeg synes det er mærkeligt, at man som privatperson, for det må vi betragte Netto som i denne forbindelse, kan få lov til at opkræve parkeringsbøder.
Hvis ikke der er pladser-/tid nok til at kunderne kan handle, så må vi da bare købe ind et andet sted.
Det florerer jo i øvrigt også i mange andre firmaparkeringer.
tilføjet af

paphoved

Det kan godt være at det er Valentine der har begået en fejl, og hvad så, det kan vi vel alle komme til, UDEN det nødvendigvis skal koste over 500 kr. for en sådan bagatel. Vi kan alle glemme at sætte p-skiven.
Du lyder som om du selv er fejlfri, HA! Der er ikke noget der hedder Netto's. Det hedder Nettos.
Du kan heller ikke stave til Annullere. Måske du skulle have et par bøder på hver 540.- pga. sjusk?
tilføjet af

HELE DETTE PAKERINGS TYRANI

har sgu taget overhånd, det skulle forbydes ved lov FÆRDIGT ARBEJDE.
tilføjet af

Paphoved?

Jeg har skam mange fejl, har aldrig påstået det modsatte. Men jeg tager ansvaret for mine fejl, istedet for at finde andre at skyde skylden over på. Personen begik en fejl, det er helt menneskeligt. Men man bliver altså nød til at tage ansvaret for sine fejl, evt. lære af dem...
Og dette var faktisk pointen med mit indlæg. Ja, jeg er jo nød til at tydeliggøre det for dig, så du måske opfatter det denne gang.
Jeg har lavet nogle stavefejl, det er rigtigt. Hvis en stavefejl på dette forum gav en bøde på over 500,- så kan jeg love dig for, at jeg ville sørge for at skrive korrekt. At du retter mine fejl, kan jeg virkelig ikke tage anstød af. Og hvis jeg så fik en bøde, så ville jeg kun have mig selv at bebrejde for det. Alt andet er simpelthen for dumt!
tilføjet af

Forkert indlæg

Det er forkert at Bilka ikke opkræver P-afgifter. Jeg har netop oplevet at blive opkrævet en P-afgift på Bilka´s egen P-plads..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.