34tilføjet af

"OS" og "DEM"

Hvordan kan det være, at vi mennesker har et basalt behov for altid at dele os op i grupper?
Af en eller anden grund deler vi os konstant og i alle sammenhænge op, og har den grundlæggende holdning, at vi er del af fællesskaber, som står sammen mod nogle andre - det være sig parallelklassen i folkeskolen, andre fodboldhold, byer, nationaliteter, trossamfund etc. etc.
Kunne dette tænkes at føre til racisme, krige og andre ulykkeligheder?
tilføjet af

Fordi...

Det ligger til den menneskelige natur.
En fælles fjende vi alle kan være enig om at hade, gør vores gruppe stærkere og binder os tættere sammen.
En form for clanes eller bander, kan man godt kalde det!
Idag består en bande ikke bare af 11 teenager drenge der har det sjovt. Hele lande er Gangs der holder sammen på sig selv ved at nedgøre andre lande.
tilføjet af

Hvor er selvindsigten?

Ja, det er også min overbevisning, men hvorfor har vi behov for denne adfærd - oplyste og civiliserede som vi roser os selv for at være? Burde vi ikke have mere selverkendelse end som så? Jeg mener med alle verdens filosofiske og psykologiske værker....
tilføjet af

Selvindsigten?

Ja, det er også min overbevisning, men hvorfor har vi behov for denne adfærd - oplyste og civiliserede som vi roser os selv for at være? Burde vi ikke have mere selverkendelse end som så? Jeg mener med alle verdens filosofiske, sociologiske og psykologiske værker....
tilføjet af

Simpelt- vi et flokdyr

Sorry - Religiøse det ikke for at stødde-
Men mennesket er et flokdyr- et individ i en population - identifiserer sig i forhold til denne, ved at betragte og forholde sig til stadig svævere kreds eller grupper, for at opnå større klarhed om placering og selvfølelse.
Kort sagt man kan ikke skilde sig udfra flokken hvis flokken er alle. Derfor er grupper nødvendige i flokken, får at få øje på individer.
tilføjet af

behov??

Jeg har bare et behov for at være borger i et demokratisk samfund.....de som har behov for at regulere og nedbryde disse tilstande --er "de andre" og mine modstandere
tilføjet af

Eller...bare "OS"

Hvis vi gør noget, så deler vi os ikke op i grupper – vi SAMLER os i grupper. Grupper med hvem vi deler f.eks synspunkter, levestil etc. Er der noget galt i det?
Du nævner racisme som et evt. resultat af gruppering – hvordan?
Mener du at racisme opstår,som følge af at indvandrende muslimer samler sig i kæmpe grupperinger? At de søger sammen i f.eks boligkomplekser, boligområder – ja sågar hele byer/bydele? Jeg er overbevist om at intet af ovenstående fører til racisme.
Jeg er tilmed overbevist om at der ikke eksisterer særlig mange danskere, som er egentlige ”racister”. En racist, er en person der mener at den ene race er den anden overlegen etc etc.
Og jeg hører ALDRIG påstande der tyder på dette…racisme. At man kan have noget imod, de ting som f,eks muslimer foretager sig i Danmark – er en anden sag, og IKKE racisme.
At man som dansker, kan have et inderligt ønske om at bevare Danmark dansk, uden en påvirkning af andre mellemøstlige kulturer – er IKKE racisme. Men nærmere kærlighed til et land der engang var smukt: Danmark.
Jeg er f.eks ikke racist, jeg synes mægtig godt om fremmede kulturer – og derfor tager jeg ofte på ferie til disse lande. For at få et indblik i andre landes kulturer. Men jeg holder allermest af Danmark, og foretrækker at møde danskere i min færden i Danmark. Ønsker ikke en muslim som nabo(og slet ikke 20) ønsker ikke at blive betjent af en kutteklædt muslim, når jeg handler tøj, eller mad, eller når jeg skal tale med min bankrådgiver. Ønsker heller ikke at aflevere mit barn i børnehave, til muslimske hætteklædte pædagoger.
Nej, så søger jeg over i køen med en dansk ekspedient, til den flok jeg kender og ønsker at være en del af. Og sådan er der mange danskere der har det – og sådan er der rigtig mange muslimer der har det. Og er der noget galt i det?
Det blev et lidt langt indlæg, sorry – men jeg er lidt træt af den misforståede opfattelse af begrebet ”racisme”. Og lidt træt af folk der ikke forstår danskeres modstand imod, de fremmede kulturer der er ved at æde dette land op.
tilføjet af

tåbelige sidebemærkninger

Man må vel acceptere, at du har dit syn på racisme og dine ønsker for, hvordan Danmark skal være. Men jeg synes, ikke du bør omtale muslimer, der bærer tørklæde, som "hætteklædte", når dit indlæg ellers lader til at være seriøst ment.
Er bare træt af "uracistiske" danskere, der alligevel ikke kan se noget galt i lige at smide en lidt nedladende sidebemærkning i deres indlæg/læserbrev ovs.
tilføjet af

SOLE ih hvor gir jeg dig

IKKE SPOR RET:
Hvad ska din side bemærkning gøre godt for-?
Og hvis indlægget går i stykker for dig pga, et ord som kutteklædte og du vælger at focusere på det, så meget at det overskykker hele dit indlæg, så lad vær en andengang.
Det for kedeligt!!
tilføjet af

Det er angst der får os til det,

Det angsten inde i mennesker, man bange for at stå uden for fællesskabet. Men det går begge veje, og man taler jo om konflikten mellem civilisationerne i dag. Personligt tror jeg løsningen af verdens konflikter går igennem en videnskablig bevidstgørelse hos mennesker.
Men vi har jo et menneskeligt behov for møde verden igennem andre, men hvis det andet menneske vi møder har en forudfattet mening om alt, er det lidt svært at udvirkle sig, hvis man da ikke har andre at tale med det om
www.ateist.org
www.humanistiskdebat.dk
Mvh
tilføjet af

Islam?!!

Farvel og tak!?
HA HA HA
tilføjet af

Dum som altid!?

Sædvanen tro angreb mod de vantro?!!!
HAHAHAHAHA?!
tilføjet af

Grupper

Som nogle andre har skrevet er vi flokdyr, og handler bedst ud fra en gruppe, du ved os at dem der tit skiller sig ud fra en gruppe, kommer i fokus, tit negativt!!..
Vil sige at det er mere ensomhed eller isolation, der starter krig, fattigdom osv.
tilføjet af

Useriøs, eller bare seriøs?

Mit "syn på racisme", er ikke mit syn - men en kendsgerning.
Nu hvor jeg ikke kender de korrekte betegnelser, for de "klæder" muslimske damer har på hovedet - kan jeg ikke se noget galt i jeg omtaler det som "kutter" el. "hætter".
At du, og mange andre kalder det "tørklæder", kan jeg ikke se er mere korrekt??? Et tørklæde, bruges af mange danskere. Nogle til at pudse næse i, andre bruger et tørklæde rundt om halsen(hvis det er for tyndt til at kalde halstørklæde)og andre igen, bruger et tørklæde på hovedet, men på god gammel dansk manér(f.eks ældre danske damer, mest når det blæser).
At kalde muslimers hovedbeklædning for "tørklæde", er et spinkelt, men vellykket forsøg, på at gøre "kutten" mere danskacceptabel.
Apropos kutter/hætter:
Idag kørte jeg forbi en dame(ja dette er blot en antagelse, idet man ikke kunne se noget af ansigtet)
Der var en enkelt lille sprække på ca. 1 cm ud for hendes øjne. At det så forfærdelig uhyggeligt ud er én ting. Men at skulle kalde hendes kutte, for et uskyldigt "tørklæde"....det holder ikke Frøken!
Jeg undrer mig iøvrigt over hvordan hun mon vil komme ind i bussen med sit HT-månedskort, uden at vise sit ansigt. Og venter spændt på den dag, hvor kvinder som hende, forlanger at bære deres kutte - samtidig med de skal passe deres jobs. Hvem vil handle med såd'n én? Hvem vil aflevere børn i børnehaven, til sådan én? Hvem vil undersøges af en læge, der har sådan en kutte på?
Kan man overhovedet forestille sig et job, hvor denne kutte kan bruges???(eller er det bare mig der er gammeldags???)
At jeg kalder det kutte, gør ikke min holdning eller mit indlæg mindre seriøst. At du vælger at besvare mit indlæg, udelukkende for at kommentere mit ordvalg - gør da dig og hvad du ellers måtte rumme af holdninger...en anelse useriøs.
tilføjet af

Ingen tvivlen.

91% af alle krige, startes pga. religion.
tilføjet af

posivklang og en masse yndigt sang -men det det samme

samle eller dele sig. Er du lidt posivitets jæger??
du kan ikke samle dig i en gruppe uden at dele dig fra en anden lige på det punkt i samler jeg om-
Men så samle da!!
Ps: når du har SAMLET dig i din interesse gruppe har du delt dig fra en anden- slut eller ville der ikke være grupper kun helhede-
Er du på 1 år af pæd studiet og skal tale giraf sporg??
Er
tilføjet af

med religion som undskyldning

og pga økonomi
tilføjet af

Jeg fatter ikke et kuk...

- af det du skriver????
tilføjet af

det kan jeg godt forstå- ignorer det

Sorry - det lyder sgu også som om det var formuleret af en pk'er.
Jeg mente bare at- om man kalder det samle eller dele, der lige fedt. Det det sammen- bare udtalt positivt og negativt. Men ellers fuldstændigt irrelevant i forhold til dit gode og korrekte indlæg- ved ik hvor det kom fra sorry.
tilføjet af

Sjovt!

Altså ikke sjovt "ha ha", men sjovt mærkeligt, at flertallet herinde læser mit oprindelige indlæg, som en opdeling i religioner eller etniciteter. Fair nok, men interessant...
tilføjet af

Ku' det tænkes...

-at når du lægger dit indlæg under "integration", så tolker vi det som om at: "det med en aaaanelse sansynlighed nok har no'et med det at gøre"?
tilføjet af

Til hr. "smart"

Nu handler integration jo om mere og andet end etniske grupper - der eksisterer politiske handlingsplaner for integration af ældre, handicappede osv. Ikke kun flygtninge/indvandrere/efterkommere!
Måske skulle du tænke dig lidt om, før du er nedladende overfor andre mennesker!
tilføjet af

Til: Frøken-Jeg-laver-ingen-fejl

Jeg spurgte dig om noget, du har endnu ikke svaret mig..?
Men prøv for sjov(ikke haha sjov men...) at klikke på integration, øverst på din skærm. Der får du en oversigt over indlæg i "Integration".
Stort set alle indlæg, omhandler Islam etc. - så igen, det er ikke så underligt at vi reagerer i den retning. Vel?
Men istedet for at spilde tid, på denne "sidesnak", kunne du så ikke bare fortælle os HVAD du mente.
Og til en anden gang, hvis dit indlæg omhandler ældre, handicappede e.lign. Så skriv det dog, jeg er jo tydeligvis ikke en den eneste, der overså hvor du ville hen med dit indlæg.
tilføjet af

Og derfor skal de alle omhandle det!?!

Det kan godt være, at mange af indlæggene under integration handler om indvandrere, men derfor behøver de vel ikke alle at gøre det! Desuden konstaterede jeg bare, at der er en tendens til at fokusere meget på dette, som også medierne har stor fokus på - sammenhæng!?!
Medierne har efter min mening behandlet problemstillingen meget ensidigt, og har derfor pisket en stemning op i befolkningen, hvilket er meget uheldigt!
tilføjet af

Svar

Mit oprindelige indlæg handler om menneskets trang til at være med i grupper, som står i modsætning til andre grupper - det kan være i MANGE forskellige sammenhænge!!!
Dette fremgår klart, hvis man ellers kan læse...
tilføjet af

ZZZzzzZZZ

I dit oprindelige indlæg, nævner du ord som: ”nationaliteter” ”trossamfund” ”racisme” ”krige”
Ord som disse lægger linien for emnet…Hvis jeg er den dumme i denne sammenhæng, er jeg glad for at jeg som minimum deler min dumhed, med de resterende skribenter som valgte at reflektere på dit indlæg.
(For der er vist ikke så mange, der har forstået dit VIRKELIGE budskab, undertegnede inkl.)
Skal vi sige det var nok for nu? Sæt dig tilbage i rundkredsen, og sug videre på piben.
tilføjet af

Du har vist problemer!

Er det nødvendigt at være så nedladende og angribe mig personligt hele tiden? Er det et dække for, at du ikke evner at argumentere?
tilføjet af

Hmm...

...må være op til jer at vurdere. Dette keder mig lidt.
tilføjet af

Sorry!!

Keder det dig, at du er løbet tør for argumenter? Keder det dig at svine mig til forsk. steder i sol-debatten? Det må du sørme undskylde...
tilføjet af

Egentlig ikke...

Nej...det keder mig at du ingen argumenter har. Det keder mig at du ikke reflekterer over de indlæg der skrives. Det keder mig at det er nødvendigt, at kaste med mudder, i en debat. Men det er åbenbart det eneste niveau du kan håndtere.
tilføjet af

Nej

Det passer jo ikke, det du skriver. Du bruger en masse fine termer, som pakker din egen manglende argumentation ind - dvs. du beskylder mig for noget, du selv gør - f.eks. at jeg ikke reflekterer over indlæggene - hvad bygger du det på? Det er meget svært at holde en diskussion kørende med dig, fordi du ikke læser efter, hvad jeg skriver, men slynger om dig med beskyldninger og spørgsmål - når jeg svarer på dem, omformulerer du dem bare...
tilføjet af

det var da en værre omgang...

- VÅS! ;-)
tilføjet af

!!!

Godt argument, du skal nok nå langt i livet!
tilføjet af

og du kan takke DK for

at du overhovedet kan sidde ved en computer og skrive-
tilføjet af

SKIID

SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !! SKIID !!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.