13tilføjet af

Nyttige idioter??

Så har Abu-Laban erklæret krig mod Fogh og kompagni.
Og oppositionen skal bruges som nyttige idioter. Mon ikke dette tvært imod vil øge tilslutningen til DF.
tilføjet af

Det måtte jo komme

Det måtte jo komme før eller siden og burde ikke rigtigt overraske nogen der har fulgt emnet det sidste stykke tid.
Hvorvidt religion skal have held med at blande sig i politik vil afhænge af de Danske vælgere og den Danske befolkning, der burde (nej, SKAL) afgive en klar og utvetydig stemme imod dette.
Rædselsscenariet er vel at det lykkes for Aben Laban og hans slæng af islamofascister at påvirke den politiske dagsordenen samt at få et legitimt magt-stempel i Danskernes øjne.
tilføjet af

Det værste er....

at nu hvor Karen J. ikke mere er i partiet, står de og klapper og siger ih og næh, hvor er det godt, og se nu vil de deltage i dansk politik på lige vilkår.
Men mig bekendt er Abu Laban ret så fundementalistisk. Hvordan kan de tro på, at han er blevet, for at citere Poul Nyrup, "stueren".
Det virker da naivt.
tilføjet af

Udspillet er velkomment !

Det kan ikke andet end give regeringspartierne og DF endnu mere vind i sejlene, for disse bindegale muslimer kan umuligt undgå at træde endnu mere i spinaten end de allerede har gjort.
Integrationsminister Bertel Haarder (V) siger, at han er ked af, at imam Abu Laban tilsyneladende udvælger sig bestemte politiske venner og fjender.
For regeringen har ingen planer om at gøre muslimer til syndebukke i valgkampen, og regeringen er i øvrigt regering for alle, påpeger ministeren.
»Jeg vil så håbe, Abu Laban kan slå fast, at man som troende muslim ikke behøver at købe hele shariapakken med håndsafhuggelse og stening, sådan at herboende muslimer kan være med i politik uden hele tiden at skulle svare på, om de vil indføre sharia i Danmark, hvis de får flertal. Problemet er jo, at når man går Fatima Shah eller andre indvandrerepolitikere på klingen, er det hele shariapakken eller ingenting,« siger Bertel Haarder og kalder det velgørende, hvis Abu Laban siger det, så det ikke kan misforstås.
Det tror Bertil Haarder forhåbentlig ikke et splitøjeblik på at Laban'en vil sige - i så fald er den gode Bertil mere lallenaiv end han har lov til at være i den position, han indtager i samfundet. Laban'en kan ikke på nogen måde fravige, hvad der allerede fra fundamentalistisk islam er udtrykt: islam er en samlet pakke - take it all or loose your head.
Endvidere mener integrationsministeren, at Abu Laban bør trække sine udtalelser tilbage om, at det meget vel kan være en højreorienteret gren af CIA, der stod bag angrebet på de to tvillingetårne i New York den 11. september.
»Det er en vanvittig påstand, der ikke er en religiøs leder værdig, og kun tjener til at bekræfte palæstinensere og andre i den offertænkning, som er til stor skade for integrationen,« siger Haarder.
Talsmanden Kasem Ahmad svarer igen, at Haarder kan glemme alt om, hvad Abu Laban skal sige og ikke sige. Det bestemmer han selv.
Naturligvis skal Haarder - og andre - ikke bestemme hvad Laban'en skal sige eller ikke sige. Men man kunne da med rimelighed forvente at det gale menneske tog blot en smule hensyn til fakta. Og fakta er at en vis islamisk djævel ved navn Atta sad ved rorpinden i det første af de fly, som med fuldt overlæg fløj ind i World Trade Center - og dermed indledte halalslagtningen af over 3000 uskyldige mennesker.
Og dermed bragte endnu mere blod på islams i forvejen blodtilsvinede kappe.
Abu Laban og hans slæng af fanatikere skal være velkomne til yderligere at afsløre islams svinske ansigt.
Det vil åbne øjnene på endnu flere danskere.
tilføjet af

Enig.

Det er rart at se, at disse mennesker nu kommer ud af skabet. Gang på gang skuffes man, at "integrerede" politikere, som tages i at sige et til pressen og noget andet i moskeen.
Selv om jeg ikke er venstreorienteret, må jeg alligevel sig synd for Lykken og co. Det er da ikke rart i udlandet, at blive opfattet som partier, der sympatiserer med yderligtgående muslimer!
tilføjet af

enig men

ja, det er godt at de kommer ud af skabet, men de kan forårsage massiv skade ved at blande sig i debatten, blandt andte fordi det kan bruges som et legitimt talerør og 'sæbekasse' for deres modbydelige synspunkter.
Der er altid nogle naive, tossegode idioter der rent faktisk tror på de løgne som der lukkes ud, De Radikale er en rigtigt godt eksempel.
Man kunne håbe på, at deres åbne fremturing og offentlige holdningstilkendegivlser vil medføre massiv kritik og stillingstagen til disse holdninger, især til de holdninger de IKKE vil skilte med, men med henvising til den verserende debat ang. islam & islamister, er det for nemt at feje os anti-islamisters arugmenter af bordet som rascistiske og derved til stadig fremstå som "undertrykte og stakkels muslimmer". Det bliver svært at modsige dem med mindre man vil acceptere en mere skarp tone i forhold til religion i Dansk politik, hvilket kan være lige hvad de spekulerer i.
Personligt tror jeg, at Lykketoft er pisse ligeglad med hvem der støtter ham, bare han bliver statsminister. Det er resten af social-kammeraterne der får problemer længere hen, på lang sigt.
Trist at Karen J. blev frosset ud, hun havde nok et par skarpe ting at sige om den udvikling :-).
*Absolut ikke Soc.Dem. fan, men har stor respekt for Karen J. og har fulgt hendes "fald" med stor interesse.*
tilføjet af

rigtigt???

Det er meget sørgelig at vi skal føje den Pisse Islam, og sidde og se og hører regeringen sige" de må øjeblikkelig trække deres udtalser tilbage" jeg går ud fra Ministeren ikke er dum, håber da godt ved at det gør de ikke , nej tværtimod vil de skabe så meget splid herhejmme , mellem os og de skide Islamister, min far siger der bliver borgerkrig en dag, jeg tror mere og mere på den dag kommer og han har ret, Jeg håber vi dankser ikke er det mindste i tvivl om hvad der skal gøres.
Så smid det Lort ud af Danmark jo før jo bedre, men vi desværre et stort problem, hvor skal vi sende dem hen ingen vil have sådanne kamelhoveder tilbage, så vi hænger på den til vi dør, vent og se Når lortet skal på plejehjem så skal alle vores plejere til at lære at snakke deres sprog, for det er jo os der skal indordne sig og ikke dem.
husk på det
tilføjet af

stem DF igen.

at det Sosserne siger bare er beregnet til at berolige danske vælgere, og at S/R ønsker de fremmede som nyt vælgerkorps, sammen med de få 'blåøjede' danskere der er tilbage.
Og vi andre kan læne os trygt tilbage i forvisningen om, at vi har stemt på de rigtige....VKO, der bli'r endnu støre ved næste valg, fordi de agter at gøre noget for danskerne.
Men rart at få det bekræftet, som vi vel egentligt godt vidste i forvejen....
tilføjet af

Se heller en god god film,

Det bedre at blive hjemme på valg dagen end at stemme på Dansk Folkeparti, det er lykkes dette parti at splitte den danske befolkning.
Så det umuligt at diskutere de problemer, vi har i dette land på en sober måde, Dansk Folkeparti har medvirket til den danske befolkning er blevet mere polariseret, de har ikke på nogen måde medvirke til løse problemerne på konstruktiv måde. At de andre politiske partier bære et vist ansvar, for at det kunne lade sig gøre at blive en magt faktor i dansk politik er der ingen tvivl om. Socialdemokrater og Socialistisk Folkeparti har haft større interesse i at vare tage offentlige ansattes behov, frem tænke på de mennesker som skabte disse to partier Arbejderen, derfor ser man i dag at så mange traditionelle venstre fløjs vælger stemmer på Dansk Folkeparti, jeg håber disse partier vil være stand til at tænke over deres historiske værdig grundlag. Så man ikke forsætter med tale hen over hovederne, på den lille mand. Det er jo ikke fordi han mere intolerant end de offentlige ansatte, men har bare følelsen af aldrig at blive hørt. Jeg håber toppen inde for disse to partier vil se realiteterne i øjnene, kun derved vil det muligt at bringe Danmark på ret kurs igen.
Mvh
tilføjet af

Bliv hellere hjemme på valgdagen.

Du forstår da sandelig at værne om demokratiet!
Sofavælgeres klynk kan man ikke have noget til overs for.
tilføjet af

Læs mit indlæg,

jeg kun bede dig om læse mit indlæg, Jeg har personlig stemt, til alle de valg jeg haft mulighed for.
Mvh
tilføjet af

Julenykker?

Sharialoven er måske din drøm?
tilføjet af

din far!

Får desværre ret, tror jeg?
Men troen/håbet lever stadigt.
tilføjet af

Nej,

Nej hvordan kan du dog tro dette, jeg opfatter den lov som ret primitiv, uden dog at kende den særlig godt.Men har da diskutere, med nogle som går ind for den. Jeg synes ikke deres verdens billede,har været særligt nuanseret eller dybt. At forholde mig til livet ud fra en bog er mig menneskeligt fremmed.
Mvh.
www.humanistiskdebat.dk
www.atiest.org
www.skeptica.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.