3tilføjet af

Nu er han sammen med min mor...

Jeg skriver for at få et råd. For at sige det er jeg helt ude af den.
Det startede for nogle måneder siden. Min daværende kæreste og jeg sad og snakkede om sexfantasier, da han pludselig fortalte at han altid havde drømt om at gøre det med min mor. Jeg blev ret forskrækket da jeg opdagede at han mente det alvorligt! Efter nogle dage glemte jeg det hurtigt igen, men det gjorde han ikke.
Efter yderligere en uge slog han op med mig. Jeg var sønderknust og er det stadig. Jeg elskede ham jo og gør det stadig!
Det værste er at han nu er sammen med min mor. Det viste sig åbenbart at hun følte sig tiltrukket af ham uden nogensinde at have sagt det. Jeg forstår ikke at hun kunne gå med til det, men nu har de altså dyrket sex.... Det ved jeg, for jeg hørte det.
Hvad skal jeg gøre? Jeg elsker stadig min eks-kæreste, men han vil tilsyneladende hellere være sammen med min mor.
Håber at få et godt råd!
Mvh. Den ulykkelige
tilføjet af

Altså...

Kære Ulykkelige
Nu vil jeg aldrig komme og påstå jeg har svaret på omstændighederne udfra 16 linier du har skrevet men jeg må ærligt indrømme at din mor virker på mig som en tåbelig egoist uden skyggen af situationsfornemmelse!!
HELT ÆRLIGT du er rigtigt meget bedre tjent med en anden fyr og håber inderligt du finder ham!!Din mor er meget meget bedre tjent med et selvudviklingskursus end den situation hun tåger rundt i nu!! Sikke en egocentreret mor!!!!!!!!!!
Et kram herfra!!
Rasputin
tilføjet af

LIGE HÅRDT NOK

Hej
Stakkels dig!! Det er sgu da hård kost at blive svigtet af sin mor og sin kæreste på én gang!!!!!
Du må vel se sådan på det: Nu har du oplevet det værste - så gå ud og find det bedste!
Og din mor - hvad siger hun dog til sit forsvar!!!! Jeg kan jo næsten regne ud, at du kan ikke have fået ret meget fornemmelse af, hvordan verden hænger sammen fra hendes side, når hun kan finde på sådan noget. Så det må du åbenbart selv finde ud af.
Gå for en sikkerheds skyld en stor bue uden om drømmere, der ikke har andet end "sexfantasier" i hovedet.
Jeg håber, du finder dig selv nu - og ikke bare går og tager det som tegn på, at DU ikke er god nok (-; (-:
mange kærlige hilsner
tilføjet af

yngelpleje

Måske er din mor ikke kommet over babypleje.Hun føler nok en trang til beskyttelse af mindreårig.
For hende er det jo kuvøseguf,at få en dreng at passe.-Helt ærlig.Så er din Mor en so,og deng dreng hun har fået i nettet,en dum lille latterlig skabning.Lad dem dyrke deres pleje for hianden.Vær du glad for at du er sluppet af med ham.Din Mor går helt klart ind for genbrug.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.