3tilføjet af

Nu er det blevet torsdag.

Og jeg har endnu ikke fundet et job at kunne søge på i denne uge.
Nu begynder det efterhånden at blive lidt for uhyggeligt.
tilføjet af

Prøv at søge

job som gynækolog. Det må da være en spændende atbejdsplads.
tilføjet af

- jeg ved

- at det er svært.... jeg står i damme situation.
Har du prøvet at søge uopfordret i virksomheder som IKKE søger medarbejdere, men hvor du godt kunne tænke dig at arbejde? Eller hvor dine kvalifikationer kan bruges.
Jeg føler lidt, at man tager røven på en arbejdsgiver hvis man søger et arbejde, hvor der ikke kræves nævneværdige kvalifikationer - eks. rengøring osv. Der er masser arbejdsløse som har erfaring i disse jobs også - så de HAR kvalifikationer.
Kan godt forstå, at så mange jobs slet ikke bliver slået op, men besættes med "folk som kender folk". Hvis en stilling bliver slået op modtager virksomheden mellem 100 og 150 ansøgninger (i bedste fald) og så skal de til at bruge tid på at finde den bedste... og hvis 50% af ansøgningerne kommer fra ledige, som SKAL søge er det da et tidsspilde uden lige.
Jeg ved ikke hvilken uddannelse eller kvalifikationer du har Niels - måske en tjans på det lokale jobcenter kunne være noget????🙂
Som udgangspunkt tror jeg, at 99,9% af alle ledige meget gerne vil ha et job, men vi har et system, som er baseret på mistro og kontrol, så det nogle gange kan være meget svært at holde humøret oppe.....
Held og lykke Niels....
tilføjet af

ja jeg har samme

problem. der bliver færre og færre job at søge. nu har jeg snart gået så længe at jeg skal i aktivering[:*(] og så er der ingen problemer med at finde sådan plads så snart det er gratis så er der bid den første sted man ringer hen.
og så længe vi har sådan et system så bliver der aldrig rigtie job til os. det er noget rigtig møg for man kommer ud at arbejde gratis og gagpenge ratten tæller ned.
MEN HUSK DET NÆSTE GANG DU SKAL NED AT SÆTTE KRYSET
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.