4tilføjet af

Nej til adoption

for lesbiske og bøsser ! Et hvert barn bør have et idealbillede og det kan det kun få ved en mor (kvinde) og en far (mand). Alt andet er imod naturens og logikkens regler !
tilføjet af

Lesbiske skal selv føde børn.

Hvis disse kvinder vil have børn,kan de selv føde dem.Vi kvinder er skabt til at føde,og bare fordi de er lesbiske,skal der ikke gøres forskel.
Jeg kan ikke se,hvad problemet er,i at finde en mandlig doner,og så bolle med ham.
tilføjet af

adoption....

På sin vis vil jeg give dig ret. Det ideelle for et lille barn er en varieret mængde forbilleder.
Men der er allerede mange familier med kun et køn som primær opdrager. Skal børnene så fjernes fra dem? Og hvordan kan vi stille os som dommere for hvem der kan få børn og hvem der ikke kan?
Tænk på hvor mange hjemløse børn der er om i Verden. Det er da perfekt at lade dem få en god familie her i vores lille smørhul.
Men man bør måske diskutere, om hvorvidt parrene skal prøve selv først. Jeg synes ikke man kan prøve at tvinge dem til at gennemføre et samleje bare for at de ikke skal adoptere, men noget i den retning kunne måske diskuteres.
tak fra mig
tilføjet af

Og dog..

Dette er også til dels min holdning, men. Det må dog være det bedste at børn bliver adopteret frem for at sidde på en institution til de bliver myndige. Dog skal adoption for bøsser og lesbiske være absolut sidste løsning og kun når når der ikke er flere par tilbage der vil adoptere. Dog står der par der ikke kan godkendes af adoptionsnævnet og vil adoptere. Og så længe disse ikke kan dette, burde homoseksuelle heller ikke.
tilføjet af

hvis de vil adoptere, bør de

Hvis de vil adoptere bør de have lov til det som alle andre, homosexuelle kan blive kan blive viet på Rådhuset. Efter som hetrosexuelle der er viet, på Rådhuset kan adoptere, så hvorfor skulle vi diskrimitere de homosexuelle på dette område.
Hvis der er problemer i forhold til dette, er det ikke de homosexuelle der er problemet men omgivelsernes fordomme.
Mvh.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.