8tilføjet af

nedlæg christiania

Christiania har ingen berettigelse, udover at man kan købe hash, som oven i købet er ulovligt; om denne - hashen - har holdt deres økonomi på ret køl, kan man kun gisne? Og hvorfor skal nogle gamle flippere fra 68`, nu nærmere ligusterfacister, have de skønneste områder i byen uden at ville dele med andre. Hvor er solidariten i talte så meget om, i tier og har glemt tanken om plads til de mange og ikke for de få! Ud med dem, riv skidtet ned og byg almene boliger og bevar de gamle volde, så slår man to fluer med et smæk, boliger og åndehuller.
Franklin
tilføjet af

Kunne ikke forklare min holdning bedre

Hmm.... Hvad er der mere at sige, udover at jeg er enig...
RYD LORTET...
tilføjet af

Brænd Christiania af

Det er sindssygt, det er perverst, det er unormalt
Læs mere her -->
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=118&posting=77185
tilføjet af

Lovløshed?

På Christiania:
1) Skal hashpusherne betale 1.000. kr. i ”skat” om måneden til fælles kassen.
2) De kan ikke sælge hårde stoffer.
Uden for Christiania:
1) Betaler hashpusherne ingen skat.
2) De kan sælge alle de hårde stoffer, det passer dem.
tilføjet af

hmmmm

hvis man ikke nedlagde det vidste man hvor tingene skete, NU ER DET SPREDT. tænk opver det
tilføjet af

Hør Hør..

Ja, at Christania forsvandt ville kun Christianitterne blive kede af, vi andre ville fryde os. Har været der mange gange og hver gang ses kun bunden af befolkningen, narkomaner, drukkenbolte, hippier og snyltere af samfundet.
tilføjet af

I er jo tossede

Jeg kan på ingen måde sætte mig ind i jeres tankegang mht nedrivning af Christiania. Christiania er en af københavns største turistattraktioner og er (for at henvende mig til jer højreorienterede) derfor godt for betalingsbalancen. I er nogle ignoranter som ser verden i sort/hvid, hvis i ikke kan se hvilken kulturel perle vores fristad er. Den er fuldstændig unik og alene af den grund bør den bevares.
tilføjet af

Bevar Christiania

Jeg tror ikke de ser noget. De kan heller ikke hverken læse eller tænke, så Fogh og DF´s ensretning er blevet deres verden.
tilføjet af

Sgu da fint man, vil have det rundt i hele byen

Desuden har det den fordel at det er hash alene og ikke hårdere stoffer. De har faktisk fået det gjort, som skulle have været legaliseret udenfor Christiania, men du har drukket for mange bajere ikke?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.