16tilføjet af

Når hun græder bagefter

Jeg har et utroligt godt sexliv med min kone, men det sker jævnligt at min kone græder når vi har fået orgasme, hun siger når jeg spøger, at det er fordi det er så dejligt, at hun ikke kan lade være og at det ikke er noget hun kontrolere.
Men jeg er blevet usikker på om det kan være andre ting så som at hun har en anden og så får dårlig samvitighed nå hun så oplever god sex med mig.
Jeg vil være glad hvis der er nogle piger der kan fortælle mig om i græder bagefter og så hvorfor i gør det.
tilføjet af

Tusind tak for dit gode svar

Min kone græder også når der er lys på, og hun påstår også at det ikke er fordi det gør ondt eller jeg er for voldsom. Jeg tror heller ikke selv at det gør ondt på henne, for hun ser ikke ud som om hun har smerter, det er derfor jeg bliver usikker, hvis det så ud som om hun havde smerter, så kendte jeg jo grunden.
Men endnu en gang tusind tak for dit svar
tilføjet af

Oki...

Ja så, kan jeg ikke lige give en grund til, hvorfor hun græder...
Men måske en snak ville være godt ???
hun gemmer måske på noget, der gør for "ondt" - indeni - til at snakke om, MEN kan man som fyr, nyde sex når ens kone græder bagefter ?!?
Tror ikke jeg ville...
Men held og lykke! *SS*
tilføjet af

Hun siger det er fordi det er så godt

Vi har talt om det flere gange, og hun siger at det er fordi det er så utroligt godt, men det har jeg svært ved at tro, da jeg for det første ikke selv har prøvet at være ved at græde, og de eneste jeg har hørt om der græder når de er glade er kineserne, men det jeg egentlig bare ville, var at høre om der var andre mænd eller kvinder det kendte noget til det, og det har du jo så, nu vil jeg prøve at vise min kone dit svar og se om hun så ændre forklaring
tilføjet af

Jeg græder også nogle gange

Hej med dig.
Jeg vil lige fortælle dig at jeg også nogle gange græder efter god sex, og lige som din kone er det af glæde eller måske mere af taknemmelighed over at min mand lige har givet mig det bedste i verden.
Jeg er overbevist om du kan stole på din kone når hun siger at det er fordi det er så dejligt, så glem alle dine tanker om at hun skulle ha' en anden. Du skriver jo også at i har et godt sexliv og igen kan jeg kun sige at et godt sexliv netop er med til at få tårerne frem babefter.
jeg tror ikke at ret mange kvinder græder efter fire gange frem og tilbage og så om på ryggen og snorke :-)
Nyd din kone og glæd dig over at hun elsker og nyder dig så meget at hun græder, det er da noget af en kærlighedserklæring.
Hilsen Dorthe
tilføjet af

Min kone takker

Min kone siger med fryd i stemmen, "der kan du slev se", efter at vi læste dit indlæg, og jeg må indrømme at dit indlæg gør det lidt nemmere at tro at det virkelig kan være af glæde tak
tilføjet af

Kan også være sandt!

- fordi det faktisk var en helt vidunderlig orgasme og fordi hun er vildt lykkelig for at være din! Hvorfor ikke bare tro at det er sandheden hun siger? hvorfor skulle hun lyve? Jeg har et par gange prøvet at fælde en tåre, simpelthen fordi det hele gik op i en nærmest guddommelig lyksalighed. Fordi jeg blev overvældet af glæde og kærlighed til min mand.
God jul til alle
ps. kan ikke forstå at det skal gøre så ondt for dig, har du prøvet en gynækolog? du kan have myoser i underlivet (har jeg selv) de kan fjernes med øvelser og massage. Bl.a. ved at du øver dig i "give slip" fornemmelsen i underlivet. At få fjernet myoserne vil forbedre dit sexliv uden at påvirke evnen til at få børn.
tilføjet af

Oplevet det fler gange

Hej Jeg er primo 40 år og jeg har oplevet flere af de kvinder jeg har været sammen med som også har fældet en stille tåre efter skøn sex.
De har alle givet udtryk for at det var fordi det var ubeskriveligt godt, så jeg tror på at du godt kan regne med hvad din kone siger, er sandt
tilføjet af

Tillykke!!

Du har fundet ALLE de dejlige steder hos din kone, og det skal du være stolt af.
Når en kvinde får en rigtig stærk orgasme, betyder det en masse sammentrækninger i hele kroppen. Det giver en fantastisk forløsning, som løser op for alt. Nogle græder andre bliver vildt kælne og nogle kommer til at tisse.
prøv næste næste gang at ligge hende på ryggen og lig din hånd fladt på hendes mave, det giver hende ro. og du får chancen for at mærke den store dejlige påvirkning du giver hende.
mange gange tillykke herfra.
tilføjet af

du skal finde stoltheden i dig selv

fordi, når alt kommer til alt, så har du en kone som har så meget tillid til dig, at hun tør lade sine følelser få frit løb, hvilket er en absolut betingelse for at få en total orgasme. Kun når det er rigtig godt - som flere har skrevet, græder jeg også. Det er som en gennemstrømning af kroppen, som om orgasmen er så total, at den finder vej igennem hele kroppen.
Vi har lært, at sætte navn på forskellige følelser, og gråd er en af dem - det som vi ikke er så gode til er at finde det rigtige udtryk for hvordan vi har det. Nogen griner, når de er bange og nogen græder både når de er kede af det, glade, usikre eller andet.Stol på dig selv, og snak med din kone i stedet for at mistro hende, DET og ikke følelserne kan sætte sine skår.
tilføjet af

flere i samme båd...

Min Eks plejede at græde når det var specielt godt, og jeg -dumme mand troede at hun var utro!!! men jeg kan jo faktisk ikke sætte mig ind i hvordan det er at græde af glæde, det må være fantastisk. Jeg begyndte faktisk at blive glad for når hun tog sig en tuder jeg plejede altid at få hende til at grine...... Du er en heldig mand det betyder jo bare at du virkelig har fundet en der syndes at sex med dig er fantastisk!
tilføjet af

hver ikke bekymret

hej...
jeg er en ung pige der elsker min kæreste utrolig meget...
jeg græder også somme tider efter sex..
min sex lyst er meget lille, men når vi har sex elsker jeg det.. sommetider græder jeg også når vi er færdige, i starten var det meget underligt, da jeg ikke selv vidste helt hvorfor.
men jeg tror bare at det er en form for reaktion, og måske fordi man også gerne vil have lidt opmærksomhed når man er færdig..
så hold lidt om din kone uden at spørge for meget, sig hvor dejligt det var og glem ikke at sige hvor dejlig HUN er...
så tror jeg at hun måske stopper, for det gjorde jeg... så giv hende al den opmærksomhed hun har behov for, så hun ikke kun tror at det er sex du vil have... håber du kan bruge mit svar...
mvh. marie...
tilføjet af

Græd oz engang.

engang da jeg var ved at komme var jeg også ved at græde fordi jeg syntes det var så godt, og jeg ville så gerne komme, og det var så lykkeligt, og frækt...så hun er skam ikke alene..!
tilføjet af

det er LYKKESTÅRER

Har selv været der, havde sgu heller aldrig troet jeg ku tude af glæde, men når en følsom lille tøs virkelig finder en hun elsker så er det sgu svært at lade være med at fælde en glad lille tåre efter sex ind imellem.. min kæreste sys bare det er mega sødt..
tilføjet af

Det ER glædestårer

Hej
Jeg har selv flere gange oplevet at få så stor/god en orgasme at jeg begyndte at græde. Jeg ved ikke hvorfor man græder, men det overvældede også mig, at jeg gjorde det. Din kone har IKKE en anden, og du skal tro på hende når hun siger det er glædestårer, for jeg ved det fra mig selv.
(:
tilføjet af

Alle følelser bor samme sted i kroppen

Så når den ene bliver forløst, følger de andre tit med, nu der blev åbnet.
Det er ikke sikkert hun selv ved hvad det er der har gjort hende ked af det, og det var sikkert heller ikke hendes mening at ked af det skulle være lukket med ud.
Men det er tricket af følelsen ligger der i forvejen.
tilføjet af

det er oki at græde

er helt normalt når en kvinde der får god sex begynder at græde.. vær glad og tag det som et komplimang. får det nogle gange når jeg elsker med min mand, at jeg græder,det er bare en bølge af overvældende følelser der bliver løsnet fra kroppen og udløser gråd eller latter.. og tror det beste er at holde om hende og ikke stille for meget spørgsmål til det.. 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.