4tilføjet af

Muskler ved træning og proteinpulver

Jeg træner både konditionstræning og styrketræning mindst 3-4 gange ugentligt, men træner mindst styrketræning. Ca. 3 x 30 min per uge + konditionstræning.
Hvormeget proteinpulver bør jeg spise ?
Jeg spiser iøvrigt meget sundt.
tilføjet af

Svar

Spørgsmålet er om du overhovedet har brug for ekstra protein-tilskud. En seriøs bodybuilder har ca. brug for 2 gr. protein pr. kg. kropsvægt dagligt, altså en der træner MEGET. Hvis du indtager ca. 1 - 1,5 gr. pr. kg. kropsvægt burde det være rigeligt, og mon ikke du får det gennem din daglige kost.
find evt mere her go-motion.dk
tilføjet af

Intet proteinpulver!

Du kan altså sagtens holde dig fra diverse proteinpulver, masser af frugter og rosiner til morgenmad og lidt let kød næsten hver dag gør det fint ud for det. Der er fint med proteiner i kalkunkød og kyllingekød.
Husk masser af grønt og masser af vand.
Jeg har selv tabt en del fedtmasse og taget en del muskelmasse på, det har jeg da ikke behøvet at bruge proteinpulver for! Proteinpulver er vist kun for mennesker der gerne helst vil tage en masse muskelmasse på i løbet af kort tid og så stadig rende på McDonalds! Ikke lige min type!!
tilføjet af

tja

Tja nu er hverken frugter eller rosiner fyldt med proteiner, så det er en lidt sær anbefaling i denne sammenhæng. Men er enig i at det ikke er nødvendigt med proteinpulver. Du skal bare sørge for at få noget protein i hvert måltid, ex. mælk, fedtfattig ost, kød, æg, bønner etc. Så burde du være dækket rigeligt ind. Du kan læse meget mere på www.motion-online.dk
tilføjet af

Du foretrækker måske..

Burger King :o))
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.