15tilføjet af

Mit hjerte er plittet i 2 - lidt hjælp..?

Hej...
jeg er en pige på 17...
jeg har fået en dejlig kæreste jeg virkelig godt kan lide.. han er lidt yngre end mig, men det gør ikke noget..jeg var også hans første han var i seng med, så jeg betyder en del for ham, og jeg ved at han er meget forelsket i mig.. jeg kan virkelig også godt lide ham.. - og vil meget gerne blive ved med at blive sammen med ham.. men så er der det her problem...:
Jeg har siden jeg var 13, haft en "kæreste" på kreta.. Han var mit første kys... og da jeg var fyldt 15, var han den første jeg var i seng med.. jeg har skrevet en del med ham, og han var foresten også min første kælighed.. han vil altid havde en plads i mit hjerte..
nu er der bare det problem, at jeg skal til kreta om 14 dage..! og han ved jeg kommer.. jeg ved at jeg vil falde for ham igen.. men vil ikke.. da jeg ikke vil være min kæreste utro...
jeg skal være afsted i 28 dage.. så det er lidt svært bare at egnurere ham.. og det er en lille by, så hvis man prøver på at undgå ham, støder man alligevel ind i ham...!
Jeg synes selv jeg lyder egoistisk, men det er meget svært...! Jeg har også konstandt drømme om ham grækeren.. som foresten er 2 år ældre..-jeg har rigtig mange venner der nede, og lidt familie.. og mine venner har sagt at han ikke har været sammen med nogen siden mig, og han venter på mig...!! det er vildt fucked...!
hvad skal jeg gøre?
jeg har fortalt min kæreste at der var den her dreng, men jeg ALDRIG ville være sammen med ham, nu da jeg var sammen med ham..-men det er jo det der er problemet, jeg er bange for at jeg gør noget..
jeg ved det hele lyder underligt, og i tænker at jeg burde bare lade ham der grækeren være.. men så nemt er det ikke, når man har haft følelser for en i 5år..!
please hjælp mig...
på forhånd tak..--katrine
tilføjet af

Vedr din Kreta-kæreste

Hej KAtrine
GO for it!!
Nyd dog de dage i Grækenland, måske kommer de ikke igen, men selvfølgelig er det op til din samvittighed om du vil det. Ellers må du tage konsekvensen og bryde med din danske kæreste, fordi grækeren nok altid vil være i baghovedet ligemeget hvad.
Tag derned og nyd det. Det er nu du skal gøre det. Det seriøse forhold kommer en dag
tilføjet af

tak..ja..

tak.. jeg kan se hvad du mener.. det er også det jeg vil.. men alligevel..
min mor har også sagt "Hvad din kæreste ikke ser, har han ikke ondt af!"
Men jeg kan bare ikke holde tanken ud, hvis han gjorde det samme imod mig..-så ville jeg blive knust.. og jeg ved han aldrig ville gøre det..
men hvorfor ikke bare gøre det..
tilføjet af

Vedr din Kreta-tur

SÅ synes jeg du må være "mand" nok til at sige det til din danske kæreste, så han ved hvilket ben han skal stå på og du ved hvilket du står på.
Man kan ikke få i pose og sæk som de "gamle" nok ville ha sagt :-)
tilføjet af

ups..

bare så du lige ved det.. så er anonym=katrine..
jeg gjorde lige en fejl...
tilføjet af

ja men..

for det første ville jeg ikke slå op med min danske kæreste.... da vi har det godt.. og jeg ikke vil såre ham.. det er ret svært når man også lige har taget hans mødom.. men jeg holder mig til den danske...
-måske..
tilføjet af

du fortryder hvis...

hej K!
jeg har stor forståelse for dit problem...har selv oplevet det med at føle man er forelsket i 2 på en gang. Jeg vil ikke sige at du ikke skal gøre hvad du end har lyst(er) til med grækeren, men så SKAL du altså gøre noget ved det med din kæreste!! Kan godt forstå du har lyst til at nyde det på Kreta, men...hvad så når du kommer hjem igen...? Vil du så stadig gerne være sammen med din kæreste? og vil han?
jeg har fuld forståelse for "gør det, nyd livet, den eneste ene og det rigtige kærlighed kommer helt sikkert senere"...men så skylder du at snakke med din kæreste...måske gøre det forbi:/
..godt det ikk er mig der skal tage det valg må jeg indrømme.
hilsen en medlidende fyr i Århus
tilføjet af

GOdt så ! :-)

Jamen så hold dig til din danske kæreste og gør op med din græker når du kommer derned. Hvis han er "mand" nok så vil han respektere at du har en dejlig kæreste i DK ok ?
tilføjet af

mmmm..

Ja...jeg havde holdt på min danske kæreste og holdt mig fra grækeren hvis jeg var dig...og hvis jeg var pige...øhm...never mind:)
tilføjet af

ups ups

...ja ups også for mig...det var "fyren i Århus" der skrev:)
tilføjet af

tak..

ja jeg kan se hvad du mener.. men jeg tror jeg holder mig fuldt ud tro..
Men det er sku svært..
Jeg må bare blive venner med ham grækeren..
men jeg vil ikke fortælle min kæreste at jeg har følelser for ham der den anden, da han ville bleve bekymret.. og det synes jeg ikke jeg vil, udsætte ham for.. jeg holder mig bare til min kæreste.. jeg vil heller ikke sige jeg er forelsket i grækeren.. nærmere tiltrykket af det at han var min første og alt det..
men jeg holder mig til min danske.. og holder mig et stykke væk fra grækeren. jeg er blevet helt klar.. jeg gør ikke noget med grækeren..
hilsen katrine
tilføjet af

yepper..

det gør jeg..
jeg er bare i et delemma.. det med at han venter på mig.. og han er forelsket i mig... ah pis...!
men det skal nok gå..
men den danske bliver det..! :)
tilføjet af

:-)

okay..det er den rigtige beslutning. Jeg håber grækeren vil respektere din beslutning, det BØR han gøre!! ..ellers ville han slet ikke være det værd in the first place. Knuz fra fyren i Århus:)
tilføjet af

Intet valg

For mig at se er der kun een mulig løsning.
Du må vælge den ene - og så holde dig fra den anden.
Man kan kun have een kæreste - og man "kærester" ikke med en anden samtidig.
Du kan godt være sammen med med din græske ven - gå ud at spise, gå på diskotek, etc., men ikke noget med kysse, elske og den slags "utro-ting". Vær venner - ikke elskere.
Eller drop din kæreste først, så du er fri på markedet.
Gud tur
tilføjet af

tja

tja det jeg ville gøre hvis jeg var dig, det var at du kunne se hvor stærke dine følelser var for ham grækeren når du kom derned og tja så kunne han jo være en sommerflirt da din nuværende kæreste jo aldrig ville finde ud af det.
Men du siger at du ikke vol være din kæreste utro så er det faktisk ikke så svært så må du bare holde dig i skindet og fortælle ham grækeren sandheden og det må han da akseptere da i jo på ingen måde kan have en fremtid sammen når du bor et andet sted og du er for ung til at binde dig til en som bor så langt væk.
det er mit råd så held og lykke og god sommerferie
tilføjet af

Fortæl din kæreste sandheden- NU

Jeg forstår godt dit dilemma. Jeg har selv været fanget som en lus mellem to negle, men jeg har også lært af det!
Jeg har lært, at du og kun du VÆLGER at sætte dig selv i denne situation, hvor du er i vildrede.
Hvis du elskede din danske kæreste højt nok, og du respekterer ham, så ville du ikke have bragt dig selv i en situation, hvor du ved, at du vil være svag og let vil kunne bukke under for fristelsen.
Du vælger jo at tage derned igen. Hvorfor vælger du igen i år at tage til Kreta, når du har din kæreste herhjemme som elsker dig meget højt?
Jeg ved seriøst godt hvordan det er at have disse følelser, men de kræver modenhed og styrke at kunne tøjle.
Jeg tror også, at du synes, at det er lidt spændende med ham grækeren, mere spændende end farligt.
Jeg tror bare ikke på at din samvittighed vil kunne holde til at holde det hemmeligt for danskeren, hvis du er sammen med grækeren. For det er meget nemmere i teorien at sige "hvad han ikke ved, har han ikke ondt af" end det er i virkeligheden.
Er du sammen med grækeren, vil du vel uundgåeligt være berørt af jeres samvær når du er landet og hjemme i Danmark igen. Tror du ikke din kæreste vil mærke det på dig?
Hvem af dem ville du vælge, hvis du kunne? Stil dig selv spørgsmålet. Hvem er mest værd for dig?
Det virker på mig som om at det er grækeren på nuværende tidspunkt. Men er den korte tid I ville tilbringe sammen på ferien, værd at du mister din nuværende kæreste og bliver ensom, når du kommer hjem?
Man siger jo at man ikke både kan blæse og have mel i munden, så jeg vil råde dig til at være helt 100 % ærlig over for din kæreste NU og fortælle ham sandheden om denne her græker. For på den måde vil han kunne hjælpe dig eller snarere tvinge dig til at træffe et valg.
Og skulle jeres forhold stoppe, så er der jo ikke noget dilemma, vel?
Jeg tror at det kan hjælpe meget hvad AFHOLDENHEDEN angår, at din kæreste ved, hvad du føler, så I kan snakke om det.
Kort og godt, så håber jeg, at du vælger at være ærlig! Ja, det har en pris, men hellere det end den højere pris du vil ende op med at betale fordi du har fortiet sandheden, løjet og været utro. Tro mig.
Pas godt på dig selv- og din kæreste- han fortjener ikke at være i mørket og blive ledt rundt. Du skylder ham at være ærlig. Det er ikke så svært, som du umiddelbart er bange for at det er. Du vil nok føle dig lettet bagefter.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.