4tilføjet af

Misforståelser om kontanthjælpen.

Kontanthjælpen koster rigtig mange penge. Det er et meget stort problem for kommunerne. Derfor mener jeg , at arbejdsløsheden skal financieres på en anden måde. MISFORSTÅELSEN. Nogen siger , at det giver ikke mange penge , når man er på kontanthjælp. Jeg siger , at nogen har en meget lille indtægt ( det er de enlige), mange har modsat en indtægt der er højere end en arbejdsindtægt. Nogen bliver tvangsaktiveret , og har en meget lille indtægt , andre har en høj indtægt og bliver ikke tvangsaktiveret ?? Bilen skal man af med , kommunen snuser i ens økonomi ( en grim oplevelse ) , opsparing er et problem for at få kontanthjælp. Enten har man et arbejde , eller også giver det understøttelse , sådan må det være. 180.000 registrerede arbejdsløse , nogen påstår 400.000 arbejdsløse, så må de behandle de ledige anstændigt.
tilføjet af

Bitter mand?

Du lyder som en meget bitter mand Aabenraamand! Jeg synes alle dine indlæg kun handler om to ting: dit had til fremmede og din bitterhed på samfundet, fordi du åbenbart ikke kan finde dig et arbejde!
Kunne du ikke snart finde nogle nye emner?
tilføjet af

Hvad?

Hvad fabler du om
tilføjet af

Samme ævl igen

Altid det samme fra den mand.
tilføjet af

Hvad er det egentlig du vil frem til?

Ja, der bruges mange penge på kontanthjælp. Fordeles pengerne altid korrekt? Nej. Men hvad mener du egentlig ikke er i overensstemmelse med den danske grundlov's § 75?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.