7tilføjet af

Misbrug / store problemer.

Jeg har været ansat ved Blå kors. Så ved man , at mange mennesker har store problemer med misbrug og økonomiske problemer.Har man problemer , er der megen hjælp at få , hvis man selv vil hjælpes. Nogen bliver hjulpet , senere fortsætter de så med deres misbrug. Der er enormt mange væresteder , rigtig mange hjælpe muligheder. Akut modtagelse. Antabus kan man få. Det er et meget stort arbejder der bliver gjordt. Enormt mange frivillige , som gerne tager en tørn for at hjælpe mennesker i nød ( mange ulønnet). Her er det sommetider man godt vil bede til Gud , det er der så ikke nogen der tager skade af , mener jeg. Der er mange aktiviteter som man bare kan deltage i. Der er nogen som lever af , at sælge øl og spiritus . De laver fester , og skal gerne have mange penge i kassen. Nogen bliver misbrugere , det kan give mange forskellige problemer. Er man ude i et eller andet problem , er der mange muligheder for at få hjælp - hvis man selv vil altså. Der er mange andre muligheder for at få hjælp end Blå kors . Det er en meget stor organisation som jeg gerne støtter. Nogen vil ikke besøge Blå kors , fordi som de siger - JEG har jo ikke et alkohol problem. Du kan alligevel besøge Blå kors. Der er et værested og genbrugs forretning. En masse mennesker som har behov for DIN hjælp.
tilføjet af

Hatte damer om igen,

Til aaabenraamand,
Jeg synes da det flot at der er mennesker, der går ind for at hjælpe andre, men det er bare sådan, at man må andekende, at mange blive fastholdt i deres problemer.
Nu er jeg selv udstødt af samfundet og er kommet en del på væresteder, men har set at mennesker ikke udvirkler sig der, men bliver fast holdt i rollen som misbruger.
Hvis man vil hjælpe andre er man nød til at give mulighed
for, at man lære at se på sig selv på en anden måde så de mennesker kan finde tilbage til noget de kan lid i tilværelsen og livet. På værestederne oplever at snakken kommer til dreje sig om problemer, og mange har en indre skyld over de får det ene tilbage fald efter det andet.
Nej vores socialle hjælpe system er nød til at gennemgå en fornyelse, og få ansat kompetent personer der er istand til, at se ud over deres egen narticistiske behov for at hjælpe andre mennesker.
Antabus kan være godt i en kort periode, men på længre sigt fastholder det en i billede af dig selv som misbruger, og det er ikke positiv for en personlig udvirkling.
Ellers tror jeg helder ikke man tager skade af bede til gud eller til noget andet, bare man ikke skaber illusioner og forhåbninger som brister hos folk ?.
Personligt er jeg ikke selv særligt troende i andekendelse af, at man ikke lære mestre sit eget liv.
Mvh. Abekatten
tilføjet af

Hjælp,skal komme indefra

Det er ikke for sjov, at vi bliver kaldt en alkoholikerstat. Desværre har det været lige så normalt
acceptteret at drikke, som at gå en tur, måske mere acceptteret, da ifald at du siger nej til en bajer. f.eks.
er der noget galt med dig. I visse kredse stoler folk ikke på e´n, hvis du ikke kan drikke en bajer. Endog kan
nogle opfatte det som en personlig fornærmelse, hvis du siger nej tak til en øl. Er der noget at sige til at vores børn i mere end 15 år har drukket sig pissefulde
jævnligt( nærmest hver week-end) med den adfærd de voksne
udviser, også imellem linierne. Når så en person er blevet alkoholiker, som du er, hvis du blot drikker hver
dag, og det uanset om det kun er 3 - 5 bajere. Så kommer
den lange benægtelsesperiode, hvor du først og fremmest
lyver for dig selv ved at bilde dig ind, at du ingen pro-
blemer har. 10 år´s benægtelse er ikke usædvanligt. Og før
end, at du selv erkender, at du altså har et problem vil
du ikke være istand til at modtage hjælp. Du når at øde-
lægge mange ar af dit liv, men så sandelig også af dine nærmestes liv. Du lægger bare ikke selv mærke til det.
Dine børn tager varige skader ved at have alkoliske forældre om det er den ene eller begge. Den forældre, der
ikke er misbruger er faktisk den værste, da han/hun lever
sit liv på modpartens drikkeri. Det skaber jo sympati/og
andre goder for dig, så du står som denforudrettede. Men
det er dig, der burde beskytte både dig selv og dine/jeres børn ved at tvinge modparten til at gå i døgnbehandling. Antabus er ikke behandling, det forlænger kun problemerne, da de starter med at drikke lige så snart at de slipper antabussen. Og de har det rædsomt så
længe at de er på bussen, da grunden til at de drikker
stadigvæk er der. Grudlaget for at drikke skal behandles,
førend at de kan leve et godt liv med dem selv og andre.
Og det helt komiske omkring dette er at der ligger 10000-
vis af doktor afhandlinger, der beviser at alkohol slår
hjernecellerne ihjel, hvorimod f.eks. hasch kun lammer dem
i den periode hvor der er misbrug.Hvorefter de så "vågner"
igen. Jeg går absolut ikke ind for hasch rygning, men det
var bare et eks. på vores dobbeltmoral og benægtelse. Det
er alkoholikerens omgivelser, der skal reagere først for
at undgå mange år´s skader for familien. Singlere må så
selv være så stærke og træffe et valg. Erkendelsen er svær
især for periodedrankerne, som måske drikker 2-3uger og
så stopper af div. grunde i en kort periode og så påén
igen. Selverkendelse er en svær nød at knække, men kan du
lyve,bedrage osv. for at drikke "skjult" tror du, men alle ved det.SÅ kan du f-.... også ha´så meget rygrad,at
være ærlig overfor dig selv. Det kan jo kun blive bedre,
eller hva´´??? God vind til alkoholikerstaten. Pointe
tilføjet af

"hvad er misbrug"

hej aaaaabenråmand!
---------------
hvis man er en person som godt kan li´at jonke den ,er det vil op til dem selv,om de vil have prof.hjælp.
jeg har intet til overs for dem som elsker at ødelægge dem selv på JONK!..
-ALKOHOL ER VIDST NOGET FANDEN SKABTE TIL VERDEN FOR AT BLIVE SELVGJORT!..
nej,jeg tror ikke der er ret mange som ønsker den trafikkeret hjælp man kan få,dels fordi den kan være ret ødelæggende hos nogen svage:her taler man om nervemedicin som æder den lille/store svækket krop op!
det der skal til er en spsygolog hjælp til et videre gående liv,lidt omsorg ,lidt tryghed.så tror jeg rent faktisk at dette problem er løst.
når sådan nogen mennesker havner i snavs er det somregel ,et mangelpå "OMSORG",som de ikke har kunnet få hjemmefra.så,før man stiller en debat om MISBRUG,er der nogen ting som skal ses først i sømmene.-jo,det er der rigtigt atnogen har måske briúg for hjælp ,hvis misbruget er så stort ,at mennesket ikke kan styre det længere.
jeg undrer mig meget over hvordan DU kan sætte en debat igang over for den gruppe mennesker som er trængt nok i deres liv ...er det et problem for dig i din hverdag..!?
der menes hvis det er det ,så syntes jeg ,at du bør´åbne et heldbredningshjælpe- organisitiationssted for unge/ældrer med sociale foranstaltninger.når jeg går rundt på gader og strædrer ser jeg rent faktisk ikke noget som sådan til de problemmer.men vil meget gerne vide hvor disse problemmer er henne - i hvilken bydel drejer det sig om,eller hvor er det størsts henne!?..
der er alså heler ikke PENGE til ,at løse hvert enkelte prolbem.
jeg kan godt give folk ret i en ting ,og det er...der er måske et par enkelte steder hvor man bør´lave et bosted til de UDSATTE i samfundet.man er absolut heler ikke enige med folket i ,at der skal være narkomaner/social stillede mennesker sammen med ældrer.der må man kunne gøre noget ikke sandt:-så,har alle ,i alle kvatere
fred!..
nu når du bringer misbrug frem som et debat inlæg her på solen.kunne jeg godt tænke mig,at vide hvad gør man så med de BØRNEFAMILIER som måske ikke bør´ have børn!?..din holdning... TAK!
SYNTES DU IKKE DET ER SYND FOR DE BØRN SOM EVENTUELT HAVNER SOM MISBRUGER ELLER PÅ SOCIALINKOMSTER når de bliver voksne engang!?..
det kan osse være slemt for børn at anbringe dem i familieplejer..-hvad kan de få ud af det lort tilbagdelen!
korekt, der er nogen som skal hjælpes i en fart ..-hvis de vil!
måske er der meget hjæp at hente for nogen-men hvor går de hen!en socialrådgiver på en hvilken som helst komune er ´totalt´ yt idag.de gider sgu´ ikke bruge deres arbejdstid på softfiskeret føelser.næh,du den hjæp de behøver er ,at blive hørt fra dem selv.-hvad kunne de tænke sig at deres liv skal bygges og samles på!..man kan sgu da ikke bare sige til en svækket "tag på afvænning"eller dø med dit eget lort.hva´,med at se på hele deres opvækst ,måske er der en sort plet som gør, at det er sådan.
det gør mig yderst rasende i knolden når OBDJEKTET altid skal handle om "DE SVAGE STILLEDE"-HVA´MED EN DISKUISION OM DE SMÅ RIGE I SAMFUNDET ,HVORDAN DE STJÆLER FRA DE SVAGE,HVORDAN DE NEDGØRE DE SVAGE !?..
"findes der hvirkelige ikke sådan nogen i samfndet,JO,det gør der.dem som laver svindlerrier-hvem går det ud over de små svage isamfundet som skal tage de rige svins skraldet!.
jeg kan godt fortælle dig en lille historie om en kvinde som sad på en bar ,og nød et par genstande.hun nævnte meget om hvor elendigt hun haved det med ,at stjæle løninger fra de fattige,og hvordan hun måtte sidde ,og se på hvor ulækrer de rige ravede til sig.så,hvordan kan alle de svækkede få råd til alt det de gerne vil have.men selfølgelig skal hjælpen komme inde fra,og ikke fra andrer.-så,hvilken hjælp!
sælge spiritus og øl,hvis der var nogen i samfundet som gjore ,disse ting er det vil et spørgsmål om ´pengemangel´ som skal tages fra dem som har flest.hvis man gjore dette ,var der jo ikke flere problemmer hvis alle fik ens.-ingen social stillede,ingen narkomaner,ingen uden jobs,ingen alkoholikere,men et lige stillet samfund.der er jo somsagt nogen idette samfund som laver de udstøtte"DEM SOM SÆLGER STOFFERNE"
SKAF JER AF MED DEM SÅ,ER DET VELFUNGERENDE.det med at be til gud om alle i jobs,den holder kraftedme ikke du.jeg tror ikke du har fattet en metter hvad det enlig drejer sig om.man kan ikke sende en "social belastende person" i jobs ,som har haft et lorte liv.-og,hvad skal de aktiveres i om jeg må spørge om?..ville du lave en junkbisk,eller vil du få dem til ,at rede din seng om morgen,eller vil du have dem til,at gøre alt dette du ikke selv gider?..
"MÅSKE SKULLE DU SELV SE PÅ DIT EGET FØR DU BLIVER BEKØMRET PÅ ANDRES VELBEFINDNE"
tAK ,FOR DELTAGELSEN I DEBATTEN,JEG SLUTTER FOR DENNE GANG DA DET HER SIMPELTHEN LUGTER AF RÅDDENT SKAB.M.KN.FR.MISS SOLSKIN:-)GO´SOMMER
tilføjet af

Manden er frivillig,

Til Pointe,
Jeg vil give dig ret i, at der bliver drukket for meget i Danmark. jeg kender selv til problemet med sige nej til ville drikke en øl. Det bliver i mange krese anset som en selvfølglighed, at man lige siger ja til en eller 2 øl, eller et par glas rød vin.
Jeg skrev en aktikel omkring vores nedsættelse af vores alkohol afgifter, som jeg finder dybt dobbelt moralske, når samfundet på den ene side bruger masse af penge på, at behandle mennesker der drikker for meget, samt at oplyse om alkohol og dens skade virkninger.
Persontlig så jeg helder at afgifterne blev sat lidt op, og brugte disse penge til hjælpe de mennesker der drikker for meget, og kunne give dem et andet livsindhold.
Men vi kan ikke løbe fra, at mange der drikker for meget på grund af, de ikke er en del af samfundet, så må man mere målrettet arbejde på fra samfundes side at give disse mennesker deres værdighed tilbage som menneske. Det mener jeg man gør på de væresteder der rundt omkring i landet for ensomme og personer der drikker for meget.
Det vil være forvidt at komme rundt omkring alle problemer der ved alkoholisme, men man skal helder gøre problemerne støre end de er. Jeg har lige været i Prag, og der drikker de flere øl, end vi gør her hjemme, og de har det hyggeligt med det. Men det er nogle i dette samfund som tjener penge på, nogle gange at problemer større end de er. Der tænker jeg på vise religiøse krese samt de tjene ånder inde for sundhedsstyrelsen.
Det bedre nogle gange at bruge resurcerne på positive aktiviteter mennesker gør.
Mvh. Claes Pedersen
tilføjet af

RETTELSE!

Jeg vil lige rette dig: man bliver ikke udstødt af samfundet, man "udstøder" sig selv
!!!
tilføjet af

Man udstøder ikke sig selv.

Kære Anonym
Man udstøder ikke sig selv, du kalde det hvad du vil, men ingen udstøder sig selv.
Men man kan foretage handlinger eller have en adfærd eller have holdninger, som resultere i en udstødelse.
Men på korte sætning behøver jeg bruge meget tid på, at finde ud af hvor du høre til politisk.
Jeg tror mange flygtninge er glade for du ikke sider og skal afgøre asyl sager, samt mange andre er glade for du ikke har indflydelse på dansk politik.
Ellers er du en af den slags, jeg ikke gider bruge tid på i en diskution.
Mvh. Claes
tilføjet af

Jeg holdte påskeferie hos min søster.

Det skulle være en dejlige påskeferie men så skal der også være påskebal. Jeg brugte over 2000,00 Kroner på ferien. Men jeg fik forfærdelige "Tømmermænd". Også nogle "Skandaler".
Jeg skriver nu får at genopstå og jeg er isoleret psykisk, d.v.s. jeg er bange for at gå til væresteder f.eks. Blå Kors Varmestue. Jeg er bange fordi, jeg blev overfaldet meget voldsomt sidste sommer af mine misbrugsvenner fra Blå Kors Varmestue.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.