3tilføjet af

MIn veninde gir mig maridt..

Jeg har det virkelig dorligt..
jeg bliver ved med at vågne om natten ved at jeg græder.. jeg drømmer at min veninde begår selvmord.. og det er en ny måde hver gang, og i drømmen er der over hovedet intet jeg kan gøre.. jeg bliver bare ved med at græde.. det er virkelig ike særlig fedt... jeg ved ikke hvad jeg skal gøre..? og om der er noget at gøre?
tilføjet af

Tag det roligt

Hvis du frygter, at din drøm vil blive virkeliggjort, så har du det der hedder "klardrømme" det er dog de færreste af os der har de "evner"..det betyder noget andet, hvad ved jeg ikke, men drømme kommer fra vores underbevidsthed.."at dø" han have overført betydning.
Frygter du at miste hende som veninde en dag..har i været uvenner ..eller noget lignende som kan spore hvorfra din drøm stammer.
Du skal prøve at lade det ligge...og ikke spekulere i den negative betydning, men vær åben og lyt til dig selv, for enhver drøm har noget med een selv at gøre.
Din drøm er en proces af noget i dit eget liv.
Vh..Piat
tilføjet af

Hey...

Hey ja, du skal tage det roligt, det er meget uhyggeligt at drømme sådan noget, jeg har selv prøvet det, men det bedste du kan gøre er at fortælle om det, fortælle om det hele i drømmen... Mærkeligt nok når man fortæller om sine drømme, er det sjældent man drømmer det igen. Men du skal ikke være bange for at din veninde går selvmord.
Håber drømmene stopper!!!
V.h.
Sibel
tilføjet af

Drømmen er din.

Når vi drømmer er det vores underbevidsthed, der arbejder via symbolsk sprog.
Jeg drømte mange gange den samme drøm som teenager.
Jeg blev stillet med ryggen til en gammel swimmingpool og foran mig stod en række "militær"mænd med geværer.
Lederen talte til 3 højt og jeg hørte skuddene og blev nærmest trukket baglæns ned i poolen. Jeg kunne ikke mærke noget, men hørte vandet suse for mine ører da jeg sank. Det lyder uhyggeligt, men jeg var ikke bange.
Jeg har siden læst en del om drømmetydning og døden var i mit tilfælde et symbol på udvikling og forandring.
Når vi forandrer os, må vi give slip på noget "gammelt" indeni. Er du bange for at din veninde forandrer sig væk fra dig? Det er slet ikke sikkert at drømmen handler om hende, det kan være dig selv du drømmer om eller noget helt andet. Jeg vil foreslå at du låner nogle bøger på biblioteket om drømmetydning og tyder på din egen måde.
Det skal føles rigtigt i dig og give mening. En drømmebog kan aldrig bruges som facitliste, da vi opfatter ting forskelligt.
God opdagelse.
K.h. overskud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.