2tilføjet af

Michela

Hej.. jeg er en pige på snart de 16, og er ikke jomfru..
Det er bare det at hver gang jeg har haft sex, er jeg nervøs for at være gravid..
selv om at kondomet holder.. også for sygdomme..
Jeg ved godt når jeg sidder her at det er noget pjat, men jeg hidser mig selv op efter jeg har haft sex..
Jeg har haft 3 sex partnere, og for at være ærlig, så har jeg ikke kendt nogen af dem helt igennem.. altså kun en af dem kom jge sammen med..
de to andre jeg var sammen med, var ikke bare nogen jeg har mødt, men det er bare det at jeg ved de har haft mange sex partnere..
jeg har brugt kondom hver gang, og var sikker på det holdt.. så hvad er det jeg er bange for?
Jeg har et godt forhold til min mor, og jeg har snakket med hende om alle dem jeg har været sammen med, og hvad jeg er bange for.. men hun siger det er noget pjat, og jeg bare skal vente til jeg er helt tryk før jeg gør det igen.. MEN jeg er helt tryk, det er bare bag efter.. hvad skal jeg døg gøre?
på forhånd tak..
Hilsen Michela
tilføjet af

helt tryg

er du nok ikke, når du bliver så urolig bagefter!
Du TROR måske at du er det!
Mit råd: hvis du ikke vil have den følelse, så må du gå til lægen og snakke med ham om hvad du kan gøre! Du kan måske begynde at tage p-piller. Sammen med et kondom skulle du være dobbeltsikret!
tilføjet af

pause...

Du prøver at overbevise dig selv om, at du ER helt tryg, men det tyder det jo ikke på at du er alligevel, også selv om følelsen først kommer bagefter. Har du tænkt på, at det kan godt være at din krop er parat til sex, men det er din psyke ikke? At de 2 ting harmonerer er sgu vigtige for at føle sig parat, sikker og tryg. Lad være med at have så forbandet travlt...giv dig selv lídt tid til at følge med :o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.