22tilføjet af

Manicure til mænd???

Jeg er en fyr på 29 som syntes at en velplejet hånd med flotte negle er meget smukt/flot til en pige/kvinde. Men hvad syntes I piger om velplejede "mandehænder". Er det noget I bemærker, noget I går op i eller ...????
Jeg gør ikke selv meget ud af mine negle - men overvejer seriøst, at få en manicure et eller andet sted. Dels for at få lavet det ordentligt - men også for lige at "lure" ud hvordan det gøres rigtigt. Mange fyre syntes sikkert det er lidt "bøsseagtigt" - men alle går vel op i sit udseende ... og snart er manicure vel ikke længere forbeholdt piger/kvinder :-)
tilføjet af

OK med mig

Jeg mener, at det er ok, hvis mænd ønsker at få manicure.
Det er ikke længe siden, jeg så en udsendelse i TV, der netop handlede om mænd og manicure (mener den var fra USA). Der er det blevet mere og mere almindeligt, at mænd får manicure. Så mon ikke det også kommer til DK inden længe.
Så jeg mener, at du bare skal prøve at springe ud i det, hvis du har lyst til at få manicure. Måske er det lige netop dig, der medvirker til at trenden også bliver udbredt i DK!
tilføjet af

Indrøm det

Du er homo, spring ud af skabet, men pas på du ikke knækker en negl....
tilføjet af

Hvorfor

Hvorfor skal mænd absolut kalde andre mænd "homoer" bare fordi, de ønsker, at gøre noget ud af deres udseende.
Jeg vil da 1000 gange hellere have en fyr, der er pæn, ren og smart at se på, end jeg vil have en, der absolut skal være så mandig som mulig, af frygt for at blive kaldt "homo" af "gutterne".
tilføjet af

Metroseksuel

Hej!
Jeg synes så absolut også at velplejede hænder er at foretrække hos jer mænd. Men må samtidig også gøre klart at lange negle hos mænd, ikke er tiltrækkende. Derfor foretrækker jeg personligt, at mænd klipper deres negle så korte som overhovedet muligt, så tit som muligt. Men som min overskrift så klart siger, findes der idag mænd under kategorien 'Metroseksuel' Fx David Beckham er under denne kategori, som kort indbefatter at man er bekendt omkring sin egen forplejning og forfængelighed... hurra for de mænd der er det... så ring du straks og få bestilt den tid hos manicuren... Held og lykke
Anja
tilføjet af

Av for den....

Ups, der var vist en homofob. Husk, der skal være plads til alle!!!
Tilbage igen.
Manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger og lign. er fedt. Det skal man bare give sig selv lov til og så blæse på folks fordomme.....
Jeg har selv gjort, og gør stadig, det mange gange, og det har bestemt ikke gjort mig til bøsse *LOL*
Så spring ud i det og nyd det!!!
Rigtig god fornøjelse!!
tilføjet af

Enig

Ikke for at lyde filosofisk, psykologisk eller andet, men det er vel et spørgsmål om at tro på sig selv, vide hvor man står, også sexuelt. Og så ikke være bange for andres meninger om en selv....
tilføjet af

Metroseksualitet

Efter min erfaring er det kun de mænd, der er usikre på deres egen seksualitet, der har et behov for at nedgøre de homoseksuelle for at bekræfte deres egen maskulinitet.
Det er en sejlivet stereotyp, at homoseksuelle mænd er feminine, men faktum er jo at selv den mest pumpede mand på byggepladsen med utrimmede skægstubbe og uplejede udseende kan være bøsse.
På verdensplan har der i nyere tid været en generel tendens for mænd om at pleje udseendet og kroppen, hvilket absolut ikke er noget nyt i Danmark.
Det nye fænomen metroseksualitet bevidner om den fortsatte tendens til at mænd går højere op i udseendet, og jeg tror, at personlig pleje for mænd nærmere vil være normen fremfor undtagelsen indenfor et par årtier.
tilføjet af

Var nu ikke dét jeg mente

Hej igen,
Og tak for alle svarende. Det var nu ikke for at gøre det til et spørgsmål om man er bøsse eller ej. Syntes nu ellers "kedelig mand's" kommentar var sjov nok.
Jeg går op i mit udseende hygiejne, tøj m.m. - men siger dog også fra til at bruge alle mulige hudcremer og lignende (men kun fordi jeg ikke kan li' det - fred være med dem som bruger)
Spørgsmålet gik nu mere på - om piger i ligeså høj grad som mig selv - lægger mærke til velplejede hænder. Jeg syntes nemlig nemlig det er rigtig flot til en pige.
Det er ren og skær nysgerrighed :-)
tilføjet af

Kort men godt

- og det gælder også dine negle...😉Nej kort fortalt, ja så lægger vi piger MEGET mærke til den generelle hygiejne og neglerenhed hos mænd ( Eller jeg gør personligt) ! Det kan næppe komme bag på nogen at man ved petting berører hinanden, også indvendigt! Her kommer neglene igen ind i billedet.... så tænk lige over det ikke drenge!
That's it! ;)
Held og lykke
Anja
tilføjet af

Velplejede mænd foretrækkes..

af langt de fleste kvinder, og de (mænd), der påstår andet, er måske opvoksede med et forvansket indtryk af begrebet mandlighed (inkl. homofobi som en anden også nævner?).
Hvis du spørger en kosmetolog (har en i familien) vil hun (eller han - for der er ikke kun kvinder i den branche) kunne fortælle, at flere og flere mænd lægger visit hos dem for både hånd/fod-pleje, ansigtsbehandlinger og massage, så du er absolut - og gudskelov - ikke den eneste, der har de tanker. *S*
Og jo, vi bemærker, når en mands hænder er velplejede. Det siger nemlig en hel del om mandens hygiejne, og kan kun øge attraktionen, i hvert fald i mine øjne. Bare tanken om en hånd med flossede og sorte negle på ens mest sarte hud, uuuhhhh! *LoL*
Go for it!
Mvh.
En kvinde
tilføjet af

Stakkels

stakkels stakkels automekanikere, de må gå med handsker for at score en kvinde !!
hmmm. mon ikke kvinder, som tænder på mænd med kvindehænder, i virkeligheden er til kvinder, men ikke helt har opdaget/erkendt det endnu.
Mænds hænder må naturligvis gerne være rene, men de skal være med korte negle, grove og kantede, senede og furede, stærke og udstråle rå kraft, se det er hvad rigtige feminine kvinder tænder på.......rigtige mænd.
tilføjet af

Tror du helt har misforstået

... så vidt jeg kan læse er der ingen der taler om mænd med "kvindehænder". Der bliver blot talt om velplejede hænder - om de så er store og maskuline eller tynde og slanke. En mandlig manicure er nu ikke "franske negle" :-)
Jeg går også ind for flotte velplejede negle til en mand!
tilføjet af

Tak for støtten ;o)

appreciate it.. (*SV*)
Min sidste kommentar var nu også mere ment humoristisk (og nu er humor jo gudskelov forskellig fra menneske til menneske), for håndværkerhænder er såmænd heller ikke at kimse af, hvis de bare er rene. (*S*)
Hygiejnen hos mænd er dog en regel hos mig, jeg aldrig kan få mig selv til at omgå - om det så gør mig mindre feminin eller ej - hvilket da for resten heller ikke hænger sammen, set ud fra "kedelig mand"'s synspunkt, som han tit og ofte har givet udtryk for på disse sider?
For MINDRE feminin må vel betyde MERE maskulin, og så er mine "ekstreme" hygiejne-præferencer jo totalt malplacerede iflg. hans mening??? Nej, det bliver sgu for snørklet til mig, så må hellere stoppe. ;o)
Kan af en eller anden grund ikke få et billede af en mand med "franske" negle ud af mit hovedet??? *LoL*
Knus D.
tilføjet af

vidunderlig verden

Du har helt ret, du er mindre feminim fordi du tænder på kvinde hænder !!
I dit lesbisk forhold, er du garanteret "manden"
Men er det ikke en vidunderlig verden vi lever i. Her sidder vi i lille trygge Danmark, og diskuterer manicure til "mænd", mens verden omkring os eksplodere i vold og terror, sult, pinsler og udnyttelse.
Fy for fanden da hvor har Danskerne fjernet sig lang fra den virkelige verdens barske realiteter, vi er åhhh så fucking civiliserede at det er til at brække sig over.
"Pyha hvor har det været en hård dag frits darling, vil du tænke dig min venstre hånds lillefinger negl brækkede i brevpresseren, da chefen bukkede mig ind over sit skrivebord..... Buhuu jeg tror jeg kaster mig ud foran en tandem på flade dæk"
bræk bræk bræk, og hvad laver det fucking emne egentlig under kost og ernæring ??
tilføjet af

*LoL*

Om ikke til andet, kan du da bruges til at bringe smil frem på læben...
Synes i øvrigt, at det er lidt synd, når dine seriøse holdninger og spørgsmål til livet, som det med "vidunderlig verden", der i mine øjne egentlig er ret reelt og som sådan fortjente at blive debatteret, drukner i dit sprog og dine sære provokationer, så folk ikke gider svare?
Hvis du viste lidt mere pli og almen hensyn til folk med en anden mening end din, kunne det være, du blev taget lidt mere alvorligt???
Stadig knuz D
tilføjet af

Sørgeligt ...

... hvor er du dog sørgelig "kedelig mand" :-)!!! Du bemærker ganske rigtigt at verden ekploderer i vold, krig og ødelæggelse og brokker dig så over, at vi danskere bruger tid på en debat om "manicure til mænd".
Politikere har også så travlt med at kritisere andre og det eneste de selv gør er, at "snakke og røven går".
Du er vist en rimelig flittig gæst på debatsiderne "kedelig mand" ... så måske ikke lige den bedste kritik/argument fra en "mand" der selv bare sidder på sin flade røv!
... lidt af en drejning denne debat har taget :-)
tilføjet af

Hov hov

Du er jo ved at falde for min maskuline charme, he he.
Syntes egentlig, at der er mange, der svarer på mine indlæg (skælder ud er måske mere korrekt formuleret).
Prøv at se mit indlæg om kvinder og toilet brætter, det er nu det 3. mest læste indlæg (hvilket sgu egentlig er lidt uhyggeligt du).
Rend mig i traditionerne, hyg dig og nej beklager, jeg er optaget.
tilføjet af

??????????

Er der nogen der har puttet mønter i dig ??
tilføjet af

Vidunderlige verden....

Har læst de forskellige indlæg og må - meget mod min vilje - give "kedelig mand" lidt ret.... I denne tid, hvor verden er ved at gå amok i krig, vold, mord, sex, kriminalitet osv., sidder vi her og diskuterer negle...
Men er det da ikke herligt, at vi i sådanne tider, er boende i et land, hvor det kan lade sig gøre at tage et frikvarter fra alt det dårlige og få lov at diskuterer "ligegyldige" ting. Det synes jeg f..... vi skulle sætte pris på!!!!
Mht. negle.
Alle kan vel lide rene negle, også selv om de sidder på en mekaniker, skorstensfejer eller lign.... Jeg kender da et par mekanikere og du kan ikke se på deres hænder og negle, de er det.
Rene negle og velplejede person(lighed)er, det er sgu nogle af de ting, jeg kan lide.
Om jeg så er bøsse in spe....LOL
tilføjet af

Ja, du er hermed stemplet ;o)

...kære G.I.S.P..Velkommen i klubben med "feminine" mænd og "maskuline" kvinder, er der mon flere, der vil være med? *LoL*
Oh what at wonderful world.... *G*
Knus D.
tilføjet af

Ups! et t for meget..

tror jeg sad og ærgede mig så meget over, at "kedelig" mand allerede er optaget, at jeg glemte at tjekke stavekontrollen *Gg*
tilføjet af

Takker for indbydelsen...

Jeg takker mange gange for at måtte være med......
Nyder da også "friheden" for de snærende stereotyp- bånd...
Som sagt før:
Nyd livet, imens I har det , der kan snart være nogen der ta'r det.
Men lad os dogfinde en dag og besøge kosmetologerne og få den helt store tur... Det er nu så rart...*GG*
Ja den stavekontrol..... Vældig irriterende med de "fejl - 40", der dukker op......*LOL*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.