14tilføjet af

Mænd må ikke leve af kvindes løn. Men omvendt er Acceptabel.

Mænd må ikke leve af kvindes løn. Men omvendt er Acceptabel.
Jeg ved ikke om det kun er mig, er det sådan at hvis en mand lever af en kvindes løn er det udnyttelse af kvinden. Men omvendt er okay.
Eller har jeg bare misforstået noget
tilføjet af

Det er nok den mest alm. mening

Dog har jeg det sådan at det vil være ok hvis min kæreste levede af mine penge...altså hvis man kommer ud for arbejdsløshed el. lignende. Jeg var f.x. også før færdig med min uddannelse end min kæreste og fik derfor også job før ham. Det var kun naturligt at jeg betalte mere til den daglige "husholdning". Det synes jeg kun er rimeligt..også i tilfælde at at jeg f.x. kommer til at tjene meget mere end ham. Jeg tror tilgengæld, at hverken han eller jeg ville bryde os om, hvis den anden "nassede" på en af os. Og f.x. ikke gad at finde et job. Jeg ved ikke, om det er sådan for andre på min alder, men hvis man som kvinde ønsker ligestilling, så må man også være klar til at give. Det handler ikke kun om hvad man som kvinde får ud af det. Ligestilling virker begge veje!
tilføjet af

Mænd er Mænd

Mænd er nogle stolte væsserne, som ikke vil være afhængige af andre, og da slet ikke af en kvinde. Derfor er det nok sådan.
tilføjet af

læg jeres økonomi sammen.....

HVad er det da for noget vås...........I skal da bare have fælles økonomi...........ellers lev da for jer selv.........Selvfølgelig er man da også fælles når det gælder ens økonomiske anliggender. Snak om hvilke behovs I har mens I lærer hinanden at kende og vedtag et budget for hvad han skal bruge på tant og fjas på boldbanen, mens du skal erkender du har et behovs for julekugler og en lille tur til frisøren et par gange om året......så skal det nok køre i smør for jer.......Bare I husker at ligeg lidt fra til "Uforudsete udgifter"
tilføjet af

fælles økonomi....

Man kan sagtens have, din, min og vores økonomi.
Det virker for mig og min kone. Alle faste udgifter inkl. mad og gaver til andre er fælles, men vi har da hver sin løn konto, så man ikke skal ringe og spørge, om det er i orden at købe dit og dat til sig selv.
Og da vi i dankortets tidsalder kan se, hvor alt er købt, er det jo rart at kunne holde en gave (og dens pris) hemmelig for den anden indtil den skal gives.
Det virker for os.
tilføjet af

Fordomme????

Og kvinder gør alt det huslige???? Eller.....
tilføjet af

Ja, det er underligt, ikk.. og dog...

Manden har i tusndvis af år været vant til at være den ledende skikkelse og det ligger i vores samfunds opbygning, at sådan hænger tingene sammen. Eliten af samfundet.. som før var hvide mænd i middelklassen og overklassen..var vant til at have styr på tingene og det ligger så gennemsyret i os at vi ikke tænker over det idag, men der er rester tilbage. Så når en mand må leve af kvindens indtægt.. ja, så synes folk generelt, at det er da sørme for dårligt...!!! Tror jeg;o)
tilføjet af

Kvinder laver noget. Mænd nasser

Det er da ikke spor ok at kvinder lever af mænds penge?!? Det er da nøjagtig lige så meget nasseri som omvendt!
Den eneste grund der kan være for at det kan retfærdiggøres er når vedkommende går og passer den andens hus og børn og HER er det mænds nasseri kommer ind. En mand ville ikke bruge dagen på at gå og gøre rent, passe børn eller i det hele taget gøre nyttige ting. Han ville sidde i sofaen, klø sig i røven og måske se fodbold og bælle øl på øl på øl på øl. Når den hårdtarbejdende kone kommer hjem, er køleskabet tomt og stuen fuld af ølflasker og andet affald og manden skidefuld og utiltalende...
SÅ kan man stille det op på den måde; kvinder versus mænd
tilføjet af

Yes....

bare gi' dem tørt på, fordomme og 70'er retorik, det virker. (Det er ironisk ment).
tilføjet af

Urmennesket

Hej
Det må næsten have noget at gøre med at, mænd i år tusinder har sørget for at det kom mad på bordet, senere blev mad til penge, senere igen hjalp kvinder lidt til, nu er de også begyndt at kunne tjene mere end os. Vi mennesker har nogle vaner som stammer fra flere årtusinder og det er svært bare at lave om på.
Jeg tror også at jeg skulle bruge et split sekund på at forholde mig til situationen hvis min kæreste begyndte at tjene mere end mig. Ved ikke hvorfor. Modsat vil jeg så også sige til mig selv; "Halloo Jacob vi lever i år 2005, hun har en stilling hvor hun bare tjener mere end mig".
Det ville da være rart hvis min kæreste tjente lige så meget eller mere end mig, det vil give OS et større økonomisk råderum.
Mvh Jacob
tilføjet af

Kors hvor intilligent

Flooot:
Flot oplæg, intilligent skrevet, god saglig argumentation.
Hvor vil du hen med din "historie".
Hvad med at blive journalist for SEX & HOR (sorry se & hør) eller ekstrabladet ?
MVh Jacob
tilføjet af

ja nemlig ja

Det er jo sådan det er.. det kan ikke siges imod...
Sådan ville størstedelen af danske mænd gøre og ligemeget hvor meget i forsvarer jer med ironiske kommentarer er det jo et faktum og derfor er det sån at mænd tjener pengene og damerne hovedsageligt står for det derhjemme.. for mænd kan ikke!
tilføjet af

Er det ikke ok?eller?

Det er normalt ikke så attraktivt at manden tjener mindre end kvinden. Jeg foretrækker også, at min kæreste tjener mere end jeg gør, da jeg er et slags luksusdyr, der bedst kan lide, at det er manden der betaler når man er i byen!(for mig er det mest charmerende hos en mand). MEN jeg synes også, at det er fuldstændigt ligegyldigt hvem tjener mest. Mon ikke to voksne mennesker, som elsker hinanden kan finde ud af det? Spørger jeg bare! Eller hvad?
tilføjet af

Fri mig for noget vrøvl

Hmmmm...
Når jeg læser dette indlæg forstår jeg bedre hvorfor mænd får mere i løn end nogen kvinder, kvinder der skriver et sådant indlæg viser jo med al ønskelig tydelighed at det ikke er studenterhuen der trykker.
Jeg tror at i måske skulle tage at få hovedet ud af busken og se hvordan tingene i den virkelige verden ser ud, og så måske være lidt tilbageholdende med at skrive sådan nogen snæversynede indlæg.
Og i øvrigt er jeg sikker på at langt de fleste mænd går mere op i hvad de selv tjener, og mindre i hvem der tjener mest af dem eller deres kone/kæreste. Og for god ordens skyld kan jeg da oplyse at min kone og jeg tjener ca. lige meget, deles om de hjemlige pligter.
tilføjet af

gammeldags

Hvis kvinden forlanger ligestilling, må hun også ofre sig på det punkt her. Hvis en mand ikke kan klare at hans evt. kone tjener mere end ham, så har hen ingen selvtillid.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.