5tilføjet af

Lydkort problem

Min forstand på computere er begrænset skal det siges....
Jeg har for noget tid siden formateret min computer (eller en ven gjorde det), men efterfølgende har det været umuligt at få lyd på. Den skriver "fejlkode 10" inde i enhedshåndtering. Jeg har forsøgt forskellige drivere men intet hjælper. Jeg har tjekket bios, hvor der står: " audio device auto". Så det er vel slået til der oz.
Ved ikke lige hvad fanden det kan være? Nogen hjælp?
tilføjet af

Har du kekket efter

om lydkortet er sat til at være aktiv?
Kontrolpanel - lyde og lydenheder - lydenheder. Der kan du sætte det installerede lydkort til at være aktiv. Ellers er bundkortets indbyggede lydkort standard. Du skal også se efter, at alle lydudgange er slået til.
tilføjet af

mere dybdegående problem tror jeg

Mit lydkort er ikke aktivt, da der jo er en fejlkode... Det vil slet ikke starte om man vil...
tilføjet af

Jeg ville i såfald

tage kortet ud, tænde computeren, slukke og sætte kortet i igen. Tænde og lade Windows installere det automatisk. Derpå gå ind i kontrolpanel og gøre som før beskrevet. Hvis det stadig ikke virker, ville jeg få en mistanke om at det måske er defekt og anskaffe et nyt. Hvis mit kort var nyt ville jeg gå i butikken og klage over det.
tilføjet af

Hvis ikke Mor Karens forslag

hjælper, er jeg ret sikker på at fejlkode 10 betyder at driveren ikke findes i systemet.
Driveren er altså ikke en af dem der er "indbygget" i dit styresystem, og du må så selv ud på nettet for at finde driveren. Men det forudsætter selvfølgelig at dit styresystem kan håndtere driveren. Så hvis det er Win98 du har, kan der let opstå problemer med de nyere enheder.
tilføjet af

Hej

http://www.realtek.com.tw/
Det kan hjælpe dig med din probleme
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.