5tilføjet af

Lukket afdeling for UFO skeptikere

Ville det ikke være en god idé, at lave en lukket afdeling for alle UFO skeptikere, hvor de kommer på et 1 års ophold, uden mulighed for udgang. Her vil de blive undervist i UFO fænomenet og lære om alt tilgængeligt materiale der findes om UFOer, det vil sige information de tilsyneladende ikke kender til i forvejen.
tilføjet af

ufo

har du information om ufo som kan give et godt bevis på at de findes
tilføjet af

JA!!!

Dokumentaren kan godt være lidt tung at gennemse, men her er en masse interessant UFO og CCTV kamera sager fra NASA´s missioner.
What Is NASA Hiding? - Secret Space, UFOs and NASA:
http://www.youtube.com/watch?v=PqN-KLOCS5k
tilføjet af

hvorfor alle som har

forskellige meninger fra Fåre indoktrineringer skal på lukket afdeling? Hvad er det for et samfund? fascisme eller kommunisme? Jeg troede ytringsfriheden ikke var en by i Rusland i dagens Danmark, men det viser sig stik det modsatte. Mener du virkelig tankeafvigelser fra medie hjernevask og politisk idioti skal eksperimenteres med kun på lukkede afdelinger? vent et øjeblik: Har du tæt kendskab til disse afdelinger?
Faktisk tror jeg de fleste UFO fænomener og hemmelige sociale og militære eksperimenter med henblik på population undertrykkelse har et meget stærk forbindelse.
tilføjet af

projekt BLUE BEAM

har du hørt om det? Hvis ikke så er det på tide: http://www.youtube.com/watch?v=nPAYbbGLYlE
Se en dokumentar fra 2009 om projektet etableret af NASA. Det første skridt i NASA Blue Beam projekt vedrører fordeling af al arkæologiske viden. Det beskæftiger sig med kunstigt skabte jordskælv på bestemte præcise steder på planeten, for angiveligt nye opdagelser, som til sidst vil forklare alle folk "fejl" af alle de grundlæggende religiøse doktriner. Forfalskning af disse oplysninger vil blive brugt til at gøre alle folkeslag mener, at deres religiøse doktriner er blevet misforstået i århundreder og misfortolket. Psykologiske forberedelser til det første skridt er allerede blevet gennemført med filmen, '2001: A Space Odyssey, herefter »StarTrek serien, og» Independence Day «, som alle beskæftiger sig med invasioner fra rummet og den kommende sammensmeltning af alle nationer til at afvise angribere. Den sidste film, 'Jurrassic Park,' handler om teorier om evolution, og hævder Guds ord er løgne. I Cairo holografiske skikelser allerede var godt i gang http://www.youtube.com/watch?v=3UKz3GVrHI8
tilføjet af

Det...

Er han jo tydeligvis for dum til at kunne forstå.
Han er en af de mange viljeløse små mennesker, der slet ikke kan acceptere at der er en større verden end den han får serveret i TV 2 og Ekstra Bladet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.