7tilføjet af

Lejlighed i Århus

Hej.
Hvis man skal have en lejlighed i Århus, hvor skal man så skrives op? Jeg søger ikke en lejlighed pt., men om ca. et år vil jeg gerne have en. Vil gerne bo Bülowsgade, Jægergårdsgade, Sct. Anna gade og der omkring. Nogle der kan hjælpe?
tilføjet af

ja og

grise kan flyve.......
tilføjet af

Flyvende grise,dumt svar til søgeren.

Hvad f........ er det for et svar at give,flyvende grise.sindsygt som folk kan give syge svar igen.
tilføjet af

Tjug tam samara århusi

je kak aja bosor!
tilføjet af

Prøv www.ledige-lejligheder.dk

Der findes mange lignende portaler på nettet. Der findes også portaler hvor du inbetaler et beløb og derefter sender de dig opslag som passer til dine søgekriterier. God jagt!
tilføjet af

Lejlighed i Århus

De fleste boligselskaber har en ventetid på ca 20-25 år på lejligheder indenfor ringgaden, men hvis du har råd til at betale 7000,- og derover om måneden så skulle der være muligheder hos private udlejere.
Venligst
Helene
tilføjet af

Prøv evt.

Se dig selv frem her:
http://www.hab.dk/
klik på linket udlejningssamarbejde! :o) Men forbered dig på, at det er svært.
Eller du kan forsøge dig med at melde dig ind her:
http://www.bolig1.dk/

Det koste 400 kr.- for et halv år at være tilmeldt.
Held og Lykke med din boligsøgen når tid kommer.
Vh. Karina
tilføjet af

Mit råd...

Hvis man vil have noget godt at bo i i Århus midtby, bliver man nødt til at kende én. Sådan er det desværre. Der er for mange bolighajer og ventelister til at det bliver rimeligt hvis ikke man har en forbindelse eller to.
Men du er i god tid, så der skulle vel være chancer.
Prøv at tage kontakt til nogle af dem der afslutter uddannelser i Århus evt. gennem opslag på skolerne. Jeg ved da, at på mit studie hænger der altid opslag med fremleje eller udleje af skønne lejligheder til billige penge når folk skal i praktik eller videre i livet.
Held og lykke.
Maiken
Og lige en ting til: I fjolser der skriver dumme kommentarer til folks forespørgsler. Lad dog for Guds skyld være. Det er for lavpandet og idiotisk, altså. Ikke til at holde ud. Håber sgu aldrig I får brug for hjælp til noget herinde. Jeg skal være den sidste til at give en hånd!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.