4tilføjet af

lars løkke rasmussen

Er ikke navnet på danmarks statsminister efter nøste valg?.
Jeg er ikke "læge", men!, man manden er syg, nu er han kommet med et ultimatum, hans forslag skal igennem for Danmarks skyld, ellers hedder statsministeren ikke lars l r efter næste valg, det sagde han.
Hvorfor det gør "manden" syg at han siger sådanne noget?, jo fordi, en ting er sikkert, statsministeren efter næste valg hedder ikke lars uanset hvad, men hvorfor kommer han så med så dum en udtalese?, jo fordi, at når han så har tabt næste valg!, så kan han sige det var Pga det ultimatum, som han selv troede var til danmarks bedste.
"manden" har endeligt opdaget at han er færdig i Dansk politik, også gør han som alle andre venstrefolk, de reder hvad der kan redes, han har jo ikke tabt noget valg Pga det ultimatum, men Pga alt det lort han har lavet de sidste mange år.
Men nu kan han sige til sig selv og andre, at det var Pga det ultimatum, og at det kun var Pga det skulle hjælpe Danmark, hvis det ikke er selvbedrageri i en meget høj skala, så ved jeg ikke hvad.
Nu er det bare et spørgsmål om borgerene kan huske noget godt han har lavet de sidste mange år, eller om de kan huske alle de fejl og brøler han og regeringen har lavet de sidste mange år, når der er valg.
Godt nok sørgeligt at der ikke er et alternativ, til denne regering.
Det var faktisk det hele for i dag😮.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Sygdommen hedder:

Magtbegær - og jeg har altid syntes at de hårdest ramte burde tvagsbehandles på lige fod med andre alvorlige sindslidelser.
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

Min gode mand - det er for naivt

Væglerne kan absolut ikke se noget problem i Lille Lars´s eskapader når valget kommer,
Kan Lars ikke selv overbevise vælgerne om hans rene sind - Er det jo heldigt at han har masser af rare firma (og dermed skattebetalte) rekalmekroner i ryggen -
Og og den dygtige Lars har jo behændigt nedsat fradraget til fagforeninger (læs rød bloks støtter) til max 3000 !
Han er så dygtig 😕
tilføjet af

ikke statsminister efter næste valg....

Det er der vel ingen der håber, for så "stikker han vel af" ligesom Fogh! 😮

Dansk territorium er der ikke ret mange der GIDER tænke på! 😮

KUN et enkelt Dansk parti er der efterhånden tilbage til at støtte Danske Farvande!

Forstod DU det? - Danske Farvande - DF!

Nå nej, lad os hellere fortsætte med at sælge ud af Dansk jord, som vi Danske Sovende Tåber har gjort i et par hudrede år! - Sovende, som "S"!!!

Bare VI LIGE har nogle "få" kvadratmeter til skatteopkrævende S'politikere, så er VI da "jublende lykkelige", selv om der ikke er "ret mange flere" at kræve skatter af! 😮 😮

Det er IKKE personmængden der gør det, det er SKATTEPROCENTEN!! 😮 😮

Sørgelig nok er det som om Venstre også er ved at "tro" på den limpind! 😮

Skatter skal BARE opkræves på en anden måde for Danske S'fagforeninger VIL IKKE sænke løndinger og leveomkostninger her i Danmark, så VI kan være konkurancedygtige!

Tænk dog globalt, som Dansk Fremtid. DF! - Hjælp Danmark så VI fortsat kan hjælpe Verden. - Dansk Fremtid. DF - DF !!
ELLER KVÆL Danmark og DU kvæler verden!!!
😮 😮 😮
tilføjet af

Jeg tror.

Den "spindoktor" som han havde i øret, nok er den samme som sendte forsvarsministeren på pension før tid.
Fradraget ned på kontigentet?, selvfølgeligt skal det ned?, han har jo "givet" arbejderene et fradrag for at havde et arbejde, så de penge skal jo ind igen, og det Via fjernelse af det fradrag, også lige plus at folk nu skal til at betale for at komme på arbejdet, jeg hentyder til motorvejsafgiften.
Pengene skal lars nok få ind, men det er kun arbejderen og den svage der kommer til at betale, de "stærke"/rige, de har også fået, de har bare kun fået skattelettelser, og det må de så klare sig med.
Ja og ved næste valg, der vil han sikkert "slå" på hvor godt det går i Danmark, i forhold til i andre lande, jeg tvivler på at han vil bringe sygehuslukningerene, skolelukningerene, forringelsen af velstanden, brugerbetaling, forhøjet afgifter, masse fyringer, virksomhedsflugten op, og hvis han gør det, så bliver det i et skræmmebilledet af hvad der vil ske hvis "de" andre vinder.
Der har jo faktisk ikke været en uge de sidste 8-10år hvor de ikke har lavet et eller andet der har skabt ballade og/eller kaos.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.