4tilføjet af

Langt væk.

Jeg har nogle spørgsmål, som mange andre måske også går og tænker over, jeg har været utro, selvom jeg har en dejlig kærste, og elsker ham rigtig meget...
1:Hvorfor har man sådan en trang til at have en til at holde om sig, og hvad skal man gøre når man er langt væk fra hinanden?
2:Når man er i by, hvorfor har man stdig trangen til at blive anerkendt, af andre fyre end sin kæreste, det er vild sjovt at flirte, men er det ikke forbudt når man har en kæreste?
Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men jeg kan ikke give slip på min kæreste, men alligevel har jeg lyst til at være sammen med andre fyre, og det er ikke noget med at jeg holder fat i min fyr, for at det giver mig trykhed...
tilføjet af

Dig selv!!

Det handler om dig selv!! Længere væk er det ikke! Det er dit selvværd der skal styrkes med mellemrum og det foregår kun i det ydre. Men at skulle til at arbejde med sig selv, sin person og krop, sige farvel til den man dybest set IKKE elsker, skulle Erkende/- få øjnene op for sine problemer, er noget af et spring som kræver tålmodighed og viljestyrke og ikke mindst en protion mod!!! Så er det meget meget nemmere for de fleste i tilsvarende situationer, at blive bekræftiget af andre og være utro for så at leve lidt på det til behovet dukker op igen!!
Det vil det gøre til den bidtre ende når du brænder ud...
Dette er IKKE et surt opstød fra min side jeg kender det bare alt alt for godt men husk!!!:
LIVET ER IKKE SKABT TIL LIDELSE!!!!!!!!!!!!!!
Så tilgiv dig selv og kom igang!
Knus Nulle
tilføjet af

for tidligt!!!

jeg er helt enig!!!
nu har du ikke skrevet hvor gammel du er, men lige meget hvor gammel man er, så kan det være at du ikke er parat til at have en fast kæreste endnu! pas på hvad du roder du ud i!!! du vil vel ikke gøre din kæreste ked af det? så heller slå op og prøv lidt af hvert indtil du har fundet en der kan give dig alt det du ønsker på en gang.
tilføjet af

hey

Hey..
Jeg bor også selv langt fra min kæreste. Elsker ham virkelig meget!Men jo... kan sagtens følge dig i de ting du nævner.
Ang. "forbudt at flirte."?? Det synes jeg overhovedet ikke det er. Det er med til at sætte lidt liv/kulør på hverdagen. Og tit gør det også en meget gladere. Men misforstå den nu ikke. Tager nemlig stærkt afstand fra utroskab! kan slet ikke følge det.
Og hvorfor har man sådan en trang til at blive holdt af/om. Ved du hvad. Sådan er vi piger. De fleste i hvert fald. Men holder på at det er vigtigt at gøre op med sig selv om man så er klar til sådan et langdistance forhold. Det er sgu vigtigt at man har stor tillid til hinanden i den situation.
Men hvis jeg lige må stille dig et par spørgsmål.
Har du det RIGTIG dårligt med at have været ham utro??
Har du set din kæreste siden du var ham utro??
tilføjet af

HEJ

Hjælp mig da jeg har det da ik læt med pigerne FOR der er sku ik engang en der gerne vil være min
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.