6tilføjet af

Landsbyggefonden bestjålet

Vk og R har lagt stemmer til at stjæle lejernes opsparing til vedligehold af bygninger og boliger.
Så nu stiger huslejen for mange lejere, fordi deres penge er tyvstjålet. Hvem pokker kan finde dette rimeligt?
Man tar fra de fattige og gir til......
Sådan er deborgerlige.
tilføjet af

du glemmer at

skrive om, hvad pengene de tager ud bliver brugt til, det tror jeg du bevist har gjort!!
tilføjet af

De bliver

brugt til Bent Bentsens drøm om nye boliger til private bygherrer.
tilføjet af

ja ja

Hey de almennyttige boliger er opført med tilskud fra staten...
tilføjet af

Alle byggerier

bliver opført med støtte fra staten, de almennyttige får et tilskud for at kunne genhuse dem samfundet er forpligtet til genhusning. Regeringen har også hævet skatter og afgifter for boligselskaberne. De skal nu betale moms af viceværtens arbejde.
tilføjet af

Øh Bøh - er det et argument?

Skibsværfterne og landbruget og ikke mindst de private ejerboliger har jo også modtaget stor støtte via skattesystemet. Den støtte kræver staten ikke tilbagebetalt.
tilføjet af

Borgerlige advarer regeringen

En stribe borgerlige profiler advarer nu deres egne partifæller i regeringen imod fortsat at snuppe lejernes milliard-indbetalinger fra Landsbyggefonden. De frygter, at regeringens kurs vil udsulte den almene boligsektor i en sådan grad, at der ikke bliver penge nok til de fornødne renoveringer og indsatsen mod ghettoisering.
Det skriver bladet Boligen, som udgives af Boligselskabernes Landsforening. Blandt regeringens kritikere er de konservatives næstformand, Mads Lebech, KL-formand Erik Fabrin (V), Høje-Taastrup-borgmester Michael Ziegler (K) og tidligere finansminister, Palle Simonsen (K), der i dag er formand for regeringens rådgivende organ, Ældreboligrådet.
Dermed øges presset på socialminister Eva Kjer Hansen (V), der hidtil mest har skullet forsvare sig mod protester fra boligbevægelsen selv. Ministeren offentliggjorde for nylig en rapport, der står i lodret modstrid med planen om fortsat at snuppe lejernes penge.
Regeringen har i sit forslag til finanslov for 2007 lagt op til at tage 3,1 mia. kroner af lejernes indbetalinger over fire år. Siden 2002 har regeringen allerede beslaglagt otte mia. kroner. Formålet er at finansiere nybyggeri, som hidtil har været en statsopgave.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.