9tilføjet af

Lad mig høre din mening - forvirret over mænd

Se ....i så mange forhold i mit liv kan jeg mærke at jeg har nået en moden alder - over 30 år - men ift mænd forbliver jeg bare en lille forvirret pige!
Så nu må jeg spørge jer om noget:
Jeg har kendt denne mand i 3 års tid - vi har snakket og det sidste år mødtes nogle gange. Ja, jeg mødte ham på nettet og på daværende tidspunkt var det klart bare en leg med ord for os begge. Vi var begge "Players" og det handlede dengang mere om den verbale kamp end noget andet. Han har været i forhold i den mellemliggende tid og det samme har jeg! I den tid jeg har været i forhold haar jeg enten nedtonet snakken med ham eller helt cuttet ham, for jeg har mærket at jeg følte en stigende interesse for ham.
Hvorom alting er mødtes vi for et års tid siden, blot til snak og kaffe - ordlegen var der stadig, men var dog blevet noget nedtonet.
Vi mødtes i byen senere på året og der blev forholdet så ændret ved det at vi lavede lidt mere end bare at snakke. Men for ham optrappes ordlegen derefter, hvor jeg ønsker den nedtrappet - jeg ønsker at lære den ægte mand at kende! Det ender med at jeg i vrede cutter ham i ½ år, hvorefter vi af andre veje støder på hinanden igen! Vi mødes og snakker sådan stille og roligt - og jeg nyder det!
Efter nogen tid mødes vi igen og starter så noget op, men igen trækker han sig og begynder på sine ordlege. Denne gang tager jeg det mere afslappet og tolker det som værende tegn på at han rent faktisk er bange for at komme til at føle?
Jeg snakker videre med ham ind i mellem - og efter ½ års tid ses vi så igen....Denne gang muligvis på en anden basis, da han så indrømmer at han er bange for mig, men ikke kan definere hvorfor eller på hvilken måde. Alt i alt har vi "kendt" hinanden i omkring de 3 år, hvor det har været en rutsjebane-tur konstant. OG jeg tror ikke at den er overstået endnu ......jeg ved at han har tjekket op på mig i forskellige sammenhænge.
Hvad tror DU så - er han oprigtigt interesseret i mig, men bange for sin egen utilstrækkelighed, idet han har brugt 3 år til at lege kis-pus? Eller er det blot legen han finder interessant? I så fald hvorfor lege med den samme i 3 år ..og hvorfor bruge tid/energi på at tjekke op på vedkommende?
Hende der føler sig noget teen-agtig ;)
tilføjet af

?? - Det har du skrevet én gang...

tilføjet af

U R right

Men jeg ville måske bare gerne have flere øjne derpå???
tilføjet af

Måske

du ER for teen-agtig eller han bare leger med dig og bruger dig til tidsfordriv. For hvis du har den samme iver for at ville gentage dig selv i forholdet, så får han nok behovet dækket så rigeligt i det i har på nuværende. Bliv voksen kvindemenneske.
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=28&posting=843006
tilføjet af

Tag et

spil yatzy, der er masse af øjne.
tilføjet af

Tak

Det gør jeg!
Pænt af dig at hjælpe!
tilføjet af

Tak

Tak - det gør jeg! Enormt pænt af dig at hjælpe!
tilføjet af

Det er fint!

Jeg kan altså godt huske det tidligere indlæg!
Beklager at det kan genere dig i dén grad ....
Men mange tak fordi du tog dig tiden til at huske mig på det - og være så behagelig!
tilføjet af

generelt

så gentager du dig selv !
Glem ham dog og kom ud i den virkelige verden. Mærk, føl, duft og brug dine sanser på andet end denne totalforvirring, som det virker du har gang i på nuværende.
tilføjet af

Muligt....

at jeg generelt gentager mig selv. Hvis det var så nemt, så havde jeg jo glemt ham for længst, ikke sandt ;)
Jeg bad blot om andres betragtninger på en kompliceret affære! Jeg takker for dit input - og skal forsøge at følge dit råd.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.