3tilføjet af

løse hofter -bækkenbundsløsing

heey alle🙂
jeg er kommet til at spekulere omkring bækkenbundsløsning når man er gravid. Fordi jeg har lidt underlige hofter og lidt mobile led. dvs..
når jeg går alm. eller oppe af trapper, kan min hofte noglegange ryge sårn lidt ud af led for hver skridt (ikke smertefuldt)
men noglegange når jeg kommer ud i en lidt akavet stilling med benet, kan den ryge helt ud også skal jeg selv sætte den på plads, som der gør ret ondt. udover det kan jeg let blive smidig, altså ud i spagat.
mit spørgsmål er så, om der er nogen der ved, om alt dette kan have en betydning for bækkenbundsløsning.. eller måske har noget erfaring indefor dette område..
ps.. vil selvfølgelig give min læge besked.. vil bare gerne høre lidt her på Sol😉
tilføjet af

Bækkenbundsløsning

Det er formentlig ufrivilligt, men det er altså komisk at læse om "bækkenbundsløsning".
Bækkenbunden er de muskler, der populært sagt bærer underlivet, og er dem, der f.eks. efter fødsler, kan blive slappe og skal trænes med knibeøvelser.
Så det du mener er vel i realiteten BÆKKEN - løsning?!
tilføjet af

svar...

altså hvis bækkenløsning er det kvinder kan få under graviditeten, så er det dét jeg mener..
men jeg har hørt noget som hedder også bækkenbundsløsning, og det er det jeg mener man kan få under graviditeten, men ikke hvorfor man får det.
tilføjet af

Der er ingen verdens ting

der hedder bækkenbundsløsning. Det er et ord folk, der ikke ved noget om menneskets anatomi har opfundet. Det er morsomt, fordi det er rent bavl. En bækkenbund udgør bunden af bækkenet.Den består af muskler og kan blive slap og kræve optræning, men den kan ikke løsne sig, og har ikke noget at gøre med løse hofter, og noget der går af led.
Det nogle kvinder får under graviditeten hedder bækkenløsning, og det har jeg ingen erfaring med. Du må til lægen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.