13tilføjet af

Lændesmerter! Gode råd

Hej med jer!
Jeg har i snart flere år døjet med lændesmerter. Jeg har prøvet næsten alt, men intet hjælper :-(
Er der nogen af jer, der har haft samme problem? Hvis I kan anbefale nogle behandlere, så skriv det også meget gerne.
Mvh
Lasse
tilføjet af

:o)

Hey Lasse.
Du låner på biblioteket en bog, der hedder "Aldrig mere ondt i ryggen" af Stanley og Trine Rosenberg.
Du laver så grundøvelse 2, 3 og 4.
IKKE katteøvelsen, men den anden.
Det hjælper dig indenfor en uge, det er 100% sikkert.
Held og lykke.
Mvh Texx.
tilføjet af

Update.

Hej igen.
Lad mig gerne høre, hvad du synes - min e-mail er cerealkiller@sol.dk
Mvh Texx
tilføjet af

Hvorfor?

Hey Lasse.
For at kunne give dig et seriøst svar, må du lige hoste op med nogle flere oplysninger. Du kan evt. skrive til mig på kaki@pc.dk
tilføjet af

Avav

Hej Lasse! Der findes desværr en hel masse grunde til hvorfor man har ondt i ryggen/lænden. Jeg kan kun videregive min erfaring, og det var en helt vildt god fysioterapeut. Den første jeg gik til anede ikke hvad hun lavede, men den næste...... hun trykkede lige lænden på plads, og jeg sværger det gjorde ondt, men man er vel ikke en tøsetøs;o)og det har resulteret i, at jeg idag kan mere end jeg kunne før, uden at lægge og lege sofakartoffel 4 dage efter........... held og lykke
knz
tez
tilføjet af

Akut råd

hej
jeg lider meget af dårlig lænd, det gør jammerligt ondt. Her er hvad jeg gør: Spisebord og tæppe/pude. Læg dig helt ned på spisebordet på maven på et tæppe eller en pude (kanten er skarp) sådan at det øverste af dine lår lige er ved kanten. Hold fast i bordet og løft dine strakte ben op i luften. Og ned og op. Gør det så mange gange du kan, det er måske kun 2 eller 5 gange og ikke så højt de første gange, men læg dig et par gange om dagen og du vil meget hurtigt mærke en bedring. Når der er gået en dag eller to kan du med garanti løfte højere og flere gange og smerterne forsvinder lige så stille. Denne øvelse kan også bruges forebyggende. Og den er godkendt af den fysioterapeut som jeg bruger af anden grund pt.
Skriv gerne her om det har hjulpet.
hilsen Muski
tilføjet af

;o)

Hej Muski!
Tusind tak for din hjælp. For at det ikke skal være løgn, så har min træner vist mig en øvelse der er den samme, men det er rart at vide, at de ved hvad de gør;o)
Og du har ret! den virker, men lige i starten.....
knz tez
tilføjet af

Mensendieck

Hej Lasse
Jeg er kommet af med lændeproblemer efter at have fået en bedre holdning. Det har jeg opnået ved at gå til Mensendieck. Mensendieck er "holdningsgymnastik". Hvis jeg får ondt ved jeg i som regel at jeg har stået/siddet forkert.
Se evt. denne hjemmeside:
http://www.mensendieck.dk/
KH Sophia
tilføjet af

måske en løsning!

jeg har også haft en del lænde smerter men er begyndt lidt styrke ryg/mave træning det har fået dem til at fortage sig væsentligt ligeledes kan infarød varmer ca 99kr brugsen/kvickly lindre+løsne
håber du kan bruge det
tilføjet af

SMERTER

Smerter er meget ubehagelig og nu har jeg gået og døjet med det i over et år og så til sidst fandt jeg ud af at der var en læge som virkelig var dygtig eil den slags og efter tre behandlinger er jeg næsten smertefri, jeg synes nok det er værd at overveje, måske kan din egen læge gøre det.
tilføjet af

lænde smerter

hej lasse jeg har trænet det væk mave/lænd
da mit var pgv bilkørsel (mercedes vito har elendige sæder) en knæpude i ryggen hjalp meget
håber det var til at bruge
tilføjet af

Hvilke trick

Hej erso
Hvilke 'trick' brugte din læge? Noget i stil med dem, en kiropraktor bruger eller ??
mvh
tilføjet af

Kranio-Sakral Terapi

Hej Lasse
Et råd og en behandling, som kan hjælpe... Kranio-Sakral Terapi. Her går man ind og styrker centralnervesystemet og udstrækker nerve"røret" i ryggen.
Det gør ikke ondt - hvis du altså vælger en seriøs behandler.
Held og lykke.
tilføjet af

Lændesmerter! Gode råd

Du kan eventuelt kigge lidt rundt på www.findfysio.dk hvor der er en oversigt over alle fysioterapeuterne og hvilken behandling de tilbyder.
KH Malene [l] [sun]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.