4tilføjet af

koner kom frit frem!!!

singlmand midt mellem 40 og 50 savner en sød kvinde til almen hygge,er ikke kun en sex partner der mangles men en kvinde som vil nusses forkæles og evt blive den nye kvinde i den anden side af dobbeltsengen. har 2 hjemmeboende børn som er 2 dejlige unger på 12 og 14 har dettte vakt din interesse så kontakt mig på singliranders@sol.dk
tilføjet af

En kone

er det ikke en anden mands hustru?
Er det ikke en kvinde, du mener?
Kærlige hilsner fra mig til dig.
tilføjet af

Hvad?

Hvornår er dette blevet en kontaktside?
Prøv at oprette en profil på en Dating side,så måske virker det bedre,men ok,hel og lykke.
tilføjet af

ikke en kone, men en single-k

du kan da ikke søge en kone - sådan en er faktisk gift.
Hvor dum kan man være -
tilføjet af

Men der er langt

til randers herfra.
Og jeg vil ikke være nogens kone, jeg er en rødglødende elskerinde uden lyst til at binde mig til nogen. Vil hellere binde DIG til hvad der nu lige er i nærheden! Og hvis du ellers er lækker, fri og fyrig, og tør leve dine længsler så meget ud, så du kan stønne vildt, mens jeg giver dig et blowjob der eksploderer i hjernen på dig....op ad en lygtepæl!
Men det er nok ikke sådan en vildkat fra djævleøen, der kunne tænde dig vel?
Tror ikke lige det er det rette sted at oprette sådan et indlæg. Et indlæg i et debatforum, som dette lægges ud til debat og drøftelse af holdninger. Alt jeg kan forstå på dig er, at du er single, og mangler en "kone".
Til det kan jeg i bedste debatstil kun sige, at der er for mange mennesker, der smadrer sig selv ved at tro de finder lykken i et fast forhold. De TØR ikke andet. For alt andet er ikke "normalt"....og betragtes som HOR! Der er tilsyneladenden kun de to yderpunkter og så færdig!
Men jeg taler altså ikke om hæmningsløs sex på kryds og tværs, man har vel anstændighed! Men modsat er det i mine øjne mere hæmmende at binde hinanden op på løfter i et sammenhold, som oftere og oftere kun varer en periode, end at det varer livet ud. Det ER at hæmme hinanden, og det er respektløst, at holde på hinanden, hvis spillet er slut.
Og hvis man så ikke mere har lyst til at leve på den måde...så er der kun underklassemåden tilbage HORET! Sådan er det bare ikke. Det er mennesker, der lever en single tilværelse mere uafhængige af bånd som familie og sociale netværk...Det er mere flydende og uformelt funderet....hvilket indeholder en værdi for nogen, som søger noget andet end det traditionelle forhold. Og DER er jeg, kan du bande på.
Hvis vi udviste mere respekt for hinanden, så var der større spillerum, flere muligheder som også kunne accepteres som gode nok uden at være HOR! For fuck hvor er der mange, der vil kalde min livsstil det! Og det er det bare slet ikke. Mange tror jeg er lidt FARLIG!!!! Hjælp mand...(jeg jager sgu da ikke nogen, det er snarere omvendt)
MEN det er mig der bestemmer farten, antallet...jeg skaber mine egne rammer...det ville være helt absurd i mit hoved, at blive nogens kone....
min frihed er det vigtigste i mit liv, uden den, var jeg ikke den jeg var. Og den kan jeg ikke have i et traditionelt forhold, det har jeg prøvet lidt for mange gange.
Jeg kan godt have en kæreste, men han skal bo hjemme hos sig selv...og ikke flytte tandbørsten ind hos mig....selvom det er der en der har gjort den lille flab, han skal vist have enden på komedie!
Nå du.....kunne du bruge sådan et indlæg til noget?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.