6tilføjet af

Kendt donor???

Hvad mener du om at regeringen vil gøre det umuligt at være ukendt sæddonor?
Personligt mener jeg det er en meget dårlig ide.
Donorne har måske brug for penge til studierne ect. eller tænker måske over hvor det er snyd for de par/kvinder der ikke kan få børn, men det er jo ikke ens betydning med de har lyst til at stå ansigt til ansigt med et barn der påstår de er faren 18 år senere.
tilføjet af

Jamen søde

den her "liberale" regering er den mest kontrollerende til dato. Vi håber på der snart bliver tid til glasnost... Grotesk!!
tilføjet af

Indavl

Der skal selvfølgelig være registrering af donorkorpset. Det har altid undret mig, det ikke eksisterer.
Grunden er selvfølgelig indavl.
Når ikke man ved, hvem man forelsker sig i og får børn med, risikerer man, at man får et barn med sin søster/bror. I disse tider, hvor ingen kan blive gravid på normal vis, er risikoen temmelig stor. Alle disse donorbørn, der bliver indavlet vil risikere at føde børn, der er misdannede, specielt lavere intelligente. Det ønsker vi vel ikke som et dansk samfund? Vi får rigeligt at vide, at danskeren er dum.
tilføjet af

fair nok..

Hvis man tænker på barnets tarv, er det fair nok.
Barnet har ret til at få at vide, hvem deres far er, senere hen i livet.
Alt for mange adoptiv børn, eller "halve" adoptiv børn, har svært ved at hvile i sig selv, før de ved, hvor de stammer fra.
Alt andet er egoistisk.
tilføjet af

det ikk så slem

nor fætter og kusine mand og kone det meget godt.
tilføjet af

Og hvad med dem

der leverer sæden?
Har de ingen rettigheder?
Så er der jo næsten ingen der vil leverer mere. Og helt ærlig kan jeg se på dem jeg kender der er kommet til verden med en "ukendt far" - de har ikke noget behov, som de selv siger den familie har er deres familie de har ikke behov for at møde noget andet.
Og en har sagt at måske ville hun kunne have gjort det, men på den anden side så kunne hun ikke få sig selv til at møde op ved hans dør. Han er jo ikke lyst til et barn, men ville måske hjælpe, både sigselv og hendes forældre. Det ville for egoistisk en handling for hende.
Og jeg synes det er så fedt sagt, for hun tænker på andre end sig selv.
Men okaj, det er måske også fedt nok af danske kvinder skal til et rejse til andre lande eller købe sæd via sædbank i andre lande for at få et barn, hvis deres mand ikke kan eller de er enlige. For det er jo det det ender med..
tilføjet af

nej nej doh

nu er donoriet jo ikke lave for de studerendes skyld og den 500 mand rækker jo heller ingen steder.
At lovforslaget er kommet op er vel bare de indledende øvelser til "racerenhedstiltag"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.