15tilføjet af

Kan man blive træt af kærligheden???

Jeg er en ganske almindelig pige midt i 20érne og har fakisk ikke været forelsket i de sidste 4 år, siden jeg blev svigtet af min daværende kæreste. Jeg synes ikke mænd er spændende - tænker at det eneste de har i hovedet er sex... Jeg har haft sex et par enkelte gange i disse år, og jeg nyder det selvføgeligt. Savner en kæreste til at hygge med, snakke og bare dele livet med - men er ved at være itvil om jeg nogensinden møder manden i mit liv....Er der nogen derude som har været i en ligende situration??? Så hører jeg gerne fra jer!
tilføjet af

Træt?

Hej Kirsten!
Ja, jeg genkender følelsen. Den havde jeg selv i det meste af tyverne. Faktisk kom jeg først i mit første - og hidtil eneste og bestående - forhold for 3½ år siden, efter jeg næsten havde opgivet "det dér med kærligheden"...
Jeg tror, man i tyverne kan være i et stadium af vild forvirring! Der er så mange muligheder, potentielle kæreste-emner og så mange man har lyst til at lære at kende mere eller mindre forpligtende.
Det er jo i de år, man begynder at tænke på FREMTIDEN... skal man have børn, hvornår og hvor er så Mr. Right??? Frit valg på alle hylder!!!
Man kan måske godt blive forelsket, men den dybe kærlighed findes ikke nødvendigvis så hurtigt som man gerne vil.
Jeg vil bare sige: jeg genkender godt dine tanker og følelser. I dag er jeg 33, skal giftes med Mr. Right, har fravalgt børn og føler, at der er styr over tingene.
Det er klart, at det ikke er alle, der kalder tyverne for et problematisk årti. De fleste klarer det sikkert uden spekulationer som dem, vi har/haft. Godt for dem!
Men du skal nok komme ud på den anden side!
Indtil da - og derefter - Ha' det godt!
tilføjet af

Til Kirsten

Ja jeg tror både og for kærlighed og foreskelse er jo to ting som følges meget tæt.
Jeg kan af gode grunde kun tale for mig selv, men den første forelskelse er den man husker og derefter,( når man har brændt sig )bliver man mange gange kold i et stykke tid for man mister tit tilliden til evt. nye løfter.
Jeg skal måske nok sige at jeg som mand har oplevet det samme, men det gør ondt i meget lang tid for det er et ar der skal heles, akja for mit vekommende er der gået 17 år, man glemmer ikke den tid, men man kan gemme over den, men rigtig forelsket blir jeg kun een gang.
Jeg har nu været gift 14 år, men min første foreskelse,den glemmer jeg ikke.
Lykke og held anno
tilføjet af

kke haft fast kæreste i 10 år

Hej
Jeg er så en 38-årig kvinde, der også i 20èrne blev svigtet af stort set alle de fyre, som jeg virkelig holdte af. Jeg er ellers en pæn pige, så det er ikke udseendet. Men jeg har i 10 år kun haft sex med mit barns far, som er gift med en anden. Dvs. jeg har været den evige elskerinde i 10 år, men det er slut nu.
Jeg synes også ligesom dig, at de fyre jeg har mødt kun er ude på sex. Jeg har da været forelsket et par gange på de 10 år, men jeg har ikke haft heldet med mig. Jeg har endnu ikke fundet ham. Hver gang jeg bejler til en fyr, er han ikke interesseret. Jeg har snart mistet al håb, også pga min alder, jeg har et barn og jeg er blevt svigtet af mænd hele livet.
For 4 mdr. siden blev jeg igen forelsket, og er det endnu, i en (hold fast) 20 år yngre fyr. Jeg må være utrolig naiv at tro, at han ville noget med mig. Syntes ikke selv jeg ser gammel ud. Vi mødtes og havde lidt sex ca 3-4 gange, så stod han af, ville ikke være sammen med mig mere, da han ikke var forelsket, men jeg var helt oppe i skyerne. Så voila! skuffet igen og alene..det eneste jeg ønsker er at have en kærlig partner, for sex siger nemlig heller ikke mig så meget. Jeg tror ikke man bliver træt af kærlighed, men det kan være følelsesmæssigt hårdt at involvere sig, som jeg lige har gjort.Jeg håber for dig, at du bliver mere lykkelig end mig, du er jo trods alt kun i 20èrne. Fat mod.
tilføjet af

Tag chancen Kirsten.......

Det kunne jo meget vel tænkes "at du ihverttilfælde ikke skal ud i samme situation igen" og den sikreste måde at undgå at blive svigte igen(jeg snakker ligeså meget ubevidst) er at undgå at blive alt for glad for et andet menneske, at blive forelsket igen!!!
Du må bestræbe dig på at lægge fortiden bag dig, tilgive din X (også selvom du føler du har) eller hvad det kunne være, slippe dine forstillinger om den "perfekte fyr" og være åben for alt hvad du møder på din vej! Ikke nødvendigvis søger andre græsgange som Lisa skriver men være ÅBEN for det.
Det gælder om at lytte til dit hjerte og det er det svar du får først inden "den øverste etage" overtager styringen og siger til dig; Nej nej det går ikke fordi dit og fordi dat...
Vær opmærksom i dine omgivelser, LEV I NUET!!! Lige fra når du handler den ene liter mælk til når du går i byen.
Det var mit råd til dig, jeg bestræber mig nemlig selv på at leve efter det efter et liv på min egen løgn!
Knus Niels
Ps: Den perfekte fyr findes!!!.. Du skal bare "rydde op" i dig selv, mærke bag dine riben og så følge det råd du først giver dig selv!
Det er nemlig det rigtige.... Promise!!!
Held og Lykke Kirsten
tilføjet af

Kender du mig?

Kender du mig eller hvad??? Det du skriver til mig rammer plet - at jeg ikke tør at give mig hen i et forhold igen, for tænk hvis jeg skulle blive svigtet igen. Vil jeg så nogensinde turde tro på at der er en kæreste til mig?
Jeg tror også det var noget at gøre med at jeg er forvirret for hvilken mand er det jeg søger? Min hjerne siger at det skal være en sporty, "har tjek på livet fyr". Mens hjertet siger at han skal kunne give sig selv omsorg og kunne give mig omsorg...det tror jeg er det vigtigste for mig! At vi kan snakke sammen; en til at holde om mig når jeg er ked af det, en til at grine sammen med. En der er åben og ikke forventer at jeg er sådan en pige pga mit udseende.
Jeg vil bruge dit råd; Være åben - også når jeg køber mælk ;0)
tilføjet af

Ikke tænke!!!.........

Hej søde Kirsten.
Jeg kunne ikke lade være med at smile da jeg læste dit svar! Der er jo ikke noget nyt under himmelen, i det jeg skriver men det er de følelser og det forsvarsværk der opstår hos mange mange mennesker der har været i din situation!!
Så er der tusindevis af måder at komme videre på langsomt eller hurtigt og for De der finder uretfærdigheden værd at dyrke, (i dit tilfælde hælde gødning på din X's ugerning) de bliver nødaktig hvor de blev sat i sin tid og ender med at blive vrede og bitre og synes alle andre er idioter....også dem der ikke er!!!
I kraft af du skriver her,, og du til og med giver mig ret i mit forslag til hvad det kunne være du går og slogs med,, er en ERKENELSE og De er alle tiders løsning til vejen frem,, så fortsæt endelig med det!!
Lad være med at tænke over det svar dit hjerte gav dig i kærlighed til dig!!
FØLG DET!!..
Selvfølgelig!! har DU også fortjent at havde det godt og det får du når du fortsætter det du er startet på nu!!
Knus Niels
tilføjet af

!!!!..(¨,) Lige en ting..

Så lige en ting mere!! Det "papir" hvor der står:'den bredskulderet sporty 'tjek på livet' romantiske rå supermand,,,, må du godt brænde,, for DIN egen skyld!!
Skulle der være noget i det der er perfekt for dig, så får du det' også!!
Elsker vi et andet menneske af hele vores hjerte og det er gengældt, er det fuldstændig ligemeget hvordan vi er født! Desuden bliver du smukkere og smukkere i dine EGNE øjne og det er det vigtigeste, da den udstråling er meget smitsomt!!...*S
Ps: Nu sagde du godt nok ikke noget om hvad du mente om dit eget udseende, men om du føler dig "for smuk eller for grim" er dybest set også ligemeget!!!..
Kæmpe cyberknus
Niels
tilføjet af

Det er godt at "snakke med dig"

Jeg er ganske almindeig pige, som synes at mit udseende er okay - men det som jeg mente med udseende er at når jeg kigger efter fyre, så tænker jeg "ham der kan godt lide at bruge sin krop, ligesom mig selv" Men hvis jeg så tænker at han kunne være potentiale, bliver jeg bange for alle hans forventninger til mig... men nu kan jeg godt se at det faktisk er mine egne forventninger jeg er bange for - kan han leve op til mine forventinger. Og i virkeligheden skulle jeg slette alle de forventninger for jeg kan ikke bruge dem til noget og de står i vejen for at mærke efter med hjertet, når jeg er sammen med fyren!
Det er virkelig rart at "snakke" med dig, der går en masse ting op for mig.
tilføjet af

Lige præcis,,

En "god krop" kan indholde en dum fyr der er skidt for dig men så sandelig også omvendt og en spejlset krop kan indholde sammen to ting,, tænke tænke,, plus alle dine forventninger til ham og dig resten af af dit liv før og efter giftemålet...*S
Altsammen foregår oppe på din øverste etage og det er det der i rigtigt mange tilfælde bremser dig i at komme videre!!!!
Jeg siger ikke at du ikke skal have en ide' om "overskriften"!
HOLD DIG TIL DET DU ØNSKER!! og ikke det du ikke vil have!' og bed om det hvis du er bekendt med det!!! (Du behøver altså ikke være kristen for at gøre sådan noget!!)
Det skader bestemt ikke og så er det håbet og IKKE forventningerne du skal leve i'! Så skal du bare se Kirsten....*S
Jeg HÅBER jeg møder den perfekte fyr for mig
med det og det syn på livet,,,OG IKKE LÆNGERE!!
Så ellers være ÅBEN, opmærksom og IKKE tænke for meget!!
Det er faktisk fuldstændig sådan jeg ønsker og bestræber mig på at leve mit liv nu!
Jeg møder stadig modstand og mit gamle vante spor havner jeg da også på en gang imellem men tiden oplever jeg kortere og kortere, da jeg er opmærksom på at det IKKE er det jeg ønsker og er det rigtige for mig og jeg bliver bedre til at komme de små ting i forkøbet for det gælder jo alt i vores liv, ikke kun kærester!
Det kræver nemlig øvelse i at skulle tage dit hjertet's svar for givet og at være koncekvent og følge det, kræver deciplin og mod!
Men søde Kirsten det kan sagtens lade sig gøre, så tag et skridt af gangen og lad endelig være med at "dunke dig oven i hoved" hvis du skulle "klokke lidt i det"!!!! LOV MIG DET!!
Du er jo igang med at lære DIG at kende for alvor, så vi skal huske at tilgive os selv!!!
Det gør guderne...*S
Som et svar til din sidste linie, er du altid velkommen!
Knus Niels
tilføjet af

Lytte til hjertet!

Hej Niels.
Du snakker om mod...det er der jeg kan se at jeg skal øve mig - eller som du skriver; tilgive mig selv hvis det ikke var sådan jeg gerne ville have det.
Mod til at lytte til mit hjerte; Jeg fulgte dit råd i morges. På vej til skole mødte jeg en modkørende cyklist. Jeg tænkte at han så sød ud...det næste jeg tænkte var at så havde han en kæreste - men så tænkte jeg på dig. Det er jo allerede en forventning!!! At næste gang skulle jeg mærke efter hvordan jeg havde det indeni, når jeg ser en sød fyr.
Som svar til din sidste sætning; så fortalte jeg en veninde om vores lille skriveri og hun sagde at du er jo allerede igang med at snakke med fyre, jeg løber bogstavlig talt hvis der er en fyr, som synes jeg kan være interesant!!
Men du har ret det er ikke kun iforhold til kærster mit hoved bremser mig i "at komme videre", så jeg må nok se at tage Tyren ved hornene og lytte til mit hjerte!!!
Vil du ikke uddybe hvad du mener med at han skal have dette syn på livet. Jeg forstår det ikke helt for hvis jeg søger en fyr som kan lide at bruge sin krop - så må det jo være den sporty fyr?! Eller hvad??
Glæder mig til at høre fra dig!
Kirsten
tilføjet af

Hmm...(¨,)

Hej Kirsten.
Jeg startede med at skrive at en "god krop" kan indholde en dum fyr der er skidt for dig men så sandelig også omvendt og en spejlset krop kan indholde sammen to ting!!
Det jeg mener med det er, at hvis det er rigtigt og en vigtig ting for DIG,,,(med ham den sporty fyr)..for DIT sande jeg, for at du kan blive lykkelig, glad og glæde dig for at komme hjem fra studie eller arbejde hver dag så du kan være sammen med den sødeste(sporty fyr),,, så får du det også!!
Men du skal bare ikke lade en "god røv" bestemme og begrænse dig for at blive lykkelig i alle dine celler, bare fordi du pr. automatik kikker efter svømmerne!! Forstår du!???
Lad ham fyren på cyklen være fyren på cyklen og lad VÆRE med at tænke,, har han en kæreste, tænk hvis han skulle komme hen til mig, nej nu må jeg hellere løbe for han kommer vist den vej, og hov hans ven er vist også meget sød!!...*S!!!!!!
IKKE TÆNKE KIRSTEN!!
Lad ham fyren på cyklen være fyren på cyklen,, nyd det,,, nyd den følelse han giver dig i din krop, smil og cykel videre med den lille forelskelse det gav dig og nyd det for dig selv,og hav tillid til at du møder ham igen hvis han er noget for dig!!
Vær ÅBEN for andre end "sporty", så skal du nok finde ham du holder af!.. Sporty eller ej.
Det jeg mener med "overskrifterne" er at du kan jo godt bede og håbe på, at han skal være glad for dyr og mennesker og bedømmer folk ud fra deres livssyn uden forbehold til deres hudfave og religion eller/og...osv osv,, eller hvad du skulle ønske. Hold dig til "overskrifterne" om jeg så må sige..
Det er bare et eksempel!!,
Lad være med at begrænse dig selv til at tage højde, kropsbygning, øjne og hårfarve med i dine krav!!
Men primært Kirsten: Vær sød mod dig selv og kun dig selv engang imellem, føl efter hvad din krop fortæller dig som er det' du skal gøre, LEV i nuet , vær opmærksom! Og der mener jeg jo lige så meget omgivelserne som inden i dig selv ikk!!..*s
OG SÅ LAD VÆRE MED AT TÆNKE FOR MEGET SØDE KIRSTEN!!..*SS
Nyd dig selv nu og hav tålmodighed!!
Lad være med at pace en situation frem for så kan det godt tage tid eller intet sker, men ligeså snart du formår at SLAPPE AF, nyde og "suge" til dig uden at dicikere hver eneste fyr eller situation, så kommer han når du mindst venter det...*S
Det er det' jeg mener!
Knus Niels
PS: Der er jo en grund til du sidder her og skriver med mig idag ikk!!...
Så vi må bestræbe os til at lytte til os selv OG FØLGE DET selvom det godt kan virke lidt uoverskueligt engang imellem og så leve i NUET søde!
tilføjet af

...

Iøvrigt var det Hmm,-..... som i marabou og som i ja , præcis!
Du er også velkommen til få min email hvis du er interesseret. Så kan vi skrive der!
Niels
tilføjet af

Mhmmm..........

Hej Niels.
Så må jeg hellere være modig og sige; Ja tak ;o)
Hilsen Kirsten.
tilføjet af

Prøv igen!!.....

Prøv igen ofir havde problemer!!!
sol.dk har slettet vores mails, men du har dem!!
Mvh niels
tilføjet af

Nar

Nullermand.....du kan da vist kun være en nar af dimensioner....en rødhåret nar.
Vi går da alle først efter udseendet, så du vil altid komme sidst med dit røde hår og grimme tænder og splejsede krop.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.