2tilføjet af

Kan jeg tillade mig det?

Jeg har mødt en pige på en skiferie, og i den uge vi var afsted var det helt kanont. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af at hun boede med en eks fyr, så vi holdt forholdet på lav plus. Nu har hun smidt ham ud, men står og vakler lidt i hendes liv og hun ved ikke hvad hun vil, med sit liv og med mænd. Vi har snakket om det og jeg acceptere fuldt at vi tager det roligt til hun er klar. Jeg holder meget af hende og vil ikke risikere at miste hende ved at presse for hårdt på. Problemet er at hun har fødselsdag snart, og jeg har diskret fået oplysninger om hvad hun skal på dagen. Hun skal arbejde, og jeg vil gerne hente hende på hendes arbejde og tage hende ud og spise en frokost i et par timer og så levere hende tilbage. Kan jeg godt tillade mig at bryde så meget ind i hendes privat/arbejdsliv? Jeg vil ikke skræmme hende væk, men vil også gerne vise hende at jeg vil gøre meget for hendes skyld.
tilføjet af

prøv det

Det synes jeg godt du kan være bekendt:0) Så længe du respektere hendes følelser og ikke presser hende unødigt... det er måske endda ret klogt at du gør hende det klart at du ikke forsøger at være andet for hende end en god ven så længe hun vil det.
Taler af erfaring. Når man siger, at man ikke har lyst eller følelsesmæssigt ikke kan overkomme et forhold, er det ikke bare en smart scoreteknik. Hvis du presser dine interesser igennem, er det næsten sikkert at det går galt før eller siden i forholdet - og det er pænt bittert at indse bagefter...
Vær ærlig og se det som en fordel at I, som venner, kan lære hinanden bedre at kende, førend I måske bliver kærester...:0)
En rigtig fed idé med en "surprise" fødselsdagsmiddag. Prøv det!:0)
MVH Dragen
tilføjet af

god idé men......

....Jeg giver "Dragen" ret omkring det med følelser. Jeg mener dog at netop den omtalte surprise frokost kunne ødelægge det hele.
Den slags surprises er vel forbeholdt folk der allerede er i forhold eller? Selvfølgelig er ideen god og sød, men.......pas på! Du kunne komme til at skræmme hende væk, fordi du presser hende (til at være sammen med dig) ved at lave en suprise. Hvordan siger du nej til en der har lavet en fed suprise til dig? Personligt ville jeg have svært ved at sige nej til posedamen i min opgang, hvis hun skulle spørge mig <;-)
Nu kender jeg ikke jeres situation eller forhold personligt, så det er svært at udtale sig.
Men måske skulle du undersøge om hun overhovedet var interesseret i at spise frokost med dig. Så ved du om hun er på eller om hun syntes det er en dårlig idé....Bare spørg om I ikke skal gøre det engang...hvis hun svarer ja, så gennemfør projektet som venner og se om hun ikke falder for dit initiativ og vil have mere. Hvis svaret er nej, så må du bare vente makker.....ærgerligt
Desuden ville det nok være en god idé at få en snak med hendes arbejdsgiver før du planlægger.
Hvis du skulle beslutte dig for at gennemføre projektet så anbefaler jeg: Frokost i det åbne med det dertilhørende (picnickurv + tæppe + lette sandwiches med f.eks mild karry kylling eller bare salat, løg, tomat og dressing + Div. grøntsagsstænger/skiver til hyggespisning. Husk: KOLD hvidvin og vindruer, kirsebær eller publikumsfavoritten jordbær for det ekstra touch.)
held og lykke med det hele
Skrækkelige Olfert
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.