11tilføjet af

kan en fyr på 26 falde for en pigepå17

jeg har kendt en fyr so ven et år ca .. han er 26 og jeg er 17.. jeg kan vildt godt lide ham og han kan også godt lide mig men jeg kan mærke han har nogle betragtninger om at han ville virke pædofil agtig hvis han nærmede sig mig...er der nogle 26 årige fyre derude der lige kan hjælpe mig hvad jeg skal gøre for at bevise jeg er moden nok... og kan fortælle mig om i overhovedet kunne falde for en pige på 17. for jeg tænker på ham hele tiden og han har en fedeste personlighed..
hilsen R
tilføjet af

du er 17

har du aldrig hørt det her ordsprog ?
kærlighed har ingen alder
tilføjet af

d r muligt

d r muligt, at en fyr på 26 ka falde for en pige på 17. j har li selv, for et år siden, været håbløst forelsket i en pige der var over 13 år yngre end mig. j var 28, hun var 15. både kærligheden og forelskelsen er ik noget problem, MEN det ka føleserne være. d r muligt at en a jer lægger mer i det end den anden, og når man er 17 år ændre ens føleser sig rimelig hurtigt. måske r d derfor han holder sig tilbage, måske r han bange for at såre dig eller sig selv. men hvis det er ægte kærlighed, ka det vel ik være pædofili
tilføjet af

det kan sagtens lade sig gøre..!

jeg var selv 16 da jeg mødte min kæreste, og han var 24 der... og vi holder da stadig... så jeg kan ikke se nogen problemer idet... der kan selvfølgelig godt komme lidt gnidninger ud af det, at han er den del mere erfaren osv. men som sagt kærlighed har ingen alder... så hvis bare man snakker ud om tingene med det samme der sker noget så skal det nok gå... det gør det ihvertfald for os... så GO Girl..! prøv det... hvis det ikke virker kan i vel stadig være venner.... og evt. aftale at prøve igen når du er blevet lidt ældre og måske mere erfaren...
tilføjet af

Mandens alder delt med to og læg syv til....

Da jeg var 12 gik mine forældre fra hinanden. Min far havde fudet sig en ny kæreste på 17. Min far var dengang 32 år og giftede sig efter 7 år med min pap-mor som da var blevet 24.
De har så fået to dejlige børn og jeg har således fået to dejlige halvsøstre. De er stadig gift og har det dejligt sammen.
Jeg er i dag 35 år, så det er med lidt hurtig hovedregning 23 år siden hele historien startede, så jo... Det kan sagtens lade sig gøre.
PS
Min forlovede er 25....
tilføjet af

selvfølgelig

Hej.
Ja det kan du uden nogle problemer.
Nogle vil nok mene at det er klamt, men jeg har en veninde der er 16 og har en kæreste på 26. Hvis bare man elsker hinanden så er alder lige meget. Med forbehold selvfølgelig.
tilføjet af

hmm....tjaaa.... bla bla...

Det kan da sagtens lade sig gøre...forhindringen er blot at fordi i ikke er i samme alder...så er i på forskellige stadier i jeres liv...så hvis hun kun er 17 år jamen så tænker hun også på en anden måde end du gør...du er måske snart parat til at slå dig og påbegynde en familie...mens hun sikkert gerne vil leve livet endnu...da hun jo er meget ung...men hvis i bare gerne vil være sammen lige her og nu...så er det helt iorden...eller også hvis i tænker på noget mere langvarigt...tænker i på jeres omgivelser så tror jeg ikke at nogen vil sige noget til det..jeg ville i hvertfald ikke sige noget til det hvis I var nogen jeg kendte...hvad synes pigen selv til aldersforskellen???
Personligt så ville jeg synes at en på 26 ville være lidt for gammel til mig...men hey vi er alle forskellige så spring du bare ud i det og held og lykke...
Silke
tilføjet af

Alder har vel ingen grænse!?

Jeg er selv 17 år gammel - og ved at alder er noget man tænker en del over pt.
Personligt har jeg den holdning, at kan du virkelig lide den her fyr, jamen så glem de 9 år der imellem jer, for det er vel ikke det vigtige i et forhold.!? Har I det godt sammen og er du moden af din alder - jamen så kan jeg ikke se det store problem i det!
//Bare mig :)
tilføjet af

SAGTENS...

Da jeg var 16 havde jeg en kæreste på 31... Alder har INGEN grænse... Jeg har haft en kæreste der var 2 år yngre end mig og en der var 15 år ældre - og så alt derimellem... Bare I holder af hinanden og du ikke er under 15...
tilføjet af

jep

min erfaring siger mig at det sagtens kan lade sig gøre.... jeg er snart 19 og kommer sammen med min gamle kristendomslære, fra efterskolen.... vi elsker hinanden højt og skal giftes om en måned, han er 27, og der er ingen problemer med aldersforskellen. der er næsten 9 år i mellem os, dvs han har en del mere livserfaring, men det kan jeg jo bare glæde mig over og lære af.
tilføjet af

hejjjjj

jo det kan man godt , jeg er også 24 og min kærest er 18 år så ikk noget problem
tilføjet af

selvfølgelig

det har ikke noget med alderen at gøre så længe man elsker hinanden........
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.