7tilføjet af

Kærlighed på nettet

Jeg er ikke typen som går i byen på jagt efter en mand så som så mange andre har jeg forsøgt at finde en kæreste på nettet. Jeg har da også skrevet med et par stykker MEN... når de finder ud af at jeg har sclerose er de ikke interesseret mere. Jeg er ærlig omkring det og fortæller at jeg ikke er fysisk mærket af det. Man kan INTET se på mig. Skal jeg virkelig holde dette for mig selv, få fat på en fyr og så på ET ELLER ANDET tidspunkt fortælle om min sygdom???
Hvad mener i andre?
tilføjet af

Nej

HEj Tutte..
Jeg ved godt det kan være svært når man ikke er som alle andre vil have det, men jeg synes du gør det rigtige ved ikke at lade være med at fortælle andre hvordan din siutation er, selvom det er meget svært, fordi alle bliver skræmt af at man er "anderledes".. Jeg mistede min eks fordi jeg ikke var så normal, som de andre piger han har været sammen med, og det var virkelig noget der gjorde ondt! Jeg gjorde ikke det rigtige, ved at holde mine små forskelle for mig selv, men da jeg skulle sende billeder blev jeg busted! Det har jeg lært meget af, men det er ikke alt sammen lige godt..
Håber du kunnne bruge svaret?!
tilføjet af

Bliv ved

Først, jeg er da ked af at du har Sclerose, håber du alligevel formår at holde modet oppe.
Men jeg synes du fortsat skal være ærlig omkring din sygdom, da de, der siger fra pga dette, alligevel ikke vil være "den rigtigt" for dig.
Og hvis fyren først finder ud af det senere vil det nok også være værre for dig at miste en fyr på det grundlag, end det er når det stadigvæk er på skrive stadiet, ikke?
Jeg mener da du skal skåne dig selv den ubehagelige oplevelse evt. at miste en du troede var rigtigt for dig på et så frygteligt grundlag som din sygdom.
Det jo desværre ikke er noget der kan gøres så meget ved, men så skal du i det mindste også finde en fyr der vil elske dig som du er.
tilføjet af

bliv endelig ved

Jeg er selv handicappet og en del af begge ben er væk, jeg har også været ærlig om det og som du siger flertallet flygter men det lykkedes for mig at finde en god mand, så du kan også, så opgiv ikke håbet, bare klem på
tilføjet af

Til dig fra mig

Beslut dig for at have det godt !!!
¤ Tillad ikke, at andre ødelægger dit gode humør.
¤ Se altid det positive i enhver situation for
alting kan blive meget meget værre.
¤ Vær ærlig over for dig selv og over for andre.
¤ Mærk efter hvordan du har det. Hvis du ikke har det
godt, så er det noget, du må gøre noget ved.
¤ Tro på, at dit helbred er godt.
¤ Lad være med at bruge energi på fortidens hændelser.
¤ Lad være med at bruge energi på fremtiden.
¤ Lev i nuet og nyd hvert sekund du har det godt.
¤ Fortiden er der ikke længere og fremtiden kender
vi ikke. Vi har kun øjeblikket.
¤ Få fred i sjælen. Kontakt mennesker, du længe
har ønsket at kontakte. Vær parat til at give en
undskyldning. Lær af dine fejltagelser.
¤ Lad være med at tro på, at livet skal være hårdt.
¤ Elsk dine medmennesker og forkæl dem du omgås.
¤ Vær sød, gæstfri, gavmild og tjenesteivrig.
¤ Elsk dig selv, for ellers kan andre heller ikke gøre det.
OG SE SÅ, HVOR MEGET DU FÅR IGEN !!!!
Dette er skrevet til opmuntring.
Hilsen eske
tilføjet af

Er der selv

Kære Tutte!
Måske er det ikke via nettet at du skal finde en kæreste, da en diagnose som vores kan skræmme sådan sort på hvidt.
Jeg skriver "vores" fordi jeg præcis som du har sclerose - usynligt. Også jeg har kendt til dilemmaet med hvad/hvornår/hvordan man fortæller en måske kommende kæreste sandheden. Da jeg mødte min elskede, viste det sig over hovedet ingen betydning at have.
Efter at have kendt ham kort tid og inden jeg for alvor bandt mig til ham, var tiden efter min mening inde til at spille med åbne kort. Og det gik som sagt godt... Klø du bare på -- ´Rigtig meget held og lykke med kærligheden.
tilføjet af

bare rolig

Jeg synes at du skal fortsæt at være ærlig over for dig og andre. Hvis de mister interessen for dig, er fordi de ikke fortjener dig. Bare rolig din prins skal nok komme når tiden er ind, ok?
Hilsen
mmjr
tilføjet af

sclerose

hejsa med dig. Jeg har selv sclerose og har det som dig rigtig godt og ingen ville kunne se at jeg er syg.........
Jeg har været i forhold på 13 år og efterfølgende i 2 af kortere varighed så det er ikke pga fordi jeg ikke fortæller at jeg er syg at jeg kan score,, så bare kløg på, lykke med det
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.