4tilføjet af

Kærlighed i Udlandet --brug for hjælp her--

heysa..
altså der er ham her drengen som bor i et andet land.. (grækenland) nu tænker i sikkert "åhh endnu en pige der er faldet for en græker," men læs det lige før i dømmer.
Da jeg var 13år gammel, var vi nede og besøge nogle venner som bor på kreta, vi har kommet det samme sted siden jeg var 2, og nu er jeg 15.
anyway, jeg så den her dreng, som jeg var ved at falde bag over af, han var bare så perfekt.
Da jeg har lyt hår, er høj, og udviklet (mere end de fleste) blev jeg kigget godt efter der nede, så jeg tænkte bare at når han kigger på mig, så er det fordi jeg ser ud som jeg gør.
Men da jeg gik ned på stranden alene en aften, mødte jeg ham "tilfældigt" nede ved stranden, hvor vi faldt i snak.. det var mig lidt underligt, for jeg havde ikke rigitg været med en dreng før..
vi snakkede igennem 2 uger, og han var super sød, og jeg skulle være der i 6 uger som jeg skal hvert år, men der var vi sammen, altså vi kyssede og sån', han var så mit første kys..
næste år da jeg var 14, var vi sammen igen, og vi havde skrevet lidt sammen igennem året (breve).
Mine forældre siger det bare er sommer forelskelse, men det her år jeg var der nede, var det lidt anderledes, for han blev min første "i ved nok" og alle hans venner sagde at han var helt underlig når jeg var sammen med ham (altså på den gode måde)
vi har skrevet sammen siden jeg kom hjem, og han fortæller mig i hvert brev om hvor højt han elsker mig!
Jeg elsker ham, og har ikke været forelsket i andre end ham, jeg har været sammen med andre, men ikke på samme måde...
Han gav mig også en ring, og den betyder meget for mig, og min mor har snakket med mig om det, for hun er begyndt at opfatte at vores forhold til hinanden er begyndt at blive ret seriøst, men min far tror ikke på at en græker er sammen med mig fordi han kan lide mig, men fordi han vil i bukserne på mig.
Drengen der nede og jeg kom i snak, og jeg spurgte til hvor gammel man skulle være for at blive gift her nede, og han svarede : "I can marry you, if you want?" jeg smilede til ham og sagde "I love to" han kyssede mig så.
Jeg kan ikke finde ud af hvor alvorligt jeg skal tage det, eller jeg skal høre på min far som har en naturlig forklaring på alting?
Eller min mor som mener at jeg skal holde kontakt som før, og gøre noget ud af mine føelser?
Han kommer til Danmark her til Marts! for der er han lige fyldt 18!
Jeg er ikke i tvivl om at han er den eneste ene, men hvad med den Danske kultur og den Græske?
Min mor har fortalt at kvinder bliver undertrykt der ovre i grækenland, er det rigtigt? hvis ja, så ville jeg gerne der over alligevel..
Og lige en lille ting til alle de unge som finder en i udlandet, i skal ikke give op over for forældre der siger det bare er kærlighed, som du kommer over i morgen, for det passer ikke altid!
knus mille
tilføjet af

Dito...

Hej Mille...
Blev så glad da jeg læste dit brev, for jeg har prøvet nesten dat samme som dig, forskællen er dog alige vel stor!
Det er svært at tænke på at den man vil ha er så langt væk...
Jeg er høj og lys, lige som dig, og var ret udviklet i en tidelig alder...
Som 13 årig var jeg med min familie på camping i Italien, der mødte jeg en fantastisk Italiensk fyr... Og vi bliv glade for hinanden.
Efter jeg tog hjem skrev jeg med ham i et halvt år, men midstede kontakten...
Året efter var jeg sammen med en spanie og da skete det samme... Øv..
og nu i sommer er det skedt igen...
Jeg vil gerne snakke mere med dig kan du ikke skrive til mig på: miss_u_latino@sol.dk
Så kan jeg give dig nogle råd og jeg kan måske få nogle af dig...
Knuzzer.....

tilføjet af

Hey!!!, Just wait a minute

Kære Lille Mille, how romantic, I wish being in love was really like that, but I`m afraid the magic only lasts for a while.
Hør her Mille. I am also a foreigner, living here in your country for 10yrs now. Unless people are
prepared to accept each others cultures then a mixed cultured relationship will NEVER work. I am married to the best danish girl in the world, and our relationship is good, because we have learned
NOT to live by each others cultures. We have made
our own culture, this was easy to do because I never listened to my familys culture and before
I was 18 I had already travelled around the world
many times, so I guess I didnt have time to be part of a culture. My wife was lucky too, because
she is from Denmark, and Denmark doesnt really have a strong cultural belief like most other european countries have, Danmark er et meget frit
land. It is also one of the most racist countrys, "Hold fingeren væk fra min datter", you know what I mean. Selvom svigermor og svigerfar er meget sød mod mig, hvis jeg laver `feil´, det først de vil se er min farve og derefter min feil.
I know a lot of greek people and can speak most of the language, and believe me they are very proud people og meget tæt som familie. Ham der græker er måske glad for dig, men trust me, det er ikke hans skyld men den grækenland kultur lægger dybt I ham og hans familie. Husk du er en
smuk pige fra de frit land, og han er en unge mand fra den lille Ø, som har kun oplever udlænding som turister. If you two really get together your happiness will only last if you both live in Kreta, but overthere your freedom will be limited, especially if you are a pretty girl. Dont only think about love, think about its consequences. Your parents love you very much, they try not to think about being broken-hearted, they just want to protect you. Your boyfriend is in the same situation, but the difference is in Denmark man har lov til at klar sig selv som voksne, I grækenland FORGET IT. He chooses YOU and lives with YOU. You choose HIM and live with his FAMILY. Just be careful Mille, give it time, dont rush things. Husk at vær dig selv, du må aldrig bliv en andens ejendom. Hjælp dig selv, try to be smart, tell him next summer you are going to Spain with some girls and see what he says. If he loves you he will ask to go with you,
If he tries to stop you then maybe he still loves you, but he shows his possessive & jealous
side and this will grow more & more. I know how you feel, it must be difficult, just remember one thing... To make a man want you and treat you the way you want to be treated, you have to be special. Being pretty is`nt enough, your career comes first, be independant, make your own money,
be in control of your life, have dreams & ambitions and let nobody tell what to do with your life, anyone can give you advice but at the end of the day it is all MILLE`s choice. NDAXI my
friend?, A GABI MO
tilføjet af

Godt svar

Et rigtig godt svar. Hvor er det dejligt at læse.
tilføjet af

Go for it :)

Hej Mille
Det er dejligt at høre, at du har fundet en sød fyr som du elsker. Jeg syntes også at det er rart at høre, at du gør dig en masse overvejelser omkring jeres forhold - det er nemlig vigtigt!
Der vil helt sikkert, gennem hele jeres liv, være mange kulturelle forskelle som vil vise sig hen ad vejen. Du behøver ikke at se det som noget negativt - tværtimod. Det vigtigste er, at I begge to har respekt for hinandens kulturer.
Jeg har selv en kæreste fra Bulgarien. Han er uden tvivl manden, jeg vil dele mit liv med - selvom det ikke altid er lige nemt! Man møder i sådanne forhold altid mange barrikader og fordomme og savnen og længslen kan også gøre ondt - men det bliver alt sammen opvejet af de stærke kærlighedsbånd, som binder jer sammen!
Hvis dit hjerte siger "ja" - så skal du også bare gøre det samme :)
Mange gange held og lykke til dig og din "græker" :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.