6tilføjet af

jeg har store problemer med bærbar pc..hjælp mig

HEj og tak fordi du kikkede ind.
Jeg har som sagt store problemer med en bærbar pc..tror ikke helt min kæreste ( som ejer den ) ved hvad han har lavet, og nu er det blevet mit problem at "redde" den da jeg skal bruge den.
Problemet starter når den tændes. der kommer følgede fejlbedkeder op:
ESB.exe: Komponenten blev ikke fundet
Dette program kunne ikke starte, fordu OLEPRO32.DLL ikke blev fundet. problemet kan muligvis løses ved at installere programmet igen
( Jeg aner ikke hvilket program den snakker om.)
næste besked:
Massenger har fundet en fejl og afsluttes, vi beklager u lejligheden ( også kan jeg sende en fejlrapport)
Næste meddelse:
Indstillingsalarm
symantes
Nogle symantes-produktinstillinger er ændret af et uautoseret program. Dette kan betyde. at en angriber eller virus forsøger at deaktivere din beskyttelse. ( nu skal det lige siges at den bærbar aldig har været koblet til internettet, det er kun den stationære der er det..)
Indstillingerne gendannes tryk ok for at fortsætte
Jeg trykker ok og følgende kommer op:
Kan ikke gendanne sikkerhedsindstillingerne. fejrn installatiloner af alle symantec-sikkerhedsprodukter og installer dem igen for at rette op på problemet..
JA hvis jeg så bare viste hvordan.
Det nemmeste ville være at slette hele harddisken og geninstallere på ny, men da vi købte den fik vi ikke installations cder til windows med..de lå nemlig på maskinen og alt vi skulle gøre var at tænde for den bær-bar og den vil så selv installerer windows-styresystemet. så jeg er bange for at slette dem.
Det eneste vi fik med var en installations-cd til word.
jeg har prøvet at bruge den til at reperer med, og det hjalp da også lidt.
nu kunne jeg komme ind i enhedshåndtering til hardwaren, men jeg kan stadig ikke kører en dxdiag..*suk*
den meddeler mig at den ikke findes og jeg skal søge efter den istedet for at bruge kør..
Jeg har også prøvet at køre antivirus- program norton, som også lå på pcen ( og derfor har jeg ingen cder med den) men den kan heller ikke køre .
Jeg får følgende besked:
Symantec integrator kunne ikke intialisere den aktuelle rammeklasse. sørg for, at du ikke kørte integratoren direkte.

Er der nogle der kan hjælpe mig..jeg går snart amok..
Vi fik af vide inde fra butikken da vi købte den at vi selv kunne lægge windows over på en cd istedt for at have den til at lægge på pc'en, men det har vi jo ikke fået gjort.
er der nogle der ved om jeg kan slette harddisken og så ligger windows der stadig eller om den forsvinder med ud. og hvis så hvordan får jeg den ud.
eller er der nogle måde at redde hardiske på..
nu skal det også lige siges at min kæreste har slettet mapper istedet for at af-installere alle hans spil og der sker ikke en **** når jeg prøver på at fjerne den med "tilføj eller fjerne programmer" den meddeller mig ikke endgang at det ikke er muligt....
Hjælp.....
tilføjet af

Eksperten.dk

Kan helt sikkert hjælpe dig så prøv at gå til www.eksperten.dk
Ps.det er en skam du ikke fik installations CD medog (førstehjælps Cd)men prøv det med linken jeg henviste til, de er NØRDER og ved 100% sikkert noget om dit problem.
God weekend.
Snedkeren.
tilføjet af

Jeg tror

..det handler om at få genetableret opstartsfilen. Når den ikke kan finde den, kan den ikke finde noget som helst andet.
Har du ikke en boot-disk? Eller du kan boote fra den cd, din windows ligger på...
Jeg ville hente systemfilerne ind i en editor og tjekke dem linie for linie...og så ville jeg genindstallere windows. Det kan man godt gøre oveni den existerende udgave.
Men at man nørder rundt i sin egen computer skal jo ikke "gå ud" over andre. Jeg vil anbefale dig hvis ikke du er hjemmei det selv, at finde en complete computernørd, som kan håndtere systemfiler, for det lyder for mig som om det er der problemet ligger.
Bare et bud...ingen egentlig diagnose...
tilføjet af

okay

For mig lyder det som om af windows ligger på en readonly hardisk i computeren - hvilket vil sige at man ikke kan slette den... men hvis det ikke er muligt plejer der at følge en produkt-reetablerings-cd med... og via den kan man så gå ind og få computeren tilbage til fabriksindstillingerne... hvis der ikke fulgte nogen cd med computeren tja... så kan jeg ikke hjælpe... :-(
tilføjet af

Jeg elsker en genstridig computer

Og sidder og brænder for at komme igang med din.
Du har nu fået nogle forskelle forslag, bla. computerexperten, so er en rigtig god løsning.
Men prøv lige at starte maskinen, og hvis du kommer så langt i forløbet, at den vil til at starte windows op, og du vel og mærke kører XP, så her medens den prøver at starte Windows op, og skærmen er sort, med Windows logo på, så sluk for maskinen ( ja SLUK )tænd den derefter igen, på et tidspunkt får du nu nogle forskellige muligheder, for genstart, der skal du vælge den nederste, der står noget i retning af ( start computeren ved den sidst kendte opsætning ?? )
Hvis den så ikke kører, så kontakt computerexperten, de ved alt.
Hej
tilføjet af

Prøv dette

Før/mens Windows (XP?) starter op, skal du trykke på F8 flere gange indtil du får vist en menu på skærmen, der bl.a. har muligheden "fejlsikret tilstand. Hvis du kan state maskinen i denne tilstand, kan du (hvis du kører XP)gå i Start->programmer->Tilbehør->Systemværktøjer og vælge "Systemgendannelse". Når du kører dette program, kan du vælge at sætte maskinen tilbage i tiden. Vælg en dato, som ligger før at problemet opstod. Håber at det kan hjælpe dig.
Hilsen Kim
tilføjet af

tak, jeg prøver

takker for alle svarene.
Jeg vil straks gå igang.
Jeg vil dog lige sige at jeg godt kan starte computeren men jeg kan bl.a. ikke køre en dxdiag eller starte norton..jeg får fejlbeskeder.
desuden er det ikke muligt at bruge fjern eller tilføj programmer..der sker simpelhen ikke noget når jeg trykker på fjern dette program...
men jeg vil lade den gå videre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.