7tilføjet af

Jeg har ingen chance

Hej
Hvad skal man gøre hvis man er blivet lidt små vild i en pige, man egentlig ikke har en chance for at score? Vi gør på højskole sammen. Så vi taler sammen engang imellem, når man tager i betrækning at vi kun har været på skolen i 14 dage. Men jeg tænker mere og mere på hende end jeg egentlig burde, jeg ønsker så inderligt at jeg kunne dræbe mine følelser for hende.
Det er ikke fordi hun har direkte afvist mig eller lign. Men man kan tydeligt mærke at der kun er interesse fra min side. Og jeg har en grim fornemmelse, med at det kommer til at gå galt i dag på en eller anden måde.
Vi er begge 18 btw.
tilføjet af

chance til Choke

Ved du hvad, det lyder da dejligt at du er forelsket.
Et par tips fra en kvinde:
Først af alt: Vær rigtig sød.
Vis interesse i ting som hun kan lide, f.eks. hvis hun er vild med tøj så komplimenter hende for hendes smag, spørg til hendes politiske overbevisning, spørg hvad hun synes om aktuelle samfundsproblemer.
Hold det i den lette tone en tid. Det viser ægte interesse i et andet menneske.
Vær en god kammerat overfor alle andre, så hun lægger mærke til, at du generelt er sød.
Undlad at snakke dårligt om nogen, sætter èn selv i et dårligt lys.
Tilbyd uforpligtet hjælp.
Lad være med at spille cool hvis du ikke er det, det tænder piger ikke på.
Prøv at være sjov, ingen platte vittigheder, men lidt halvskøre påfund.
Og vær ærlig, hvis du ikke ved hvad du skal sige en gang, så sig bare: nu ved jeg ikke hvad jeg skal sige.
Held og lykke🙂
tilføjet af

Prøv

Du kan jo prøve at komme ind på livet af hende ved at spørge til - fx hvilket fag hun bedst kan lide, - give hende lejlighed til at høre noget af det musik du godt kan lide - og andre ting i jeres hverdag.
Det kan godt være svært med den kærlighed eller spirende forelskelse. Held og lykke.
tilføjet af

Prøver også

Jo jeg har vist en del interesse i at snakke osv. Men igen har halvdelen af samtalerne været i beruset tilstand😕Men så vidt jeg husker gjorde/sagde jeg ikke noget dumt eller lign😃Men der blev grinet en del de aftner, om det så var sammen med mig, eller det var af mig der blev grinet af, forbliver en myte.
Men det er nu alligevel rimelig træls at føle sådan, om en som muligvis ikke føler det samme.
tilføjet af

du kunne måske...

prøv at se i dit indre blik ( billeder i tanken) at du allerede er sammen med hende og føl det sådan...
prøv også at være taknemlig over for andre ting omkring dig
desuden det virker hvis du virkelig tror på det...og alle mænd kan få alle kvinder uden undtagelse ...næsten😉 prøv det
PS. held og lykke 🙂
tilføjet af

vis det

alle har en chance. gør hende opmærksom på at du vil hende noget godt, uden at presse hende . hjælp hende med små ting, eks hvis hun taber sin blyant, så saml det op for hende. og hvis hende du er der for hende.
tilføjet af

.,.

Hey. Har været i lidt den samme situation. Dog havde han kæreste og det var derfor jeg virkelig ingen chance havde. Var også på en højskole, så ville helst ikke ødelægge fællesskabet ved at prøve at stjæle en andens kæreste :p.
Ved ikke helt hva du skal stille op. Men hvis du gerne vil af med dine følelser for hende, så kunne du prøve at undgå hende lidt. Lidt svært på en højskole I know.. men ja lad i hvert fald vær med selv at gå hen til hende. Besluttede jeg mig selv for til sidst og efter et par måneder var de "værste" tanker om ham væk.
Men hvis du virkelig gerne vil være sammen med hende, så synes jeg du sq give det lidt tid. Du skal vel nok være på den højskole i hvert fald et par måneder endnu, så der bliver massere af tid til at lære hinanden at kende, og der er selvfølgelig altid en chance for at hun derefter vil falde for dig 😉
Du er forhåbentlig heller ikke taget på højskole bare for at finde en pige. Så husk også på at få nydt alle de andre aspekter af højskole livet. Burde være en masse du kan tage dig til og bruge din energi på i stedet.
tilføjet af

kan alle kvinder så få mænd..

dårlig joke - det har jeg sq aldrig oplevet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.