7tilføjet af

Internet via. Bluetooth.

Jeg har købt en Bluetooth enhed som jeg ved kan koble min bærbare PC på internettet. Jeg kan bare ikke finde ud af hvordan man kobler det sammen?! Det drejer sig om en Nokia 6230i, hvor Bluetooth er sat til, og så har jeg sat mit bluetooth stik i PCén.. den er indstalleret og det hele.. Jeg kan bare ikke komme videre. Har I kendskab til dette, og til hvordan jegfår det til at virke?
Det drejer sig om at pcen skal bruges i Irak, dernede er der ikke internet hvor man skal være. Derfor skal jeg have det til at virke.. PCén skal afsted Mandag morgen.
Håber MEGET at I kan hjælpe mig.
-- Munkholm --
tilføjet af

pc suite

du skal ha installeret nokia pc suite ihvertfald, så burde de kunne finde hinanden der igennem.
tilføjet af

som du enten

har på cd eller osse downer hos nokia
tilføjet af

Er det så nok?

Okay, er det så nok? Det vil sige hvis jeg indstallere PC Suite (eller hvordan det var I skrev det), så kan de se hinanden.. Dermed kan jeg finde modemet i mobilen?
Er det rigtig forstået?
Mange tak for jeres hurtige svar, håber I svarer lige så hurtig igen :D
-- Munkholm --
tilføjet af

jaja

det burde det være, evt. skal din telefon lige opsættes til at gå på net, det burde du kunne læse om hos teleselskab, man dovnloader lige en standard opsætning som man modtager på sms, og så gemmer man den.
Det virker fint på min bærbare med cbb feks.
Kan osse godt være du skal gå ind og rode lidt med at det skal være standard forbindelsen. Men prøv dig frem der.
tilføjet af

Mange Tak,

Jeg takker mange gange. Det prvøer jeg imorgen formiddag. Hvordan kører dit net så? Virker det upåklageligt, eller er det meget langsomt? Og er det dyrt at bruge, eller hvordan er det med udgifterne?! Er det ikke pr. downloaded MB stadig, eller er det på tid?
Mange tak.
-- Munkholm --
tilføjet af

dyrt og forholdsvis

langsomt, mener det er 10 kr. pr. mb hos cbb og modem i 6310 er ik så stort. Ka ik lige huske hvor stort det er, bruger det kun lidt til noget onlinespil og mails af og til.
Men det kører nogenlunde da.
tilføjet af

Okay, det er kun til mails & MSN.

Okay, det er nu meningen at det kun skal bruges til at skrive mails jævligt, muligvis hver dag, ellers hver anden dag. Mulighed for Windows Live Messenger. Men jeg regner også med at det er pr. downloaded MB at der skal betales.
Men, tak for dine svar. Det har været en hjælp.. Det kan jo også være andre kunne bruge disse oplysninger.
-- Munkholm --
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.