5tilføjet af

Hvorfor så meget modstand..??

Har lige siddet og læst alle indlæggene om 14-15 årige piger der er gravide, og som ikke ønsker en abort. Men mange, faktisk rigtig mange er imod at man beholder barnet i sådan en ung alder. Jeg mener bare; Det er vel ens eget valg, føler man sig parat/moden nok og har opbarkning fra forældrene og faderen til barnet, kan jeg ikke se problemet. Klart nok render de fleste piger på den alder rundt og fester 24-7, og vil gerne ud og leve livet, men der er altså også andre måder at leve livet på som ung.
Jeg er selv 15 og gravid i 9 uge - vælger at beholde barnet. Beslutningen er taget på, at jeg for det første er MEGET moden af min alder - har skulle klare mig selv meget, så er blevet udviklet psykisk meget hurtigt - For det andet fordi at vi på min mors side har meget svært ved at få børn pga. lavt homontal.
Det er ens eget valg. Ingen andres.
tilføjet af

Du har noget at glæde dig til.

Du er gravid , ønsker at beholde dit barn . Jeg er selv far. Det er en rigtig god oplevelse at få et barn . Giv dit barn et godt liv , vær ansvarlig for dit barns opvækst. Dit barn bliver voksen , og siger : Jeg har nu haft en god barndom . Et nyt lille menneske , mange gode oplevelser - også for din familie. Får du problemer , er der meget hjælp at få. V.h. aabenraamand.Tillykke.
tilføjet af

Er også

Jeg er også selv 15 år og jeg er også meget moden af min alder og mener også selv jeg er moden nok til at få et barn men tror altså det er bedst vi lader være. Lige meget hvor moden vi er. Men synes så også at de mange rygter der gør om teenage mødre er lidt for meget hvis du ved hvad jeg mener. Men du har valgt at få barnet og det synes jeg ikke er noget galt med. Men siger bare til dem der overvejer at beholde et barn then dont. Tror det vil betale sig at vente. Som "anonym" også sagde så skal man havde lov at leve livet. Tror bare ikke at mans har ens teenage dage for at være moder. Tror at teenage dagene er til at kunne finde ud af hvordan verden er. Lærer og leve. Avl er først noget man gør senere.
tilføjet af

held og lykke

Jeg har fået et barn som 20-årig sådet er langt fra så tidligt som dig, og selv om man føler sig parat og helt sikker også er fornuftig nok til det, og man mener man er moden så er der altså en hel masse ting, man går glip af og det har jo intet med moden at gøre, det har noget at gøre med livserfaring.
Det er svært, og jeg tror du er ret naiv, når du tror det kun har noget med modenhed at gøre.
Held og lykke
tilføjet af

valg

hej
du har ret i at valget er dit, og ingen kan tage den beslutning for dig.
jeg selv blev gravid da jeg var 16, jeg valgte at få barnet, og 2 år efter fik jeg nummer to så da jeg var 18 stod jeg med 2 børn.
jeg vil ikke sige jeg har fortrudt, men det var ikke nemt.
jeg synes osse jeg var moden nok dengang men det er bare ikke nok til at give børn tryghed og kærlighed samt mad på bordet.
havde jeg vidst hvad jeg ved idag tror jeg at jeg havde ventet, jeg elsker begge børn over alt på jorden, og har osse haft en fin opbakning fra min familie, det er bare ikke alt.
nu er børnene 6 og 8 år og jeg mangler 2 mdr før jeg er færdig med min uddannelse så det kan lade sig gøre og det håber jeg osse det gør for dig, jeg vil bare sige du skal tænke dig om, men held og lykke med det og husk at alt er ikke lyserødt, når man får børn
tilføjet af

moden?

Jeg er selv 21 år, jeg har også ønsket mig børn i en meget tidlig alder. (16 år). Den gang mente jeg også at jeg var moden nok, men jeg var fornuftig nok til at vente og venter stadig med at få børn. Som 16 år mærker man ikke i hverdagen den store forandring der sker i ens liv, men tiden den går hurtig, og der er som ung, så mange ting, vigtige beslutninger man skal gå igennem og som kræver meget selvstændighed. Ting som man måske ikke lige regner med, og det kan være hårdt i sig selv, specielt med en barn. Så selv om man føler sig moden, og har tingene i orden til at få børn, så er man alligevel ikke så moden som man tror. Det vil i komme til at mærke. Jeg ved godt alle unge ikke er ens.
Jeg glæder mig stadig til den dag jeg bliver gravid med min kæreste, men ved også hvor vigtig min uddannelse er, og finde et arbejde hvor jeg kan trives...
Men held og lykke til jer alle.
Og ja, at beholde/ikke beholde barnet er et individuelt valg og der er fordele og ulemper i hver en beslutning
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.