8tilføjet af

Hvorfor er folk så voldelige nu til dags?

et spørgsmål jeg tit stiller mig selv.
vold er jo hverdag for mange, bare man ser forkert på en er der en chance for at få tæsk SYGT men sandt.
der sker så meget vold mord rundt om i verden, man kan undre sim om hvorfor, JEG MENER Religion og TV ( film volds scener er det primære, og så at folk er så egoistiske de vil have ret, Uanset hvad.
man tit se vold på film og selv høre en masse i sange, PErsonligt mener jeg det påvirker os Meget i længden.
tilføjet af

Tvivler på om det nu er det (TV)

Jeg har set voldsfilm fra jeg var 10 år i dag - jeg griner endda når jeg bare går rundt og myrder uskyldige folk i GTA 3. Men jeg ved at jeg aldrig kunne gøre det i det virkelige liv - da jeg afskyr vold.
Jeg tror ik det er tv der påvirker folk generelt men jeg vil godt tro at viljesvage folk som måske har svært ved at skelne fiktion fra det virkelige liv bliver påvirket af det.
Tilgengæld har du ret i at der er meget vold i dag rundt omkring - og jeg føler selv lige nu at jeg bliver nødt til at kunne pumpe mig selv op til at kunne forsvare mig selv. Nok ville jeg aldrig gå til angreb men forsvare mig selv vil jeg - det kan jo heller ik nytte noget at folk bare angriber uskyldeige mennesker. Så måske lidt modsvar på dem der angriber vil kunne hjælpe på at fortælle dem at "Hallo, det er ik alle du kan klare. Så bliv voksen."

Men her er lige et tip til dem som er voldelige, seje og plus dem der tror de kan klare alt og alle:
"I kan lige så godt glemme med at spille seje. Får i en dag et hjerteanfald er der ik noget i kan gøre. Så STOP med at tro at i kan klare alt. For det kan i ikke"
tilføjet af

Hrøm...

Jeg synes det har noget at gøre med at folk ikke respektere hinanden nok mere. Det kan man også se med den voksende hærværk etc., men jeg vil samtidig mene, ligesom den første der skrev, at det kun er viljesvage personer der bliver påvirket nok af tv og spil, til at gå ud og myrde andre. De skal sku have det i sig fra start af, de skal være lidt "sindssyge". Eller, det tror jeg på.
-/BikerBirk
tilføjet af

mere vold

Jeg mener ikke risikoen for at blive udsat for vold, er større nu end den var for 30 år siden - til gengæld tror jeg at den vold der er - er blevet mere brutal.
Hvorfor❓- det findes der nok ikke et entydigt svar på - men til gengæld en masse delsvar - du har selv været inde på nogen af dem, man kunne evt. tilføje: et mere stesset samfund, for få psykiatri pladser, indvandring (mange af dem der kommer hertil, stammer fra et samfund hvor vold er dagligdag).
tilføjet af

Der er meget vold.

Hej. Ja der er meget vold , samt trusler i Danmark. Der er alt for meget kriminalitet. En ung mand blev lige overfaldet her i Aabenraa , af en bande - 8 unge mennesker. De ville have pengepung og telefonen. De brugte en kniv til overfaldet. Det er lidt uforståeligt , hvad der foregår i deres hjerne.
tilføjet af

Altså.

Helt sikkert et spændende emne.
Jeg personligt syntes at folk idag, især unge menneskers tolerance grænse nærmest er udvisket. De vise ingen samvittiged og skyld over at have smadret en mands ansigt til ukendelighed ved hjælp af spark med støvler, gerne med hjælp fra 6 andre.
Jeg er stadig ung og har selv set en forandring fra dengang jeg startede min tur i nattelivet til nu. Før var det gene mano mod mano, og så fik vi de lige en bajer bagefter med hver deres blå øje.
At mænd pisser deres territorium af er ikke noget nyt, grunden idag er at det ikke er mænd der slåser, men børn. Og rent neurologisk er deres hjerne ikke udviklet, især ved teenager, til at kunne læse de samme signaler hos mennesker, f.eks. når der udvises angst. De er simpelthen ikke i stand til at se angsten/tolke den hos andre, men udtaler ofte, at vedkommende de "hoppede" på udviste en anelse overraskelse. Samtidig har deres hjernen ikke den normale "stopklods", den er heller ikke udviklet optimal endnu. Dette er ikke pis, har læst det og set det i et program. Utroligt fascinerende faktisk.
Ydermere har jeg en del inside info da jeg arbejder med unge som ofte bruger vold istedet for det verbale.
Men hvad gør vi? Forældrene mener jeg er ikke stærke nok i deres grænsesætning mere, og vi almindelige borger har en tendes til ligegyldihged. Man foretrækker at gå en anden vej hvis man ser ballade, man kunne i det mindste gribe en mobil eller råbe efter hjælp, så den stakkels person der bliver sparket ned, får den hjælp han har krav på. Det er vores ansvar da det er vores samfund.
tilføjet af

min historie

Jeg er selv en teenage. så jeg vil fortælle lid om det jeg kender til det. Hoved sagen er at der er flere indvandre. Nå man kommer gåenden ned på gaden ser man typisk, en gruppe indvandre. der stå og snakker, det kan godt være de ikke gør noget, men man hved aldri. Har selv haft en del af dem på nakken, da der var en der provokeret mig, og jeg svar igen, og lidt efter hade jeg en flok der var efter mig. Men jeg vil da ikke sige at alle er ud på balade, da jeg har en kærste som er indvandre. og nogen af min venner er det. Men det jeg syndes der er trals er at nogen af dem ikke kan klare sig alene. Men godt nok er der også dansker der er sådan. et andet problem som jeg kender til er bander. der er små bander. Men også kvater bander. de gå rund i kvateret, og laver balade, men de kender hvor ders kræns er. Men man skal ikke blande en gruppe sammen med en bande. Da der er stor forskel. En gruppe er typisk en flok mennesker, som vil have det sjov. Hvor en bande laver balade. Typisk kender de fleste unge mennesker de slages folk som er ude på badlade. Men jeg håber at der er flere som mig som vælger ikke at gå i dem.
tilføjet af

hvorfor

Hvorfor begår unge vold????
Det er et spørgsmål som er svært at svare på..
Mange unge begår vold fordi de kommer fra et dårligt miljø, har "dårlige" venner, eller simpelthen er blevet udsat for vold derhjemme.... Jeg er ikke ekspert, mener har arbejdet meget med emnet "vold."
Nu er jeg interesseret i, hva I/Du mener om det???
tilføjet af

vold

jeg har også tænkt over hvorfor der skal være så meget vold, hvad får folk til at gå ud i disse handlinger...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.