3tilføjet af

Hvordan viser jeg at jeg elsker ham?

Hej alle sammen
Jeg er en kvinde på 20 år der har et lille problem. Jeg har kommet sammen med min kæreste i næsten 5 år nu, og vi bor sammen på 3.år. Problemet er at jeg hurtigt bliver irriteret og stresset og det går desværre ud over ham. Eksempel kan være at han, om morgenen, når jeg lige er kommet ud af badet så holder han om mig bagfra - kysser mig på halsen - og siger jeg er smuk og han elsker mig, der kan jeg blive så irriteret fordi jeg er igang med noget andet og det ender med at jeg kommer til at snerre af ham. Det bliver han selvfølgelig ked af og så bliver jeg ked af at jeg gjorde ham ked af det... Hvordan lærer jeg at lade være med at snerre af ham og blive bedre til bare at tage det roligt og bare vise ham at jeg elsker ham over alt på jorden??? Det skal lige siges at jeg ved det er mig der har problemet, der er ikke noget galt med ham.
Knus fra Mig
tilføjet af

kender det

Jeg har af og til haft det lige som dig. Så har jeg sagt til mig selv, at "3 sek fra eller til", som det måske tager at give et lille knus igen, vil kun gøre både ham og mig selv lykkeligere. Måske har du også prøvet at være i et forhold, hvor du manglede den opmærksomhed og de søde og kærlige ord, som du nu får af din kæreste... så ved du også hvor meget man kan savne netop dét.
Hvis du føler dig lidt stresset, som man tit kan være om morgenen, så stå op 10 min. før og giv dig tid til at nusse lidt. Min dejlige eks. kæreste var lige så sød og opmærksom som din, og tro mig jeg savner de impulsive kærtegn og knuser der lyste op i hverdagen.
tilføjet af

kender Dét GODT

Jeg kender det absolut godt.
Der er ingen steder hun er mere lækker end dér.
Hvis han ikke skal skride så er der kun een måde at dokumentere at du elsker ham. Sut den af på ham omgående når han står der.
Det vil ta 1 minut så er den færdig og han har gaft verdens DAGENS bedste oplevelse som han kan leve 25 år på.
Du kan så om aftenen hviske at det "får han ikke hver dag"
Men f.eks de dage du har tid så giv ham en blowjob lige dér midt i det hele.
Så har du verdens mest forstående og forelskede mand forever.....
jeg har oplevet alt dette
og er lykkelig gift og forelsket og har nu 4 børn..!!
palle e
tilføjet af

Tak

Tak for rådet, Palle E!;-)
Helena
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.