6tilføjet af

hvordan tolker jeg hendes signaler

Jeg har mødt en fantastisk pige. Vi har kendt hinanden i nogle måneder og snakker rigtig godt sammen. Jeg ved ikke om hun har føelser for mig. Hvordan pokker finder jeg ud af om hun har føelser i den retning, er der nogen tydelige signaler man kan kigge efter?
Vi er gode venner og det vil jeg ikke ødelægge. Jeg har tidligere kontaktet hende en del, men det er mest mig der har kontaktet hende, og jeg er bange for hun bliver træt af mig, derfor trækker jeg lidt i bremsen. Vil hun opfatte dette som noget negativt, eller kan det evt. tænde hendes føelser?
Hvordan har i piger det med dette?
Vi er begge i starten af 20'erne.
tilføjet af

Det er bedst at få kommunen til at tolke

så der ikke sker fejl.
tilføjet af

Se det tiden an..

Jeg har egentlig aldrig været i tvivl når en forelskelse har været gengældt - og det tror jeg inderst inde heller ikke du er. Men forelskelse kan opstå pludseligt eller den kan spire... Jeg tror det er en rigtig god ide at du holder lidt igen, det kan nemlig godt blive for meget - og det er rigtig fint du har den situationsfornemmelse, vil råde dig til at tage den med ro og se hvad der sker og hvordan tingene udvikler sig :-)
tilføjet af

Afdeling?

Hvilken afdeling i kommunen skal jeg tage fat i for denne assistance?
tilføjet af

vil hun miste interessen så

Jeg er bare bange for, at hun måske vil føle jeg ikke er interesseret. Vi er gode venner, hvilket jeg helst ikke vil msite
tilføjet af

Det må være socialforvaltningen

der er ekspert på området.
tilføjet af

kostbarhed :)

Hvis du holder dig lidt på afstand, lader hende kontakte dig feks..
HVIS hun har de samme følelser som du har, så vil hun uden tvivl kontakte dig, og være måske uforstående overfor at du ikke skriver hele tiden :)
Nogle gange skal man være lidt kostbar overfor kvinder, så kommer de af sig selv ;)
Sådan er det nemlig også med mænd :)
Held og lykke :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.