7tilføjet af

Hvordan lyder dette for dig?

Lærte en fyr at kende online engang sidste år. Vi har skrevet meget sammen, og har også talt i tlf et par gange.
Det skal siges vi er begge i langvarige forhold og alt startede og er da også med nogle forbehold forblevet på vennebasis.
Men!! Kort efter vi startede med at skrive sammen begyndte der at udvikle sig varmere følelser mellem os. Dette fænoment skrev og talte vi meget om, da ingen af os nogensinde har troet på at det kunne lade sig gøre når man ikke har mødtes.
Det endte da også med mange hede kærlighedserklæringer.
Vi har også diskuteret det at vi hver især har en partner, at vi bor MEGET langt fra hinanden, osv. og har været nødt til at lægge låg på disse følelser, da det er for hårt og frustrerende at leve med.
Så det er på det seneste stilnet meget af, men vi har bevaret vores meget gode venskab.
Problemet er bare at jeg har meget svært ved sådan at have mine følelser i klemme; i forhold til min kæreste som jeg holder utroligt meget af, men elsker jeg ham når jeg har kunnet udvikle disse følelser for en anden?
I forhold til mig som person, min moral, mine følelser. Ja jeg er godt og grundigt forvirret!
Hvordan lyder alt dette i fremmedes ører?
tilføjet af

Tilføjelse

Bliver ofte i tvivl om min "ven"'s følelser for mig, da vi jo "har lagt låg på", og han er så seriøs som mig - han var den mest frembrusende i starten og nu her senere er det somom det ofte er mig der bliver for meget.
Er nede når jeg ikke har hørt fra ham i et par dage - men vi har jo også hvert vores liv og det ved jeg, kan bare ikke gøre for det.
tilføjet af

Sig det til ham...


Det lyder maaske rigtig dumt, men maaske du skulle fortaelle ham at dine foelelser ikke bare gaar vaek, og at du ikke ved hvordan han har det..
Ved din kaereste til den "ven"??
Jeg synes at du baade for din og for din kaerestes skyld skulle se om der var noget mellem dig og din "ven", det lyder som om du er forelsket i din "ven", da du har ondt naar du ikke har hoert fra ham. Det er ikke fair at holde det en hemlighed over for din kaereste...
Hvis din ven ikke har de samme foeleser for dig, skulle du maaske proeve at holde dig fra ham indtil du er kommet virdre med dit eget liv...
er i USA og kan derfor ikke skrive de sidste tre bogstaver af alferbetet..
tilføjet af

1000 tak for dit svar.

Ja, jeg burde jo nok tage en snak med ham om det igen, men det er bare ret svært da jeg jo er bange for svaret. Du har ret; jeg er jo gået hen og har forelsket mig.
Sidst vi snakkede om det var han ikke meget for det, tror han prøver at beskytte sig selv, og sagde at under alle omstændigheder elsker han mig som ven - uanset hvad det så må vise sig at være hvis vi engang mødes..
Ved min kæreste noget om ham? Tja, han ved han findes og at jeg har snakket lidt med ham, har ikke villet sige andet da jeg ikke ønsker at såre ham på nogen måde.
Ved godt der på ingen måde er fair!! Tro mig det er bare så utroligt svært!
Jeg har aldrig været min kæreste utro, og vil heller ikke være det, men alligevel er jeg det jo allerede, følelsesmæssigt.
1000 tak for sit svar. Det er meget sødt af dig.
tilføjet af

Tænk dig godt om

Hejsa,
Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om du måske er kørt lidt fast i dit forhold, det sker jo tit når man har været sammen længe, og så har du forelsket dig i en på nettet, da det er lettere (det er måske ikke det helt rigtige ord, men kunne ikke lige finde et bedre).
Hvis du havde forelsket dig i en fra dit arbejde, og det var gensidigt var du nødt til at tage stilling til hvad du ville, men så længe det er en på nettet og I er så langt væk fra hinanden løber du jo ingen risiko, og derfor kan det være, at det ikke er han som person du er forelsket i, men i selve forelskelsen.
Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke, at det er ægte kærlighed, og hvis det viser sig at være det, så synes jeg du skal gå efter den for en hver pris, men jeg synes du skal tænke dig om.
Prøv måske at lade være med at snakke med ham fra nettet et stykke tid, og prøv i stedet for at koncentrere dig om din kæreste, og om at få det godt med ham. I kunne eventuelt tage på ferie, så I kommer lidt væk fra de vante omgivelser,og rigtig har tid til hinanden.
Held og lykke med det :-)
tilføjet af

Har prøvet det!

Hejsa!!
Jeg har prøvet en lignende situation!
For ca. 2 år siden kom jeg sammen med en fyr fra Sønderjylland, og jeg bor selv på Djursland.. Da vi havde kommet sammen i ca. ½ år, så var jeg inde på en chat, hvor jeg så "mødte" en fra Grenå.. Vi snakkede super godt sammen, og blev rigtig gode venner!! I starten af december måned spurgte jeg så, om vi ikke skulle mødes .. Dette havde jeg fortalt min daværende kæreste, og han var helt indforstået med det, da vi kun var venner.. Min ven ville egentlig helst ikke da han vidste jeg havde fyr på, men kom dog alligevel.. Vi snakkede ligeså godt sammen irl, som på nettet - faktisk bedre!! Som dagene gik blev vi forelsket, og 3 dage før nytårs aften, slog jeg op med min kæreste..
Nytårs aften tilbragte jeg sammen med min ven, og det blev mere end det... Jeg ville dog helst ikke begynde noget nyt, fordi jeg ikke ville såre min x mere end jeg havde gjort.. Den 19. januar begyndte vi at komme sammen, og i påsken i år blev vi forlovet *SS* jeg har aldrig været lykkeligere end jeg er nu, og ved at han er min ENESTE ENE!!!!
Men som apfel skriver, så tænkt dig godt om inden du gør noget!!!! Det kan godt være det lyder til at være den helt store kærlighed, men træd varsomt!! Det kan nemt gå galt!!!
Knuzzer fra den lykkelige
tilføjet af

1000 Tak!

Tak fordi du gav dig tid til at læse og svare.
Jeg tænker og tænker, men ka' ikke rigtigt komme til "den rigtige beslutning".. men vil bestemt tage dine tanker med i mine overvejelser.
tilføjet af

1000 tak!

Også tak til dig for at give dig tidtil at læse og svare.
Sikke en solstråle historie! Tillykke!!
Vil også tage det med i mine uendelige overvejelser!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.