2tilføjet af

Hvordan kommer studerende i takt med ældreboliger?

Jeg er for en måned siden gået fra min kæreste og har nu ikke noget sted at bo. Jeg hører konstant om de her ældreboliger der lejes ud til studerende i Kbh, men jeg finder kun artikler om dem. Hvordan kommer jeg i kontakt med dem? Jeg vil meget gerne have tag over hovedet snart🙂
tilføjet af

Er det ikke at gøre tingene bagvendt?

- desuden skal du regne med at det bliver til en noget højere husleje end en ældre skal give, da boligstøtten er højst til folkepensionister og det er mange af boligpriserne indrettet efter.
Søg en ungdomsbolig "Din personlige situation har stor betydning for, om du får tilbudt en ungdomsbolig. Ifølge loven skal der tages hensyn til din uddannelsesmæssige og økonomiske situation, samt dine sociale forhold" At du er fraflyttet din samlever er en såkaldt social begivenhed, så du har en god chance hvis du henvender dig til den kommunale boliganvisning.
tilføjet af

PS. Jeg bliver lidt bekymret

- når studerende ikke, ved at læse en artikel, kan gennemskue, hvor de skal henvende sig. I artiklen her - som du måske her læst er der nævnt to boligselskaber Valbyholm og Tranehavegård - var det ikke et sted at henvende sig?
http://www.dinby.dk/valby/unge-studerende-ind-i-aeldreboligerne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.