6tilføjet af

hvordan kan man vise man elsker hende (L)

hey mit navn er carsten😉og jeg har en kæreste som jeg elsker så vildt meget men kan ikke beskrive det hun er mit liv hun er bar alt i mig men jeg hved bar ikke hvordan jeg skal vise hende at jeg elsker hende så meget og jeg følger jeg ikke er god nok til at vise det jeg siger helle tiden til hende jeg elsker dig og jeg mener det så meget at man kan ikke mene det mer jeg vil bar vise hvor meget jeg elsker hende (L) men jeg følger hun ikke hved det hun er min eneste ene vi har været sammen i 3 måneder jeg er bange for hun snart er træt af mig men jeg vil ikek midste hende (L) hun er alt i mig jeg kan ikke slippe på hende vær gang hun går fra mig af forde hun skal hjem kan jeg græde for jeg vil ikke gi slip på hende hun siger jeg er verdens bedste kæreste jeg har haft (L) og det gør mig glad of alle dem der har været sammen med hende før har været hende utro og dumme mod hende men jeg elsker hende så meget og har ikke lyst til at vær hende utro aldrig i mit liv (L) men jeg følger bar at hun tror jeg ikke elsker hende så meget som jeg siger derfor skriver jeg om håb for at få hjælp hvad skal jeg gør for at vise hende jeg elsker hende af hele mit hjerte (undskyld der ikke er nogle . men er ikke god til at sidte dem )
tilføjet af

Hvis du kigger på os der har været gift længe

måske også dine egne forældre, så kan man altid se om folk elsker hinanden.
Når de skal forbi hinanden, vil folk der elsker ikke kunne lade være med at røre den anden. De par der har problemer skal nok holde snitterne for sig selv.
Det er helt naturlig at være bange for at miste noget man har kær, men det skal ikke have lov til at fylde så meget at det ødelægger glæden.
Slap af og nyd når i er sammen.
Hvis hun vil væk fra dig, kan du intet gøre alligevel.
Pøjpøj
tilføjet af

Her er hjælpen

En dag når i er sammen, så fortæl hende at du virkelig elsker hende og at hun betyder en stor del for dig. Så kan det ikke gå galt.
Held og lykke min dreng. :D
tilføjet af

Vær en gevinst i hendes hverdag

Gør hendes liv nemmere med end uden dig. Vær kærlig og omsorgsfuld, støttende og morsom ikke at forglemme. Alle elsker en god latter.
Hold op med at være en hundehvalp med våde øjne.
tilføjet af

Dejligt at du elsker

din kæreste så højt som du skriver her..
Prøv at vise hende dit indlæg her, måske hun forstår.
men når jeg læser dit indlæg kan jeg godt blive en lille smule bekymret, ikke af din kærlighed til hende, men at måske kommer til at sætte dig for meget på hende, husk at man ikke kan tvinge kærligheden, så pas på at du ikke drukner hende i dine kærlighedserklæringer, det kan man godt blive virkelig træt af..
Man kan vise kærlighed på mange måder, et kys i nakken, sige at du ikke kan ikke holde øjnene fra hende, vær glad og interesseret når i taler. Gå til bageren søndag morgen kl. 6, bare for at lave morgenmad til hende.. Kærlighed er ikke kun ord, men også handlinger.
tilføjet af

sig du elsker hende med forbehold!!!

lige pludselig vender de ..
stole på dem skal du aldrig...😕
de r så utrolig luskede...🙁
knus dem før de knuser dig 😉
mvh JAKE
tilføjet af

Jo.

Lille Per havde også en Norsk kæreste engang i 50 erne, og for at vise sin kærlighed, købte han en ring hos slikmutter til 25 øer, det er jo tanken der tæller, hun spurte om ringen var ægte, så sagde han, det vil jeg sandlig håbe, for den har kostet en daler. En lille hvid løgn, en gang imellem, er ikke at foragte, så køb et eller andet, og tag den derfra.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.