16tilføjet af

Hvordan fungere det ?

Jeg har netop mødt en sød pige, og vi har været i seng sammen-ubeskyttet, idet jeg troede hun tog p-piller.
Hvad er "risikoen", for at hun nu kan være gravid, jeg ved godt at den er til stede, men bliver pigen i 99 % tilfælde gravid...
tilføjet af

hvordan......

kan du dog "tro" at pigen spiser p-piller? Det er da langt fra alle, der gør det. Du har et ansvar overfor dig selv, til at beskytte dig..ikke blot mod uønsket graviditet, men også diverse kønssygdomme, herunder Hiv/aids...Tænk dig rigtig godt om næste gang. Hvis pigen heller ikke er interesseret i en mulig graviditet, er det jo muligt at få en recept på fortrydelsespille hos lægen.. det skal dog gøres inden for et meget kort tidsrum efter samlejet.
tilføjet af

mande-idiot

der er stor risiko for en graviditet - hvorfor i alverden dyrker du ubeskyttet sex med et førstegangs-knald?
svin
tilføjet af

MÅske du bare er brugt som donor?

....Så hun kan få det barn hun ønsker sig??
15 minutters nydelse = 18 års fortrydelse.

Ansvaret er jo helt dit eget ;o)
tilføjet af

var de ikke 2

om det ????
tilføjet af

Umuligt

Det er umuligt at sige noget generelt om chancen/risikoen for at hun er gravid, da det kommer an på hvor hun er i sin cyklus. Dvs hvor kort tid før/efter I er sammen, hun har ægløsning. Der er mange faktorer der spiller ind såsom hvor længe ægget og sæden overlever og dette er forskelligt fra person til person.
tilføjet af

Konsekvenser!

Kvinden kan altid blive gravid, før, efter og under ægløsningen, men det kan også være hun ikke bliver det. Det er meget forskelligt, hvor nemt kvinder bliver gravide, nogen bliver det, bare de tænker på en mand, i hvert tilfælde næsten.
Og ligegyldigt om kvinden tager p-piller eller ej,kan hun stadig blive gravid. Hvis hun har sprunget en enkelt eller flere af pillerne over i løbet af de tre uger, hun tager dem, er hun ikke beskyttet mod uønsket graviditet - Brug altid kondom for pokker. Hvis hun var villig til at gå i seng med dig, uden at der blev brugt beskyttelse, kan det jo være hun har været sammen med tusinde andre på samme måde. Du har ingen garanti for, at du ikke er smittet med alverdens kønsygdomme som klamydia, herpes, svamp, kønsvorter, HIV, fladlus, fnat, gonoré, syfilis, trichomonas...osv. Og det vil jeg mene, at det ville være rarest at undgå, ikke sandt?
Hvis hun ikke magter at stå for beskyttelsen, så må du jo gøre det, hvis du altså absolut skal have noget på den dumme.
Ubeskyttet sex har konsekvenser, og en mulig graviditet er ikke den værste bivirkning!
Tænk dig om en anden gang!
tilføjet af

jo, det var de sikkert!

Men det lyder jo til at være "ham" der er mest usikker over det. Og hvis han er bange for at have gjort hende gravid, var det måske en ide, at han havde beskyttet sig! Og hvad er det med at han "troede" hun var på p-piller? Det er sgu da ikke noget man vist nok tror...det spørg man om!
tilføjet af

Har du nogensinde

prøvet at være en pelikan stiv, overliderlig mand ????
tilføjet af

omg!

Folk gør dumme ting, men at kalde ham svin og tale ned til ham, fordi han er nervøs og i tvivl om noget, er da lige overkanten, er det ikke?
Som sagt, så gør folk dumme ting, og ikke mindst, når folk er pisse liderlige. Jeg kunne godt forestille mig, at der er mange unge, som ikke bruger kondom af den ene eller anden grund.
Det med at "tro hun tog p-piller".. Hvordan kan i syntes det er så mærkeligt? I har jo ikke været der, ved ikke hvad der er sket.. Det kunne jo være, at hun havde løjet, og sagt at hun tog p-piller, men han bagefter fandt ud af at hun ikke gjorde det? Det kunne være, at han havde set nogle p-piller på hendes værelse eller noget, og troet at hun tog dem? Det kunne jo også være, at han havde hørt hende snakke meget om dem, med stor erfaring, og derfor gået ud fra, at hun tog dem... er det ikke rigtigt?
Jeg kender ikke svaret på det originale spørgsmål, men jeg kunne forestille mig, at man ikke kan sætte en præcis chance, for det har vel noget at gøre med hvor nem pigen/kvinden bliver gravid, for det er vel forskelligt fra kvinde til kvinde? Det har jo også noget at gøre med kvalitetn på mandens sæd..
tilføjet af

Tak for svaret

Mange tak for responsen især til killingen, Charlotte27, og den uforstående, som alle gav en konkret forklaring. Jeg ved godt, det ikke er smart, men som I nok ved, blive man af og til grebet af stemningen, og slår fornuften fra.
Der var efter min mening ikke tale om et one-night stand, da jeg godt kan lide pigen, men jeg er ikke efter en uge er klar til at håndtere spørgsmålet om evt. børn.
tilføjet af

tilføjelse

Recept til fortrydelses pille er ikke nødvendig... Det fås i håndkøb, til ca. 112 kr
tilføjet af

???

Nej, men jeg har selv prøvet at være en pelikan stiv overliderlig kvind som har været sammen med en pelikan stiv overliderlig mand! Og vi kunne sgu da godt finde ud af at det nok var det smarteste at bruge beskyttelse.
Men jeg kan ikke helt se, hvad det har med sagen at gøre...hvis man ikke ønsker at komme i den situation han skriver så er det bare på med kondomet næste gang man har sex. Hvis man kan være "pelikan stiv" men stadig have sex så er man vel heller ikke for stiv til at bruge beskyttelse
tilføjet af

Hvis....

I tilfældigvis har haft sex på et tidspunkt, hvor hun har haft ægløsning er der en risiko (eller chance... :-) for at hun kan være blevet gravid. Ellers er det nok ikke så sandsynligt. Men man kan principielt aldrig vide sig helt sikker, for det er de færreste kvinder, der har 100% tjek på ægløsning mv.
Derfor skal man faktisk både bruge p-piller og kondom, hvis man skal undgå uønsket graviditet - desuden skal man jo også passe på kønssygdomme etc.
Men hvis hun tager en graviditetstest vil I kunne få svar ret hurtigt.....
mvh
Lulle
tilføjet af

I bedste fald

kan din kommentar kaldes en slags "forklaring", men det undskylder da ingenting, helt ærligt altså.....!
tilføjet af

Selvfølgelig

kan man blive grebet af stemningen, som du siger - håber at du fremover er bedre "klædt på" til lejligheden..so to speak. Og selvfølgelig er der da ingen (heller ikke pigen) der efter få dages bekendtskab, selvom det ikke er et one-night-stand og man rigtig godt ka' li' hinanden, der er klar til at forholde sig til en evt. graviditet.. så skynd jer at få fat på den recept..og nyd så hinanden på sikker vis ;o) Held og lykke.
tilføjet af

ok.. det vidste jeg så ikke ...

at den ikke var på recept...det gør det jo så endnu nemmere at håndtere situationen*SS*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.