3tilføjet af

Hvor længe??

Min dejlige kæreste er gået fra mig for nogen måneder siden. Savner ham vildt meget!! men han vidste ikke om han elsker mig,men hvor længe skal jeg vente på ham ?? HJÆLP
tilføjet af

spørg ham

ja, gør det
tilføjet af

Har du ikke allerede selv svaret...

ved at du tænker tanken og stiller spørgsmålet herinde?
Det er pokkers trist, når man elsker en person, der ikke elsker en tilbage eller ikke elsker NOK til at fortsætte forholdet. I det mindste har han været ærlig at melde ud i stedet for at holde dig for nar, ikk?
Prøv at tage det som en erfaring mere i livet og en udvikling af den person, du er/vil blive. Måske møder du i morgen ham, der kan opfylde alle dine drømme, måske skal du være alene i en tid for at lære noget, du skal bruge i et senere forhold? Pointen er, at du ikke ved det, men kun kan agere ud fra det, livet byder dig. Lige her er der nok ikke meget at hente hos din ex, hvis der er gået et par mdr., selv om man aldrig skal sige aldrig.
Det vigtigste er dog, at du kommer videre med dit liv, som om han IKKE vender tilbage. Kommer han tilbage, så var det meningen, og så har du haft det godt i mellemtiden, mens gør han ikke, er du netop kommet videre og kan nyde livet igen.
Men lad vær med at binde dig selv til en illusion; DET kommer der i hvert fald aldrig noget godt ud af. Ud og nyd livet og fokuser på de gode sider af tilværelsen, tilbring tid med din familie og gode venner, sæt dig for at gøre mindst een positiv ting hver dag, så vil du opdage, at det smitter videre både til andre mennesker og tilbage til dig selv, til du en dag pludselig ikke kan huske, at du var trist over ham.
Bedre råd kan jeg ikke give dig. ;O)
Held og lykke med alt.
Knus Deci
tilføjet af

du skal ikke vente

på nogen, der måske ikke kommer - hvad bilder han sig ind at sætte dig på stand-bye?
Ud med ham, for evner!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.