5tilføjet af

Hvilken læge er dygtig?

Hej Alle solbrugere
Jeg står i et lille dilemma, da jeg står og skal flytte til Vejle i vinterferien, dermed kommer jo at jeg skal skifte læge. I princippet kunne jeg bare tage den første på listen over praktiserende læger, dog gjorde jeg dette sidst jeg skulle flytte, og endte med at jeg fik en læge som slet ikke var dygtig eller egentlig, rent ud sagt, ikke burde have været læge. Hun tog ikke mine sygdomme alvorligt, og var i og for sig ikke særlig professionel, så derfor vil jeg gerne høre fra jer (i Vejle) om i har erfaringer med, hvilke dygtige og professionelle praktiserende læger der findes i Vejle, som jeg kan henvede mig til :-) Da jeg ikke vil begå samme fejl igen.. Desværre har jeg ikke rigtig nogen omgangskreds i Vejle, da jeg flytter der ned selv
Håber nogen vil hjælpe!
tilføjet af

Hun tog ikke dinne sygdomme alvorligt?

Hvor mange har du der?
Lyder ret hypokonder agtigt.
tilføjet af

...

Selvfølgelig har jeg ikke mange sygdomme. Men var i December ude for en bilulykke, har siden da haft store smerter i ryg og hoved, dagligt! hvilket hun ikke har haft noget at sige til, udover at give mig morfin, for så at jeg kunne vende tilbage en uge efter for at se hvordan det gik med dig. Når jeg har gået med smerter i hoved og ryg efter en bilulykke efter så lang tid, hvordan tror hun så selv at smertestillende kan hjælpe på en enkelt uge? hun ville ikke sende mig til scanning eller røntgen fordi hun ikke mente det var alvorligt, selvom jeg sad med tårer i øjnene over min ryg gjorde så ondt som den gjorde. Og når hun skulle mærke på min ryg, sagde jeg hun skulle gøre det forsigtigt. Hvad gør hun? , hun skamsmadrer min ryg endnu mere, og jeg blev simpelhten så frusteret til sidst at jeg sagde til hende at jeg VILLE til en scanning eller røntgen, ellers ville jeg finde en anden læge som gad gøre det. Hun sidder altid og snakker om alting, før hun virkelig kommer til sagen, og sidder jeg og forklarer om mine symptomer på noget, afbryder hun midt i det hele for at høre til skolen eller noget andet irrellevant! Nu hvor jeg flytter, vil jeg bare være sikker på at jeg får en læge jeg kan omgåes med.
tilføjet af

Det kan da være underordnet om de er "dygtige"

- du efterlyser kemi. Der er ingen garanti i verden at jeg føler mig på bølgelængde med de samme mennesker som du gør.
Mht dit traffikuheld, så er du vel blevet undersøgt, da ulykken indtraf. Hun spørger til andre ting for at finde ud af om det er psykosomatiske smerter du har - også. Det ville enhver "dygtig" læge gøre.
tilføjet af

.. ikke professionel

Jeg kan forsikre dig om, at hun hverken er dygtig eller professionel. Hun ved intet om mig som patient, og har derfor flere gange foreskrevet mig medecin og ppiller som jeg ikke måtte få, hvilket jeg synes er ret absurd, at ens læge ikke ved noget om ens patienter, deraf har jeg brugt en masse penge på medecin jeg ikke kan bruge! Derudover er hendes afbrydelser, og snak om andre ting, ikke relevante, jeg kan forsikre dig om, at hun bare snakker om ting der kommer frem i hendes hoved, og ikke hører efter hvad jeg har at sige om hvad der er galt. Og så foreslår hun MIG hvad vi skal gøre ved problemerne.. Det ved jeg virkelig ikke sagde jeg til hende, eftersom det er hende der er lægen :/
Men håber bare på at kunne finde en dygtig læge når jeg flytter til Vejle! :)
tilføjet af

Start fra en ende af eller

Som en foreslog. Start fra en ende af på den liste du vil få udleveret du kan vælge læge fra.
Eller vælg et lægehus hvor der er flere læger. Fordelen her er at du ikke behøver skifte læge. (i teorien ikke så ofte alt efter hvor mange læger der er i kliniken) Da du kommer i et hus hvor der måske er 3 eller 4 læger. Så fravælger du eller vælger den læge der virker som den mest kompetente for dig.
I værste tilfælde må du vælge en ny læge/lægehus hvis det bare ikke virker i det første.
Der er desvære ikke nogen smiely på læger.
For den læge der er god for en er det måske ikke for en anden. Hvis man går ud fra at de er kompetente læger.
Er det direkte en følese af lægen ikke duer til sit arbejde. Så er det vidre for din egen skyld.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.