16tilføjet af

Hvad sker der for verdenen!?

Hvor er jeg bare træt af verdenen nogle gange: Krig, forurening, dyremishandling, overfald, voldtægt, tyveri. Hvornår var det sidst at man så nogle goder nyheder i tv-avisen eller i aviserne og bladene? Nu vil regeringen heller ikke forbyde dyresex, fordi at det kræver "for mange ressourcer". Hvad er det for noget at sige? En mand skader uskyldige dyr, og det er åbenbart helt lovligt! Jeg kunne rive mig i håret af frustration. Politikerne lyver os op i ansigtet og fortæller os forskellige ting, så vi ikke kan finde ud af hvem der lyver og hvem der taler sandt? Og hvad med det danske retssystem? En voksen kan mishandle et barn, hvis liv måske er blevet ødelagt. Den voksne får 5-10 år! Han/hun burde få livstid! Så kan de lære det, men næh nej, vi er jo så blødsødne, det er så forfærdeligt at tænke på. Lige som at i USA er det ikke engang ulovligt at have skydevåben! Det er så let at få fat på et våben derovre. Desuden er religionskrig forfærdelig. Tænk at nogle folk tror at de kommer i Himlen hvis de dræber en hel masse folk som ifølge dem er "vantro". Så ser man en lille dreng græde, fordi at han har mistet hele sin familie i en krig. Og når man ser det typiske stativ med alle aviserne på, bliver man helt deprimeret, af at se hvordan verdenen har udviklet sig. Kommer verdenen nogensinde til at ændre sig til det bedre?
tilføjet af

Rettelse

Der skulle stå "gode".
tilføjet af

Verden er et generelt et godt sted

Verden er generelt et godt sted. Grunden til at nyhederne viser alle de dårlige ting i stedet for de gode, er fordi de fleste ikke gad se nyhederne hvis den kun handlede om gode ting.
tilføjet af

Du har ret

Desværre har du ret. Medierne fokuserer kun på det negative, og det synes jeg virkelig er ærgeligt. Jeg bliver i hvert fald deprimeret af al det negative der er i verdenen, selvom der også er mange gode ting som kærlighed, venskab osv.
tilføjet af

Jeg har det også sådan..

...alt for tit, men...og jeg ved godt det er lidt yt i sausen...men man er jo nødt til at finde ud af ku' være i det ikke?...jeg har de mest vidunderlige minder om Island. Og jeg er en frygtelig landskabsflipper. Flipper enormt godt over Islandske landskaber, og også godt over Finske, men der har jeg ikke været....Jeg henter fred og styrke i de billeder, og jeg sætter det fedeste heavy-rock på I overhovedet kan tænke jer (?), og så lader jeg op....
Så kan jeg klare en tv-avis mere.
Det er en flugt, det er jeg godt klar over, men jeg kan ikke holde ud at opleve alt det skrækkelige hele tiden uden ophold. Verden er som I også siger, så fantatsisk meget andet end gru. Der er bare spotlight på det negative, og så tror man ligesom ikke der er andet...bare fordi det ikke får opmærksomhed nok i pressen.
Man er desværre nok nødt til at finde de vidunderlige ting selv, man får dem ihvertfald ikke serveret på samme måde som elendigheden, og så må det jo være op til os, der kan se, der er andet i verden, at "sprede ordet".
Så det prøver jeg at gøre lidt ind i mellem...og der er jo heldigvis mange andre som mig. Fred, tolerance og skønhed er ikke så alarmerende...får ikke folk op af stolene...
tilføjet af

man bliver syg

og får en klump i halsen
tilføjet af

Kan godt forstå dig

Men, hvis vi tænker nogle få hundrede år tilbage, var verden (ifølge historiebøgerne, har ikke selv oplevet det :-) )også styg. Her havde fyrster og kongelige og andre "stormænd" hele magten. Og stakkels dem der ikke indordnede sig. Det er jo ikke så længe siden stavnsbåndet blev ophævet. Tænk på div. stammer andre steder i verden, der var også altid uro eller krig mod hinanden. Dengang var der bare ikke medier til at fortælle om verden hvad der foregik rundt omkring. Men hver tidsalder har jo både det gode og det mindre gode. Men hvis vi prøver at fokusere på det positive (også privat) og ved der er lys længere fremme gør det alting meget nemmere. Også selv om det er svært.
tilføjet af

Jeg gør det samme

Jeg gør det samme. Lytter meget til musik (rock ligesom dig, men ikke så tit heavy), og en sjælden gang i mellem maler jeg.
"Det er en flugt, det er jeg godt klar over, men jeg kan ikke holde ud at opleve alt det skrækkelige hele tiden uden ophold. Verden er som I også siger, så fantatsisk meget andet end gru. Der er bare spotlight på det negative, og så tror man ligesom ikke der er andet...bare fordi det ikke får opmærksomhed nok i pressen. " Du har helt ret, jeg er helt enig.
tilføjet af

Fokusere på det positive

Du har ret, man skal prøve at fokusere på det positive og det prøver jeg da også, men det kan godt være svært når man konstant får kastet dårlige nyheder i ansigtet.
Det har du ret i, selv et par hundrede år tilbage var der også elendighed. Man kan sige at nu er der ikke lige så mange dødelige sygdomme, som der var dengang, og at nu er vi allesammen mere lige :-)
tilføjet af

Positivt

Yes, også husk på vi er mange flere mennesker på jorden = derved virker det måske mere voldsomt. Bare husk at solen altid skinner over skyerne :-)
tilføjet af

Rainbow

...og så lytter jeg endda til Rainbow en gang i mellem(hvis du er til rock, så må du da kende dem eller hur(?)) Jeg har aldrig malet en "Rainbow"...det burde jeg måske...dit svar var ihvertfald meget inspirerende.
Dejligt at vi er mange der gør sådan...altså lader op vha. musik, og kunst...
***smiler, vinker med pensel***
"Du er ikke alene, der er en der følger dig, og det er helt på det rene, han har det ligesom dig" (Sebastian)
tilføjet af

He he

Det det skal jeg huske på. Skal ud og indsamle for Røde Kors på søndag, håber så at det gør en forskel :-)
tilføjet af

:-)

Ja, jeg har hørt om Rainbow, men har desværre ikke hørt så meget af musikken. Har hørt en lille smule.
Tak :-)
Ja, jeg burde også male lidt mere, det er et stykke tid siden jeg sidst har malet. Det er bare lidt svært at få tid til det hele nogle gange, men nu er der jo weekend om en dag. Så kunne det jo være at jeg skulle samle en pensel op :-)
Ja, jeg synes at den bedste måde at slappe af på er at høre musik :-)
tilføjet af

livet er ikke det værste

Sjovt nok jeg har konstant musikken i mine ører.
Min kone spørger mig ofte hvilken melodi der er på nu for hun vil meget gerne nynne med , så giver jeg hende et stort kys og lyset bryder endnu mere frem.
Jorden er utrolig smuk og heldigvis er verdenen ikke kun hvad vi bombarderes med af nød og elendighed, had og tragik.
Rejser, at øve på det gamle vaskebræt i kælderen ( guitaren ! ikke konen )og spille med de gamle oldboyser, videoredigering og digitalt kreativt legeland, ud over alt det humanitære arbejde, gør mig jo til et yderst priviligeret menneske som får alle sine behov dækkede til overflod og endnu mere priviligeret til at kunne få råd til at dele ud af den overflod og hvis væsentligste problemer er at finde ud af om næste rejse skal gå til ....eller om smørret i køleskabet er blevet lidt for hårdt fordi termostaten ikke virker.;)
Grønland er utroligt smukt , Island har jeg ikke været.
I mine unge dag blev jeg som ung officersaspirant imod min vilje ( stå aldrig til søs, lad de andre stå, man får stribevis af kors og mange stjerner på )deporteret til Grønland ( inspektionskutter) Jeg er i besiddelse af evnen til aldrig at blive søsyg ( måske mangler jeg noget imellem ørene ) hvilket indebar at jeg altid var den der skulle sidde oppe i udsigtstønden og spejde efter isbjerge.
Så når folk idag spørger mig om hvad jeg lavede da jeg var ved mili , siger jeg altid at jeg sad på tønden et halvt år på Grønland :))
tilføjet af

Ha ha

Det var skam ikke meningen at min indlæg skulle forstås som at jeg synes at livet er slemt, det synes jeg nemlig ikke, livet er bare svært fordi at der er så mange folk der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.
Ha ha, jeg kunne godt tænke mig at komme til Grønland
:-) Lyder hyggeligt, det med at du sad på tønden et halvt år, ha ha :-)
tilføjet af

Nordlysfløjt

Ja at få nordlyset til at danse på en fløjtet melodi er som at tænde et lille lys hvor der er tusmørke .
Jeg var også ude at samle ind for Røde Kors.
tilføjet af

Det var da godt :-)

Det var godt, jeg var også ude at samle ind for Røde Kors :-) Mig og to venner fik samlet 1063 kr. ind :-) Ærgeligt at der manglede omkring 2000 indsamlere, før at der ville blive samlet ind over hele Danmark :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.