15tilføjet af

hvad kan det være?

jeg er en pige på 19 som har haft fast forhold til min kæreste i snart 4 år og har boet med ham i 2 år. jeg har lige afsluttet min hf-eksamen og arbejder i øjeblikket.har det problem at jeg iløbet af ca.3 mdr. er blevet temmelig stor omkring maven, hvis man tænker på at jeg faktisk ikke har taget mere end et par kg på i vægt. jeg har stadig mens,men den er blevet kraftigere end den nogensinde har været før. det startede også for noge måneder siden. jeg har altid haft ømmme bryster op mod min mens,men det er blevet så slemt at jeg ikke kan ligge på siden eller maven. jeg får ædeflip om eftermiddagen og ellers kan jeg gå en hel dag uden at spise... før hen spiste jeg flere små måltider. har ofte kvalme. kan jeg være gravid? kærlig hilsen den uvidende.
tilføjet af

der skal også lige siges.......

jeg er begyndt at få mange smerter i maven... kun i perioder... sommetider øverst i maven og andre gange går det helt op under ribbene.
tilføjet af

skal det forstås...

...har du ikk haft menstrution i 3 mdr?
hvis ja, så skal du nok tage en test, for så er der rimelig stor chance for at være gravid.
Men hvis du får din mens. så kan det bare være fordi du ændre dig, og ligeledes din mens. det kan godt ændre fra at være meget præcist til ureglmæssigt, gør lidt ondt/gøre meget ondt...osv.
men hvis du er nervøs, så prøv at bestille en tid hos din læge, det kan være han/hun kan give dig nogle flere oplysninger om dit tilfælde...
tilføjet af

Du kunne ske at være gravid

Jeg synes du skal købe en test, for det lyder meget som om du er gravid. Når man er gravid trækker livmoderen sig nogle gange sammen-ca. et par gange om dagen, og det gør ondt af h.. til. Selvom man tager p-piller kan man godt blive gravid. Kender en pige, der blev det og hun opdagede det først i 4. måned, fordi hun stadig fik sin menstruation. Det viste sig så at de p-piller hun tog ikke længere var stærke nok til hende. Held og lykke med det!
tilføjet af

til mimbo.

jo,jeg har haft min mens hele tiden. men har nu haft min mens i i 7 år og har kunne stille den efter uret i ca. 6 år. så ved ikke... men tusind tak for tippet.
tilføjet af

til theresia

ok. det vidste jeg så ikke. men tusind tak for svaret.
tilføjet af

Du kan godt få mens og være gravid

Gå endelig til læge, da du faktisk sagtens kan være gravid selv om du får din mens...Har selv fået en datter "pludseligt" selv om jeg havde mens helt op til fødslen. SÅ vær endelig opmærksom på det.
Mit belv også kraftigt og forandrede sig de første måneder hvorefter det langsomt aftog......
xgirl
tilføjet af

til xgirl

hold da op... jeg forstår godt nok ikke helt selv hvordan det kan lade sig gøre? ret skræmmende. brugte i beskyttelse?
tilføjet af

hvordan det?

hvordan skulle det rent biologisk kunne være muligt at få sin mens. helt op til fødslen??
ved du hvad det er der sker når man har mens?
det er altså ikke nedladende ment, men jeg kan bare ikke forstå hvordan du kan få et barn og ha haft mens. i graviditeten??
tilføjet af

underligt

okay nu er der to der har skrevet man godt kan få mens. og være gravid...det anede jeg ikk...hvordan kan det dog lade sig gøre???
underligt underligt underligt!!!
tilføjet af

jeg er stensikker...

..på at du er gravid..skynd dig til lægen for at få det BEKRÆFTET..med de symptomer er der ingen tvivl.
Jeg blev mor for 25 år siden... jeg havde menses i to mdr.
og det med graviditet er jo ikke modebestemt *GG* så det er stadigvæk maget almindeligt at bløde i starten agf graviditeten..men bløder man længe henne i forløbet, så er den gal, og man skal straks søge læge !
tilføjet af

til piat.

tusind tak for dit svar. jeg vil straks gå til læge eller på apoteket på mandag.
tilføjet af

Får vi svaret ?

Det glæder mig at høre du gør noget...skriver du og fortæller os resultatet.
Tænk engeng hvis jeg skal være "netmormor" *GGG*
Pas på dig..og knus fra mig :-)
tilføjet af

ja selvfølgelig........

får i svaret ss. det er lidt underligt.. sad og tænkte lidt over det igår... kunne ikke lade være med at smile... tænk nu hvs der er noget ss. på den ene side er jeg meget ung endnu,men på de anden side..har jeg en kæreste der er lidt ældre end mig selv,vi lever i et trygt og fast parforhold og har rent faktisk snakket om at få børn engang næste år ss. jeg har den holdning mht. uddannelse at fordi man får et barn er ens femtid overhovedet ikke spoleret. barnet bliver jo også ældre. så jeg har faktisk ikke noget i mod hvis jeg var gravid. men idag sidder jeg faktisk og rygter at testen er negativ.. tror faktisk at jeg vil blive skuffet hvis jeg ikke er gravid. knus "netmormor" gg
tilføjet af

jubii

jeg er gravid ss. det tog lidt tid før jeg købte en test... skal til læge i morgen og er spændt på hvad der skal ske.knus
tilføjet af

Tillykke :-)

Hej med dig..
Jeg kunne godt tænke mig at blive i kontakt med dig. Jeg er selv en pige på 19 år med mange af de symptomer på graviditet som dig.
Hvis du har lyst til at høre mere om mig og måske skrive med mig, så er min e-mail stumpii@sol.dk
Venligst
Malene Schmidt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.