20tilføjet af

Hvad har gjort dig glad i dag?

Come on....livet kan da ikke kun være surt og fuld af dårlige oplevelser?
Hvad har du oplevet i dag, som fik smilet frem eller gav dig en glad lille fornemmelse i maven? Noget må der da være...
Så som at bussen var lige akkurat de to minutter forsinket, så jeg nåede den.
Eller at buschaufføren standsede lige foran mig (der havde trukket mig tilbage for ikke at blive mast af en træt og stresset folkemængde, der kæmpede for at stå først i "køen") så jeg kom allerførst ind og fik en hårdt tiltrængt siddeplads.
Det er måske ikke meget, men det reddede da smilet og aftenen for mig.
Har i andre ikke oplevet noget godt, sødt eller venligt i dag, der påvirket dagen i positiv retning? Lad os for engangs skyld høre noget positivt i stedet for al den brok. ;o)
Hilsen den positive
tilføjet af

Min søn

Jeg er syg, snot og ondt i hovedet. Så kom knægten (11år) op af trappen med en bakke med kaffe! Stort kys og kram...ikke så meget hovedpine mere
Blev inviteret til beauty-aften af en veninde...bare sådan
Ny musik i ørerne!
Selvom man er syg, kan man sagtens være glad
tilføjet af

Hmm

Hmm ????????????? !!!!!!!!!!!
tilføjet af

Hmm..

lidt sørgeligt, ikk?
Så kan du få et smil af mig. ;o)
D.
tilføjet af

Positivt

Det var da dejligt med lidt positivitet...
Man tænker egentlig ikk over hvad der får læberne til at smile engang imellem i løbet af en dag, så det er faktisk dejligt at sidde her over tænke lidt over det positive i stedet for alt det vi ikk er tilfredse med.
Mit smil er kommet i dag, da
-min bedste veninde ringede, så vi ku få en ordentlig sludder.
-min hest ydet alt hvad den kunne for at tilfredse stille mig.
-min arbejdsgiver havde lavet lækkert mad til mig, så jeg ikk selv skulle stå at bøvle med det klokken syv.
-jeg læste dette indlæg.
Håber der er andre der har haft nogle små gode oplevelser der ku få smilet frem idag.
Et stort smil til alle fra Michelle c",)
tilføjet af

God ide

Godt initiativ at skrive om positive ting så alting ikke drukner i hadefuld indvandrerdebatter, utroskab og kongehus. Jeg er glad idag fordi jeg har talt med en speciel ven i telefonen i 1½ time og samtidig fået en dejlig mail fra ham. Fordi min søn har været forbi nyvasket tøj og nybagt brød fordi solen har skinnet og fordi en på soldebatten har fået en god ide om at fremhæve de gode sider ved livet. Stort smil til dig
tilføjet af

Positiv tilbagemeldinger

Der er sgu også en anden meget, meget vigtig ting, som bare har gjort mig rigtig glad....jeg har deltaget i en hel masse forskellige debatter her på SOLen. Deltaget fordi de spørgsmål, der optager folks hoveder, jo også optager mit.
Og flere af mine indlæg har fået meget positive og venlige tilbagemeldinger....det gør mig så glad. At folk giver sig tid til det positive, fortæller mig, at der er masser af søde, og ikke-hadefulde mennesker, der deltager.

=*(^.^)*=
tilføjet af

Børn kan være små engle

når det slår dem. ;o) Var på vej hjem forleden efter en rigtig sur dag, hvor alt havde drillet. Pludselig tikkede en sms ind fra min datter (9 år):
Savner dig rigtig rigtig rigtig rigtig meget og så en time efter rigtig meget...
Pludselig var alt surt glemt (også den sure "djævleunge" hun var at få op den morgen) og jeg glædede mig bare til at komme hjem til et kram fra min lille trold. ;o)
Knus D.
tilføjet af

Juhuuuu

godt initiativ!! Måske skulle alle os, der er trætte af racister og sortseere starte en lille demonstration!?
Jeg er glad i dag. Jeg skal op klokken 06.00 om morgenen for at møde på arbejde klokken 07.00, jeg er næsten grædefærdig når vækkeuret ringer og jeg føler mig meget ensom (er udpræget B-menneske). I dag var anderledes: vækkeuret ringede IKKE, istedet for kom min kæreste og vækkede mig med kys og sagde at der var kaffe og morgenmad om lidt. Han havde fri hele dagen, så han behøvede ikke at stå op, men gjorde det for at glæd mig. det var den bedste måde at vågne på og hele min dag har været dejlig.
tilføjet af

Selvfølgelig!

er der masser af positive og glade mennesker her på SOl.dk..de skal bare hives lidt frem under alt det negative bras, der bliver kastet over os fra tid til anden. ;o)
Lad os overdynge sol.dk med glade budskaber og debatter i stedet. Hver gang der er et surt, negativt og destruktivt indlæg, så skriv en masse glade, så de sure bliver tvunget ud af listen, idé?
Det må smitte af på et eller andet tidspunkt. ;o)
tilføjet af

Glad i dag

Jeg har spurgt en sød pige om hun elsker mig!! Hun svarede ja!!!!!!!!! Jahuuuuuu
tilføjet af

Min søn

Min søn på 7 måneder..Kan bare gøre mig glad....Han er en lille charmetrold..
Han er begyndt med at kravle..
Tak for sådan et positivt indlæg.. :-)
tilføjet af

Tillykke! ;o)

En stor ting med sådan en erklæring - selv i vore dage! Her rækker glæden langt ud over kun denne dag..;o)
Held og lykke med jer!
Knus D.
tilføjet af

Tak D

Du lyder som en ærlig og meget sød person.
tilføjet af

Kan huske..

da min datter var lille (tiden går hurtigt, så nyd det) og lige var begyndt at kravle - dvs. hun mavede sig frem og i en ret stor fart. Pludselig måtte jeg rykke alt op i højden, selv om jeg havde sat mig for, det da ikke var nødvendigt. En rigtig lille pilfinger, der stak af hjemmefra på eventyr, da hun var kun 1½ år gammel. Noget af en forskrækkelse, kan jeg love dig, så pas på guldklumpen. De kan meget mere, end man tror, og MEGET hurtigere. ;o)
God fornøjelse med ham.
Knus D.
tilføjet af

;o)

Jeg er nu nok bare som folk er flest, men tak skal du have - her fik jeg jo lige et smil mere til samlingen. ;o) Måske får jeg samlet så mange, at de kan række ud over hele dagen i morgen også, det ville da være herligt.
Hav en god aften og dag i morgen.
Knus D
tilføjet af

Nu er min dag reddet

Tak for dig smil.
Nu smiler jeg også .
:)
tilføjet af

:-)

Da jeg skulle aflevere min datter på 22 måneder i dagpleje i dag. Hun elsker at være der, så hun løber lige ind i stuen, når hun ankommer. Jeg har efterhånden vændet mig til at stå i døren og bare sige "hej hej, skat, nu går mor". På dette tidspunkt er hun normalt allerede dybt engageret i at lege med de andre børn.
Me her til morgen, da jeg sagde "hej hej" og vinkede farvel, kiggede hun op, løb tilbage til mig og gav mig et STORT kram. Og så løb hun tilbage til legen igen.
Jeg er SÅ glad for, at hun elsker at være der. Især fordi vi havde hende i vuggestue tidligere, hvor hun græd mere eller mindre hele dagen. Og jeg blev ekstra glad i dag, fordi hun lige tog sig tid til at kramme mig, før jeg gik...
:D
tilføjet af

JO da

Jeg er glad for at jeg ikke blev fyret fordi jeg satte min arbejdsgiver kraftigt på plads
tilføjet af

Vågne sammen!

At vågne om morgenen sammen med sin dejlige mand og være i live. Se ud af vinduet at køretøjet stadig holder der. Komme godt til jobbet. Grine flere gange på en dag med kollegaerne. Snakke med sønnen, han er også i live og glad. Komme hjem til en glad mand, lave noget god mad. Snakke sammen, elske sammen. Sove tilfreds og trykt i hinandens arme. Glæde sig til weekenden.
Sådanne dage elsker jeg og de gør mig glad. Og heldigvis er der rigtig mange af disse dage.
Stort regnvejrssmil herfra
tilføjet af

Så simpelt

at jeg fik en sms fra ham jeg holder af.
[img]http://www.langkawi.dk/u178.gif[/img]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.