5tilføjet af

Hvad Gør Jeg ??? Hjælp Mig - Please...

Hejsa.
Jeg er en ung pige på omkring de 20.
Jeg har mødt alle tiders fyr, her på nettet, og han vil så vildt gerne mødes med mig.
Og så er det bare at jeg trækker mig tilbage, og bliver helt bange, og ved ikke hvad jeg skal gøre.
Jeg er så extrem genert, og stille, når jeg møder mennesker, og jeg tør ikke have ham på besøg, da jeg ikke har den helt store selvtillid og tro på mig selv. Jeg har enormt meget lyst til at møde ham, men jeg kan bare ikke tage det sidste skridt, og så gøre det, netop fordi jeg er så genert, og ikke har noget selvtillid.
Hvad skal jeg gøre?
Jeg er så bange for at dumme mig, hvis han skulle komme på besøg. Og jeg er allerede nu, ved at skubbe ham væk fra mig, selvom det ikke er det jeg vil.
Jeg gør det kun fordi jeg er så f...... genert.
Er der en der har et godt råd, om hvordan jeg kan komme over den genert hed, og tro på mig selv, og bare invitere ham hjem til mig ?
Fra /ShyGirl
tilføjet af

Tænk på..

Hej shygirl!
Jeg forstår godt dine følelser, og det er ok at være forsigtig. Jeg tror du skal vente til du er klar, og så vil jeg forslå i mødes på en cafe eller ligenende, så er i begge på neutral grund, og hvis det nu ikke lige skulle være jer, så kan i jo bare sige hej og så er det det!!
Jeg ville aldrig invitere en fremmed kvinde hjem til mig, en som jeg aldrig have mødt før. Det ville være for stor en overvindelse på en gang, men møde på et neutralt sted er nemmere mener jeg.
Og tag så noget tøj på du er glad for, se dig selv i spejlet og sig til dig selv at du selvfølgelig er attraktiv og din netfyr jo synes om dig for det du er som menneske og se så at komme ud af røret.. Tag evt. en lille drink inden du tager afsted, sådan bare for at få nerverne i ro.
Håber du kan bruge det og held og lykke til.
tilføjet af

Carpe Diem

Hej ShyGirl
Det er svært at forholde sig til som tyveårig, hvor sårbart livet egentlig er. Der skal ikke ret meget til før ens gode helbred eller andet falder sammen som en plukket valmue. Lad derfor livet blomstre - tag de chancer der bydes.
Derfor er mit råd: Grib dagen (carpe diem). Lad eventyret begynde.
Forestil dig alternativet!!? Hvad er dit liv værd, hvis du vedvarende melder dig ud af livet bag generthedens mur? Hvor meget får du ud af livet ved ikke at leve det? nej vel - ingeting.
Hvis du vel at mærke kan aftale at mødes med fyren under "kontrollerede forhold" (sammen med venner / familie) eller på et neutralt og befærdet sted, skulle der egentlig ikke være nogen risiko. Fortæl ham om dit problem med genertheden. Så kommer det af dit hjerte, og vupti: væk er det, som dug for solen.

Men skal ikke skjule sine "fejl" (det er jo ikke en "fejl" du slås med det) - men derimod fremhæve dem. Så forstår han garanteret din situation, og kan bedre tage hensyn til det.
Go go go - shygirl

tilføjet af

Ditto.....

jeg kan kun give de andre ret ! tag en veninde med og mød ham inde i byen eller lign.
har selv prøvet det og er også utrolig genert !
jeg mødtes med ham jeg skulle møde i en bowling hal da han boede lige i nærheden ! mine forældre var inde i bowling hallen ! så GO girl jeg ved du kan JEG tror på DIG ! det er lige til man kommer i snak og således det første stykke tid er man genert ! ;D
tilføjet af

Du skal ikke invitere ham hjem

Du skal endelig ikke inviter ham hjem til dig selv. Tag et sted hen hvor der er mange mennesker. HUSK DET.. Det andet kan være farligt.
Alle er generte nogle viser det bare mere ind andre. Husk at fortælle ham om hvordan du har det inden i skal mødes. Han kan jo have det på samme måde.
Husk man siger alle dumme og latterlige ting når man er genert så drøm aldig folk efter føreste date. Sig også det til ham. Knus
tilføjet af

Kærlighed

Jeg syntes at du skal ikke være nervøs. Du skal være den du er.
Hvis du ikke kender ham, jeg syntes at I skal mødes hvor folk kan se jer for din egen sikkerhed.
Bye.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.