7tilføjet af

Hvad er det ågerkarlene ikke fatter?

http://epn.dk/finans/realkredit_bolig/article1317246.ece
Der står i artiklen at priserne på 2-værelses ejerlejligheder over de sidste to år er faldet med 22%. Samtidig står der at ejerlejligheder der for to år siden kostede 2 millioner kr nu kan fås for 1,2-1,3 millioner kr.
Jeg tror ikke jeg behøver anstrenge mig mere end til at tage mine 3.klasses matematikfærdigheder i brug for at regne ud at dette nærmere er et fald på 1/3... Eller 33%. Og det er endda når man kun tager prisfaldet ud fra de overdrevne og urealistiske priser på 2 millioner.
Regner man prisfaldet ud fra den realistiske pris, som man ville gøre hvis man skulle regne prisstigningen ud, så får man et andet regnestykke. Så skal prisfaldet regnes ud fra de 1,3 millioner holdt op imod et prisfald på 0,7 millioner. Og ja... Så får vi sørme et prisfald på næsten 50%... (helt præcist 47%).
Så kan bolighajerne fandme lære det! Ejerlejlighedspriserne barberet ned med 50%. Det er sgu fryd i mine ører. Og det kan næppe vare længe før huspriserne ryger samme vej. Så kære bolighajer, lad nu være med at stikke jer selv blår i øjnene, ved at bilde jer selv ind at jeres boliger "kun" er faldet 20%. Når nu den er faldet 50%!!!
Hilsen en årgang 80 der glæder sig over at generationstyveriet på boligmarkedet nu er ved at give smæk til boligspekulanterne.
tilføjet af

Ærgerligt

men misundelse er en grim ting..........
tilføjet af

Er det virkelig

det eneste du ville sige????
tilføjet af

Det er stadigvæk ågerkarlepiser

Du kunne få en 4 værelses lejlighed for 9 år siden
til 1. mio. kr.
Priserne skal en hel del længere ned, og det kommer
de om ganske få år. Når efterkrigsgenerationen sælger
deres huse, og flytter til mindre boliger, dør
eller flytter på plejehjem.
tilføjet af

Ja, utroligt at de kan få sig selv til at tage alle de penge

uden at lave en skid.
tilføjet af

ja.........

Ja, ja..........
tilføjet af

tænkte jeg

også!
tilføjet af

...men han har jo ret.

Man kan jo kke tale om misundelse; ordet betyder jo at man ikke under andre en specifik ting. Tværtimod mener jeg at visse segmenter i det ellers solidariske og scialdemokratiske DK lige netop IKKE under andre segmenter (herunder stort set alle under 30) visse ting; såsom ret til at kunne købe en bolig.
Prisudviklingen på boligmarkedet har jo gjort at dette ikke kan lade sig gøre; selv ikke nu efter voldsomme prisfald. De grupper i samfundet (som lige ntop er visse ældre generationer; fremmest den såkaldte '68 generation) som særligt har "tjent" helt uforholdsmæssigt store gevinster har på ingen måde gjort sig aktivt fortjent til dette; der ligger ingen arbejdsindsats bag eller ingen risikabel investering; kun reelt en manglende vilje til at regulere markedets udvikling i en fornuftig vej (som man jo plejer at gøre i DK).
Tværtimod, "man" (husk at 90% af Folketinget) også tilhører de vindende generationer/samfundgrupper, sørgede faktisk for at blive ved med at stimulere udviklingen til at løbe en vej, som selv den mest dumme, løgnagtige bank/boligmægler væsel vel kunne se ikke var optimal. Jeg er stadig fuldstændig paf over at såkaldte #eksperter# for 2 år siden uden at blinke forelæste om at det var helt normalt og sundt at man skulle købe en 50/70/100/120 m2 Kbh lejlighed til 2/3/4/5 mill; selv med en gennemsnitsindkomst...og gøre det med et variabelt rente lån UDEN at afdrage...fordi "lejligheden ville jo blive ved med at stige". Mens politikerne bare kiggede den anden vej...hot damn...hvad grådighed ikke kan gøre ved folk.
Så misundelse nej, snare vrede over at være endt som en brik i dette de grådige, dovne idioters tidsalder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.